Dermart Buda Klinika
1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Testkezelések

Testkezelések

A klinikánkon elérhető testformáló technológiák segítenek a felesleges zsírpárnák eltüntetésében és a megereszkedett, narancsbőrös területek feszesítésében.

Vendégeinknek egyedi adottságaiknak és céljaiknak megfelelően segítünk megtalálni a számukra ideális kezelést és meghatározni annak gyakoriságát az optimális eredmény érdekében.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy mindegyik beavatkozás csak megfelelő életmód mellett hatékony, és így is javasoljuk igénybe venni.

Sajnos egyik kezelés sem képes maradéktalanul semlegesíteni az elfogyasztott édességek következményeit, és nem helyettesítik a testmozgást sem.

Testkezelésekhez kapcsolódó szolgáltatások

Testkezelés konzultáció

Célunk, hogy klinikánkon személyre szabottan végezzük a testkezeléseket, azaz a páciens adottságait és igényeit figyelembe véve állítsuk össze a legmegfelelőbb kezelési tervet, akár többféle testkezelést kombinálva.

Ennek érdekében a testkezelések megkezdése előtt egy konzultáció történik, ahol:

 • felmérjük a páciens egészségügyi állapotát (alapbetegségek, szedett gyógyszerek), nagy hangsúlyt fektetve az esetleges hormonális és kardiovaszkuláris betegségekre, amelyek a túlsúly hátterében állhatnak.
 • beszélgetünk a páciens életmódjáról, például mit és mennyit sportol, milyen diétát követ
 • felmérjük a páciens elvárásait, melyik területen és milyen változást szeretne elérni
 • megvizsgáljuk a problémás területet, ahonnan zsírt szeretnénk eltávolítani vagy ahol feszesíteni szeretnénk
 • ehhez egyidejűleg több módszert használunk, ezek között szerepel a körfogat mérés, bőrredő mérés illetve az ultrahangos készülékkel a bőr alatti zsírréteg pontos vastagságának mérése
 • ezen adatok birtokában a páciens elvárásait figyelembe véve egyedi kezelési tervet állítunk össze.

 

Áraink

Testkezelés konzultáció
Konzultáció 25 000 Ft

Gépi nyirokmasszázs kezelés

RÉSZLETEK
Méregtelenítő és frissítő nyirokcsizma kezelés a narancsbőr és a sok üléstől vagy állástól bedagadt lábak illetve visszeres tünetek kezelésére. 

Klinikailag igazolt nyirokmasszázs technológia, amely eredményesen élénkíti a nyirokfolyadék áramlását, egyenletesen és kíméletesen stimulálja a szervezet keringési rendszerét. 

A csizmába befeküdve programozott nyomásszekvenciákat kapnak a kezelt területek, a kezelés kimondottan jóleső, relaxáló élményt ad. Hatására a felgyülemlett ödéma salakanyagai a nyirokrendszerbe kerülnek, kiválasztódnak és kiürülnek a szervezetből. A szövetek megkönnyebbülnek, a feszítő fájdalom megszűnik. 

Hosszú távon segítséget nyújt a visszér problémákkal küzdőknek, erősíti a vénákat, edzi az erek falát, megelőzheti a trombózis kialakulását, csökkenti az érfalakban lerakódott meszes pakkokat, beindítja a méregtelenítési folyamatokat.

 

Áraink

Gépi nyirokmasszázs kezelés
1 alkalom (30 perc) 12 000 Ft
10 alkalmas bérlet, (10x30 perc) 95 000 Ft
A bérletet a vásárlástól számított 4 hónapon belül lehet felhasználni.

Mozgásszervi fájdalomcsillapítás

Guna ampulla

Fő hatóanyaga egy speciális, 300 KDa méretű kollagént + “segédhatóanyagként”: növényi kivonatokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaznak.

