Az E-Fit készülék elektromos impulzusai segítségével a has-, popsi-, és combizmokat  30-40 mikro-összehúzódásra készteti másodpercenként. Így akár egy  1,5 órás edzés hatékonyságával  lehet egyenlő.

RÉSZLETEK

Az E-Fit készülékkel a has-, popsi-. és combizmok edzése egy időben történik az elektromos impulzusoknak köszönhetően, ami 30-40 mikro-összehúzódást okoz másodpercenként az izmokban. Az E-Fit egy speciális sporteszköz, amely tömör izommunkát és fokozott zsírégetést eredményez használói körében. A rendszer egy elektromos izomstimulálón (EMS) alapszik, melynek lényege, hogy egy speciális elektródákkal ellátott öltözet segítségével a test összes izomcsoportját képes mozgásba hozni. A készülék egy speciális edző ruhából és egy szabályzó pultból áll. Tulajdonképpen be van sűrítve az edzésidő, az anyagcsere felgyorsul, ami elősegíti, hogy a lerakódott salakanyagok kiürüljenek. A szervezet elkezdi lebontani a zsírsejteket, az izmok pedig fejlődni kezdenek.

Egy kúra során 10 kezelés ajánlott, mellyel már látható eredmény érhető el.

Hetente 2-3 kezelés lehetséges, de nem egymást követő napokon. Tehát legalább egy-egy nap teljen el a kezelések között.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy a beavatkozás csak megfelelő életmód mellett hatékony, és így is javasoljuk igénybe venni.