A bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botox-, lézer-, PRP- kezeléseket, és hialuronsavas töltéseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté. Az egyedülálló Post-op (beavatkozás utáni) kozmetikumok biztonsággal használhatók a frissen kezelt, beavatkozáson átesett bőrön, ami a speciális, légmentesen záródó csomagolásnak köszönhető.

A Dermastir Luxury széles palettán kínálja a különböző bőrtípusoknak megfelelő kezelési eljárásokat, melyek radikálisan képesek csökkenteni az öregedés jeleit.

Dermastir “Kaviár” termékcsalád

Az arany- és kaviár-hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőrkisimító hatásuk miatt különlegesek: légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.

A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

Termékek, termék kategóriák:

  • Dermastir Caviar nappali ránctalanító arckrém – normál és színezett változatban
  • Dermastir Caviar szemkontúr gél, a puffadt, karikás szemek kezelésére, a szem körüli apró ráncok eltüntetésére
  • Dermastir Gold intenzív ránctalanító arckrém, arany kivonattal és kaviár hatóanyaggal
  • Dermastir Twisters lágyzselatin kapszulák - CoQ10, retinol, szem- és szájkontúr-ápoló szérumok
  • Dermastir Roller – koncentrátumok golyós kivitelben, a pigmentfoltok, a ráncok, és a megereszkedett bőr feltöltésére
  • Dermastir Fillers – por állagú készítmények, hatóanyaguktól függően hegek, sebhelyek, a bőr egyenlőtlenségeinek feltöltésére, ránctalanításra, az arcbőr kisimítására, a porcelán hatású bőrért
  • Dermastir Sun Protection – normál és színezett napvédő arckrém (SPF 50+)
  • Dermastir Ampoules – ampullák pigmentfoltok és ráncok ellen, valamint egyéb, a kozmetikákban használt hatóanyagokkal (csak professzionális felhasználásra)
  • Dermastir Post-Op Masks – hyaluronsavval átitatott maszkok, invazív orvosi-, vagy kevésbé agresszív kozmetikai kezelések után (csak professzionális felhasználásra)

A Dermastir Luxury termékeket keresse a Dermart Buda klinikán, rendelésről és árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!