Guna MD ampulla, orvostechnikai eszköz:

 • csökkenti a myofascialis rendszer spazmusát
 • javítja a szöveti perfúziót
 • fokozza a nyirokkeringést és a szöveti méregtelenítést
 • segíti a sejt-szövet-szervezet jelátviteli kapcsolatainak helyreállítását
 • sok esetben hatékonyan csökkenti a gyulladásos tüneteket
 • akár azonnali fájdalomcsökkentő hatással bír
 • erősíti a kollagén struktúrát
 • javítja az ízületi stabilitást

A Guna ampullák nem tartalmaznak sem steroidot, sem non-steroidot, nem tartalmaznak a klasszikus értelemben vett fájdalom-, vagy gyulladáscsökkentőt! 

Alkalmazható élsportolóknál, mert nincs a WADA dopping tiltólistáján. 

A terápia célja, hogy egy nagyon vékony tűvel, a bőr alá injektáljuk a terápiát, ezzel javítjuk a kollagén rostok anatómiai és a funkcionális szerkezetét és minden kollagén tartalmú szövetet, így pótoljuk, fokozzuk, felépítjük és védelmezzük a porcot, az ínakat, a szalagokat és az ízületi tokot, mechanikailag támogatjuk az érintett területet. 

Szükség szerint alkalmazhatunk mellette bármilyen más bevált terápiát, akár alkalmazhatóak STEROID, NSAID és/vagy porcépítő szerek mellett is, manuálterápia, akupunktúra, különféle masszázsterápiák, mágnesterápia, UH kezelés, lézerterápia, elektromos kezelések vagy hőterápiák mellett is.

Kezelés gyakorisága
 • Akut fájdalom esetén: heti 1-3 alkalom, a súlyosság és klinikai értékelés függvényében (összesen 6-10 kezelés)
 • Krónikus elváltozásoknál: ezt követően 3-6 havonta 1-1 kezelést érdemes megismételni szinten tartó terápiaként
Alkalmazási területek
 1. TÉRD KEZELÉSE: védő hatás erősítése mind az ízület környékén, mind ízületen belül, ízületek mozgásának javítása: Futótérd, Térdszalagok sérülése. Meniscus sérülés, Porc sérülése, Kopás esetén
 2. LÁB, KÉZ, BOKA: Javítja a kis ízületek, kéz, láb és boka mobilitását. Támogatja a terület izmainak mozgását, enyhíti a helyi fájdalmat és a mozgásra jelentkező éles fájdalmat. Achilles és a kéz-, lábfej extensorainak tendinitise és tendinopathiája, Sarkantyú, Bokaszalagok traumás sérülése, Achilles ín kezelése, Pattanó ujj
 3. VÁLL- ÉS KÖNYÖK: könyökízület tendinopáthiájának, tendinitisének kezelésére, vállízület rendellenességeinek kezelésére (bursitis, befagyott váll)
 4. CSÍPŐ: sportolók csípő fájdalma, kopás kezelése, csípőízületi tok gyulladása
 5. GERINCOSZLOP ELTÉRÉSEI: nyaki fájdalom, nyaki- és ágyéki izomfeszülés, hátfájdalom, derékfájdalom, ülőideg fájdalom
 6. IZMOK PATOLÓGIÁS ELTÉRÉSEI: izmok traumás sérülésének kezelése, autoimmun, ill. vírusos eredetű ízületi betegségek javítása
Mellékhatások
 • Guna MD készítményekkel eddig jelentős mellékhatás jelentés nem történt
 • A szúrás helyén átmenetileg enyhe bőrpír jelentkezhet
 • Szúrási szövődményként haematoma léphet fel
 • Kezelést követő napon átmeneti állapot rosszabbodás, fejfájás léphet fel, ami a kezelések utáni bő folyadékpótlással megelőzhető!

 

Áraink

Guna Orvosi kollagén terápia
GUNA terápia 24 000 Ft / alkalom

 

PowerShape 2, hatékony alakformálás

Rádiófrekvenciás, lipolézeres és vákuumos alakformálás nyirokcsizmával

A PowerShape 2 komplex alakformáló valamint cellulitkezelési módszer, amely a vákuum erejét (gyorsítja a keringést és formálja a testet) kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával (zsírbontást végez, valamint elősegíti a bőr metabolizmusát és fiatalítja azt), illetve a lipolézer technológiával (fokozza a zsírbontást és elősegíti a zsír szervezetből való távozását).

RÉSZLETEK

Klinikánk kozmetikájában az elsősorban testkontúr javításra használt Powershape egyedülállóan rendelkezik arckezelő fejjel is, úgynevezett thermális arckezelő applikátorral amelyből a kibocsátott rádiófrekvencia a bőrfelszín károsítása nélkül penetrál mélyen a bőrbe.

Alkalmazási területei: 
• alakformálás 
• zsírbontás 
• cellulitcsökkentés 
• bőrfeszesítés 
• salaktalanítás 
• arcfiatalítás 
• keringésjavítás

Multipoláris rádiófrekvencia – hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés előnyei: 
• intenzíven felmelegíti a bőrszövetet 
• a hőközvetítés fokozza az oxigén eloszlását, több oxigén szállítódik a kapillárisokból zsírsejtekbe 
• stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket 
• javítja a mikrokeringést

Vákuum – nyirokmasszázs előnyei: 
• a nyirokmasszázs elősegíti a salakanyagok kivezetését 
• kitágítja a vérereket elősegítvén a sejtek az oxigénnel való ellátottságát 
• csökkenti az ödémát

Soft lézer előnyei: 
A soft lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása van.

Áraink

PowerShape 2, hatékony alakformálás
PowerShape2 – Rádiófrekvenciás, lipolézeres és vákuumos alakformálás nyirokcsizmával 35 000 Ft / alkalom
» 5 alkalmas bérlet 155 000 Ft
» 10 alkalmas bérlet 300 000 Ft
Bérleteinket a vásárlástól számított 2 illetve 4 hónapon belül lehet felhasználni.

Tanity® - UV mentes barnulás

A Tanity®, a legegészségesebb módja a barnulásnak, mert UV-mentes, azaz nem károsítja a bőrt, és mert egy speciális cukor származék (a DHA-Dihydroxyactone) lép kémiai reakcióba a bőr felső hámrétegében található aminosavakkal kialakítva a természetes nyári barnaságot idéző gyönyörű barna bőrt. A folyamat hasonló ahhoz, amikor egy almát kettévágunk és kint hagyunk a levegőn: egy idő után teljesen bebarnul a vágott felülete.

RÉSZLETEK

A Tanity® barnítás előtt, alatt és után használt és ajánlott kozmetikumok mind: 
• parabénmentesek (azaz nem tartalmaznak baktérium-, gomba-, vírusölő tartósítószereket), 
• csomagolásaik ftalátmentesek (azaz nem oldódnak ki a termékbe - a PVC csomagolásból származó ftalátok) gluténmentesek, és állatokon nem tesztelt termékek.

Hatása: 
A Tanity® oldat bőrfelületre juttatását követően a barna szín azonnal látható, míg a DHA általi barnaság 24 óra alatt teljesen kialakul. Az eredmény pedig egy gyönyörű és természetes barna bőr. Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától és az előkezelésétől függően. A bőr csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd el fokozatosan fakulni.

Előnye: 
A teljes folyamat öltözéssel együtt kb. 15 percet vesz igénybe. A barnító oldatot a bőrfelületre egyenletesen fújva a kozmetikai bronzosítónak köszönhetően a kívánt barna szín azonnal látható, a végleges barnaság 8 óra elteltével állandósodik.

A kezelést képzett szakemberek végzik, akik testre szabottan tudják a barnító oldatot felvinni, így megelőzve a színegyenetlenségeket, foltosodást, ill. a természetellenes hatást.

A barnaság mértéke ízlés és bőrtípus szerint választható! A Tanity® speciális bőrelőkészítő folyadéka megakadályozza a természetellenes sárga szín kialakulását, így sokkal szebb eredményt ad bármely otthoni önbarnító kezeléshez képest.

Kifejezetten ajánlott: 
• akiknek családjában bőrtumor fordult elő. 
• akiknek pigmentfoltjaik vannak. 
• akiknek fontos az egészséges és biztonságos barnulás. 
• akiknek érzékeny a bőrük, szeplősek, vagy valamilyen fényérzékenyítő kezelésen estek át. 
• akik fényérzékenyítő gyógyszert szednek. 
• akik életük valamilyen emlékezetes nagy eseményre, alkalmára készülnek. (esküvő, szalagavató bál, ballagás, bálok stb.) 
• akiknek hivatásuk miatt szeretnének bronzbarna bőrt (versenytáncosok, testépítők és aerobic versenyzők stb.)

 

Áraink

Tanity® - UV mentes barnulás
Tanity® barnító fújás 7 000 Ft / alkalom

Testkezelés csomagok Új!

A meglévő adottságokat, illetve az elérendő célt figyelembe véve többféle kombinált csomagunk közül is választhat az, aki testkezelésre szeretne járni.   
A testkezelés konzultáció során orvosunk is segít kiválasztani a vendég számára legoptimálisabb csomagot.

 Áraink

Testkezelés csomagok
CLASSIC csomag450 000 Ft
Heti 1 db Powershape2 kezelést nyirokcsizmával kiegészítve + heti 2 db nyirokcsizma kezelést  10 héten keresztül
  
INTENZÍV csomag360 000 Ft
Heti 2 db Powershape2 kezelést nyirokcsizmával kiegészítve + heti 1 db nyirokcsizma kezelést 5 héten keresztül
  
VÍZHAJTÓ csomag55 000 Ft
5 db nyirokcsizma kezelés 1 hét alatt
Ezután szabadon választható a Classic vagy az Intenzív csomag.

Thermage® FLX kezelés Népszerű Videóval

 

Fájdalom

Bevérzés

Duzzanat

Vörösség

Felépülési idő

MI AZ A THERMAGE® FLX?

A Thermage® FLX egy olyan egyedülálló, non-invazív biztonságos orvosesztétikai eljárás, amely regenerációs idő és kellemetlenség nélkül, klinikailag bizonyítottan feszesíti a bőrt és a kötőszövetet, valamint segít annak természetes megújításában.

A Thermage® FLX a világon első, már több mint 18 éve szabadalmaztatott rádiófrekvenciás (RF) technológia, amely a bőr legmélyebb rétegeinek hatékony felmelegítésével azonnali feszesítő hatása mellett hosszútávú kollagén termelést stimulál.

A hatása emiatt egyrészt azonnali, másrészt elhúzódó és állandóan javuló a kezelést követő 12 hónapban. Az eredmény pedig évekig látható.

A Thermage® FLX kezeléssel bőre feszes és sima lesz.

A legtöbb páciens azonnal látja és érzi az eredményeket a kezelés után. A kezelés utáni javulás akár 12 hónapig is tart, illetve látható, mindaddig, amíg szervezete regenerálja a kollagént. Szervezetünk a kezelés hatására új kollagént termel, ami vastagabbá teszi a kollagén mátrixot, aminek feszesítő hatása van.

 

Hatásai?
 • Feszesíti, tömöríti a laza, megereszkedett bőrt. (akár terhesség után is)
 • Hatékony a narancsbőr ellen.
 • Javítja a bőr tónusát.
Mely testrészek kezelhetőek vele?
 • Karok
 • Has
 • Combok
 • Fenék
 • Csípő

 

A kezelés elvégzése évente 1 alkalommal ajánlott.

 

ÉRDEKLŐDÉS ÉS BEJELENTKEZÉS:

Mikó Hilda – esztétikai konzulens: 06 30 324 6590

Bemutató videó

 

Áraink

Thermage® FLX kezelés
Test kezelése (a kezelt terület méretétől függően) 630 000 Ft-tól

Vivace testkezelés, bőrfeszesítés, stria kezelés

A Vivace mikrotűk különlegessége, hogy apró elektródaként működve rádiófrekvenciát bocsátanak a kezelendő szövetbe, akár egész hosszuknak megfelelően, akár csak a végükből. A rádiófrekvencia kötőszövetre gyakrolt pozitív hatása régóta ismert, és a gyakorlatban használt technológia.

VIVACE TESTKEZELÉS, BŐRFESZESÍTÉS, STRIA KEZELÉS
A radiofrekvenciával kombinált mikrotűs kezelés alkalmas a bőr megfeszesítésére és hegek kezelésére, nemcsak az arcon, hanem a testen is. Nem zsírbontó és nem is alakformáló kezelés, de ha a has/kar/belső comb formavesztése a bőr megereszkedése miatt alakult ki akár nagymértékű fogyás, akár csak az évek előre haladta miatt, akkor a Vivace kezelés kúra a bőr megfeszesítésével magán a formán is sokat tud segíteni. Plasztikai sebészeti beavatkozás (hasplasztika, karplasztika) előtt és után is kiválóan alkalmas a bőr minőségének javítására, rendszeres alkalmazásával remek fennmaradó eredményt érhetünk el vele. Minimális felépülési idővel járó, fájdalmatlan beavatkozás.

 

Áraink

VIVACE testkezelés, bőrfeszesítés, stria kezelés
Testkezelés, striakezelés (a kezelt terület méretétől függően, a kezdő ár cca 4 tenyérnyi területre vonatkozik)135 000 Ft-tól / alkalom

Z Lipo zsírfagyasztás

A zsírlerakódások célzott és tartós csökkentése, non-invazív módon.

A Z Lipo készülék a Cryolipolysis innovatív módszerét alkalmazza, mellyel lehetőség nyílik a zsírlerakódások célzott és tartós csökkentésére, non-invazív módon. A kezelés során a megcélzott zsírszövetet hosszabb időn keresztül, ellenőrzötten és biztonságosan, alacsony hőmérsékletre hűtjük. A kezelőfej által biztosított precíz ellenőrzőrendszernek köszönhetően a kezelendő terület mindig a kívánt hőmérsékletre lesz lehűtve. Az optimális hőmérséklet stabil fenntartása a kezelés sikerének és biztonságos végrehajtásának alapvető feltétele. A piacon egyedülálló pulzáló szívóhatás fokozza a nyirokrendszerre és az anyagcserére kifejtett pozitív hatását. A Z Lipo megvilágított szilikonfalú kezelőfejeiben átlátszik a bőr pozíciója, mely nagy segítség az optimális paraméterek beállításában.    
A Cryolipolysis a zsírdepókat célozza meg, hosszú időn keresztül (ált. 60 percig) ellenőrzött módon lehűtve azokat. A célzott hidegkezelés okozta energiaveszteség a zsírsejtek apoptózisát okozza, mely végül a pusztulásukhoz vezet. A teljes lebomlás és a zsírsejtek természetes úton való eltávolítása - a nyirokrendszerrel - kb. 10-12 hetet vesz igénybe. Annak köszönhetően, hogy a környező szövetek nem reagálnak úgy a lehűtésre, mint a zsírsejtek, a kezelés biztonságos, kíméletes és non-invazív. A bőrfelület károsodást elkerülendő, egy speciális, egyszer használatos, nedves szövetlapot helyezünk a kezelőfej alá.

Kezelhető terület: has, csípő, derék, hát, combok, fenék.

A kezelés után manuális masszázs történik a kezelt területen, amely a kezelés hatékonyságát egyes tanulmányok szerint 44%-kal növeli. A kezelés után 24 óráig pihenés javasolt. A kezelés napján 5 liter vizet javasolt fogyasztani. A masszázst otthon az eső héten nem javasolt végezni, ugyanígy a kezelt terület irritációja (forró víz, szauna, gőz, bőrradír, masszázs, egyéb gépi kezelés) tilos.

Fokozott folyadékbevitel javasolt a kezelés utáni 1 hétben. A kezelés eredménye javítható megfelelő életmóddal, ill. egyéb kiegészítő kezelésekkel, pl. z-wave kezelés, power shape 2, nyirokcsizma, infra shape bicikli, testtekercselés, kavitációs ultrahang stb.

Max. 2 kezelés javasolt egy területen, 4 hét különbséggel.

Kontraindikációk:   
- terhesség, szoptatás   
- akut gyulladás, betegség, fertőző állapotok   
- érrendszeri betegségek, májbetegség, vese probléma, vérképzőszervi probléma   
- rosszindulatú tumor   
- diabétesz, cukorbetegség   
- a kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, nyitott-, vagy fertőzött seb   
- bőrfelszínből kiemelkedő heg   
- pacemaker, defibrillátor   
- vérhígító /véralvadás gátló, gyulladásgátló/NSAID, kotrikoszteroid használata után 3 hétig   
- hideg allergia, hideg urticaria, Raynaud syndroma, cryoglobulinemia, paroxysmalis hemoglobinuria   
- rossz perifériás keringés a kezelt területen   
- nyirokoedema   
- neuropathia – post-herpeszes, diabetikus, rossz bőrérzékelés   
- diastasis recti (kezeletlen), sérv a kezelés helyén   
- toka kezelés nem végezhető pajzsmirigy-, mellékpajzsmirigy betegség, felső légúti megbetegedés esetén   
- alkoholos- kábítószeres-, gyógyszeres befolyásoltság


Figyelem! Hasi műtétek, beavatkozások, zsírleszívás után 6 hónappal, illetve császármetszés után 1 évvel   
nem alkalmazható a kezelés! Heges felületen kezelés nem végezhető.   
Testkép zavar, mentális labilitás vagy ezek gyanúja esetén a kezelés elvégzése TILOS!

Relatív kontraindikáció:   
- egyéb testkezelés (injekciós zsíroldás, kavitációs ultrahang, mikrohullám, radiofrekvencia, speciális   
masszázs, stb.) az adott területen   
- utazás 2 héten belül   
- menstruáció

 

Áraink

Z Lipo zsírfagyasztás
1 kezelőfejjel (pl. has alsó rész, vagy has középső rész) ajándék Z-Wave kezeléssel kombinálva 70 000 Ft / alkalom
2 kezelőfejjel (pl. combok, karok, csípők, derék 2 oldala) ajándék Z-Wave kezeléssel kombinálva 120 000 Ft / alkalom
  
1 kezelőfejjel (pl. has alsó rész, vagy has középső rész) 1 alkalom Z Lipo 4 alkalom Z-Wave kezeléssel kombinálva 165 000 Ft / kúra
2 kezelőfejjel (pl. combok, karok, csípők, derék 2 oldala) 1 alkalom Z Lipo 4 alkalom Z-Wave kezeléssel kombinálva 215 000 Ft / kúra
  
1 kezelőfejjel (pl. has alsó rész, vagy has középső rész) 2 alkalom Z Lipo 8 alkalom Z-Wave kezeléssel kombinálva 300 000 Ft / kúra
2 kezelőfejjel (pl. combok, karok, csípők, derék 2 oldala) 2 alkalom Z Lipo 8 alkalom Z-Wave kezeléssel kombinálva 380 000 Ft / kúra
  
1 kezelőfejjel (pl. has alsó rész, vagy has középső rész) 3 alkalom Z Lipo 12 alkalom Z-Wave kezeléssel kombinálva 450 000 Ft / kúra
2 kezelőfejjel (pl. combok, karok, csípők, derék 2 oldala) 3 alkalom Z Lipo 12 alkalom Z-Wave kezeléssel kombinálva 580 000 Ft / kúra

Z-Wave Pro - lökéshullám-terápiás kezelés

Bemutatkozik a Z-Wave Pro cellulit kezelő, testkontúrozó készülék.

Mi a cellulit?
Először is, semmiképpen sem tévesztendő össze a cellulitisszel, ami a bőrt érintő, egészen a kötőszöveti rétegéig kiterjedő baktérium okozta súlyos gyulladás. Ezzel szemben a cellulit, vagy a köznyelvben narancsbőr (latinul: adiposis edematosa) a bőr alatti (szubkután) zsírszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét. A kórosan felhalmozódó zsír betüremkedik a kötőszöveti rostok közé, s ennek hatására a bőrön apró kitüremkedések jelennek meg. A cellulit sújtotta bőr tésztás tapintásúvá és a narancshéjához hasonlóvá válik. Leggyakrabban a comb, a fenék és a karok bőrén jelenik meg cellulit. A nőket gyakrabban érinti.
Mit lehet tenni ellene?
A diéta és sportolás önmagában nem elég, ugyanis a narancsbőr kialakulása összefügg pl. öröklött tényezőkkel, hormonális hatásokkal, korral, a test zsírtartalmával, a lerakódott méreganyagokkal és a vér-, és nyirokkeringéssel is. Ennek megfelelően a kezelését több oldalról kell megközelíteni. A Dermart Buda Klinikára megérkezett a Z-Wave Pro, mely hatékony megoldást kínál a lokális zsírfelesleggel és cellulittal küzdőknek. A Z-Wave Pro úgynevezett lökéshullámterápia. Fokozza a kezelt terület kollagén szintézisét, serkenti a metabolizmust, a vér-, és nyirokkeringést. Csökkenti a zsírsejtek méretét. A készülék nagy energiájú radiális impulzusokkal dolgozik. A nagy energiájú lökések behatolnak a bőr rétegeibe, ahol jelentős nyomást gyakorolnak a szövetekre, főként a kötőszöveti szeptumokra és a zsírsejtekre. A szakítóhullám pedig a zsírszerkezet destabilizálódását váltja ki.
Mire használjuk a Z-Wave kezelést?
A Z-Wave önmagában cellulit kezelésre, testkontúrozásra is jó eredménnyel alkalmazható, azonban kombinálható más testkezelésekkel, fokozva azok hatékonyságát. A Z-Lipo zsírfagyasztás után segíti a fagyasztás által elpusztult zsírsejtek elszállítását. A Power Shape rádiofrekvenciás, vákumos kezelések eredményét szintén fokozza. Súlyosabb esetekben injekciós cellulit kezelésekkel (pl. RRS Cellutrix) is kombinálható. Kezelhető területek a has, combok, fenék, felkarok. A Z-Wave kezelés rövid időt vesz igénybe, területenként kb. 8-10 percet. A beavatkozás teljesen fájdalommentes, nincs felépülési idő.
FONTOS!

Kezelések: 1 alkalom / 1 kúra során csak egy-egy testtájat kezelünk: tehát pl. vagy a belső combok vagy a hátsó combok vagy a felkarok vagy a csípőtájék vagy a has vagy a fenék – több testtájék kezelésére másik alkalommal/ másik kúra során van lehetőség.

Kezelések, kúrák  
Enyhe cellulit: monoterápiában alkalmazva legalább 5 kezelés javasolt, 7-10 naponta egy-egy kezeléssel  
Közepes cellulit: PowerShappel kombinálva 5 hetes kúra. Egy-egy alkalommal egy PowerShape, majd Z-Wave kezelés történik ugyanarra a területre  
Súlyos cellulit: A PowerShapet és a Z-Wavet egy mezoterápiás, injekciós cellulit ellenes kezeléssel kombináljuk. Az 5 hetes kúra során heti 2 alkalommal történnek a kezelések. A hét első alkalmán mezoterápiás kezelés/PowerShape kezelés, majd Z-Wave kezelés történik. A hét második kezelésén mindig PowerShape kezelés történik.

A Z-Lipoval történő zsírfagyasztással is kombinálható egy 12 hetes kúra során, melybe 3 alkalom Z-Lipo kezelés és 12 alkalom Z-Wave kezelés tartozik.

A kezelések, kúrák előtt minden esetben konzultáció történik, mely során teljes állapotfelmérést végzünk, kiválasztjuk a Páciens számára legoptimálisabb terápiát.

A testkezelések mellett, a kívánt eredmény eléréshez nélkülözhetetlen az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás és a testmozgás!

A kezelések, kúrák során rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, napi 3-4-5 l víz fogyasztása.

Áraink

Z-Wave Pro - lökéshullám-terápiás kezelés
1 alkalom (egy testtájék – lásd a szolgáltatásoknál)35 000 Ft
5 alkalom (egy testtájék)145 000 Ft
1 alkalom PowerShape-el kombinációban60 000 Ft
5 alkalmas kúra PowerShape-el kombinációban285 000 Ft / kúra
5 alkalmas kúra PowerShape-el és RRS Cellutrix mezoterápiás injekcióval kombinációban430 000 Ft / kúra
5 alkalmas bérletünket illetve kúráinkat a vásárlástól számított 2 hónapon belül lehet felhasználni.

Zsírbontó injekció

Sagonimelt injekciós tokakezelés

A Sagionimelt személyre szabott injekciós kezelés, melynek hatóanyaga megbontja a toka zsírsejtjeit (az áll alatti zsírszövet sejtjeit). Klinikailag is tesztelt és hatóságilag is engedélyezett, műtéti beavatkozást nem igénylő zsírbontó kezelés a toka csökkentésére. Ez a módszer lehetőséget nyújt az áll alatti kontúr csak injekcióval történő javítására, a toka méretének csökkentésére.

RÉSZLETEK

Hatása: 
A tokabontó injekció hatóanyaga a deoxikolsav, mely a kezelt területen elbontja a felesleges zsírsejteket. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik, így csökkenti a toka méretét. Az érintett zsírsejt nem képes regenerálódni, így nem képes többé zsírt tárolni, vagy zsírt termelni. A második kezelést követően már látható a változás, a végső állapot azonban az utolsó kezelést követő 4-6 hétben alakul ki. Az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak!

Kifejezetten javasolt: 
Azoknak, akik elégedetlenek a tokájuk megjelenésével, mivel az teltebbnek, vagy idősebbnek mutatja őket annál, amik. Akik egészségesen étkeznek és élnek, de a tokájuk mégsem csökken. Akik szeretnék elkerülni a sebészeti beavatkozást ám javítani akarják az áll alatti kontúrjaikat.

Előnyei:

• hatékonysága klinikailag bizonyított 
• biztonságos 
• nem igényel sebészeti beavatkozást, nincsenek hegek 
• minimális mellékhatásokkal jár (pirosodás, duzzanat, csekély fájdalom) 
• nincsen felépülési időszak 
• nincs szükség kényelmetlen kompressziós állkötésre 
• zsírleszívással ellentétben a bőr "vissza feszesedik", és nem alakul ki "meglógás"

Lehetséges mellékhatások: 
Mivel minden beavatkozás, ez a zsírbontó eljárás is járhat mellékhatásokkal, melyek jellemzően átmenetiek és maguktól megoldódnak. A pirosodás, duzzanat vagy a kezelt terület átmeneti érzéketlensége mellett jelentkezhet kisebb mértékű fájdalom, ritkán féloldalas mosoly, nyelési nehézség. Utóbbiak átmenetiek, de ha jelentkeznek, azonnal jelezni kell a kezelőorvosnak.

Nem alkalmazható: 
• terhesség és szoptatás alatt 
• lázas, gyulladásos állapotban

 

Áraink

Zsírbontó injekció
Sagonimelt injekciós tokakezelés 60 000 Ft / alkalom
Dermart Buda