Dermart Buda Klinika
1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Kozmetika

Kozmetika

A testi és lelki szépség és egészség mindenki számára elérhető, nemtől, kortól függetlenül. Ebben segít vendégeinknek professzionális kozmetikánk, mely a bőrgyógyászati részlegünkkel szoros összhangban működik.

Az orvosi ellenőrzést és beadást igénylő, gyógyszerhatású készítményeket, hatóanyagokat vagy biológiai anyagokat mezoterápiás eszközökkel, illetve kozmetikai kezelésekkel juttatjuk a bőrbe. Így Magyarországon egyedülállóan a kellemest a hasznossal összekötve nálunk olyan kezelések közül választhat, amelyek kozmetikai szalonokban nem elérhetőek.
A kezelések során bőrgyógyász és kozmetikus is kezeli az arcbőrt, így a végeredmény egészséges és szép bőr lesz. Rendelőnkben található esztétikai kezelőegységek egész palettáját felsorakoztatjuk, hogy szakmai szempontok alapján válasszuk ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

Kozmetikai kezelések és szolgáltatások

Hagyományos kozmetikai szolgáltatások

Kozmetikánkban a különböző arckezelések mellett természetesen a hagyományos kozmetikai szolgáltatások is igénybe vehetők (gyantázás, szemöldök/szempilla festés), illetve sminkelésre is van lehetőség bejelentkezni.

Áraink

Hagyományos kozmetikai szolgáltatások
Szemöldök design 3 000 Ft
Szemöldök festés 3 000 Ft
Szempilla festés 3 000 Ft
Bajusz szőkítés 3 000 Ft
ITAL WAX szőrtelenítés (gyanta) 
» Bajusz, áll, szemöldök 3 000 Ft
» Hónalj 3 500 Ft
» Bikini vonal4 800 Ft
» Kar (könyékig) 4 200 Ft
» Kar (végig) 5 200 Ft
» Láb térdig 5 500 Ft
» Láb teljes 8 900 Ft
» Comb 4 800 Ft
» Hát, mellkas7 800 Ft
SMINK 
Alkalmi smink24 000 Ft
Esküvői smink csomag (próbasminkkel együtt) 65 000 Ft
Próba smink 30 000 Ft
Esküvői smink 35 000 Ft
+ műszempilla6 000 Ft
Kiszállási díj 
Budapesten belül 12 000 Ft
Smink oktatás 
Egyéni oktatás (kb. 2-3 óra) 55 000 Ft / alkalom

Előírások a kezeléssel kapcsolatban

Mit kell tudnom a kozmetikai gyantázásról?

DERMART BUDA Signature hypoallergén tisztítás

Ezt az arctisztító kezelést problémás, gyulladásra hajlamos vagy aknés, heges bőrök esetén javasoljuk, akár rosaceás bőrökön is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a miteszerektől megtisztul, a gyulladt aknék csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek, valamint a hegek állapota is jelentősen javul.

 A kezelés során gyógyszertári készítményeket és Skintech peelingeket használunk, amelyek kifejezetten érzékeny bőrök esetén is alkalmazhatóak.

RÉSZLETEK

A kezelés menete:

- Eltávolítjuk a sminket   
- Alaposan letisztítjuk a bőrt   
- Exfoliáljuk a bőrt   
- Bőrpuhítás céljából gőzöljük a bőrt   
- Kézi tisztítással megkezeljük a bőrt   
- Fertőtlenítést végzünk   
- Skintech Versicolor peeling-et vagy Skintech Azelaic peeling-et használunk   
- Összehúzó krémpakolást helyezünk fel   
- Led lámpát alkalmazunk a bőr mihamarabbi regenerációja és a gyulladás csökkentése céljából 

A kezelések gyakoriságát a szakember határozza meg (általában 2-4 hetente).

A kezelést követően várhatóan egy hétig hámlani fog a bőr, emiatt fontos a megfelelő időpont kiválasztása!

Áraink

DERMART BUDA Signature hypoallergén tisztítás
Arctisztítás (120 perc) 55 000 Ft

Dermastir kezelés Videóval

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei.    
A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

RÉSZLETEK

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botulin-, lézer-, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.    
A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.    
Az AltaCare Laboratoires vállalat a “szérumok háza” (“House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonyak a kezelések során.

Magyarországon elsőként nálunk elérhető a Dermastir luxuskozmetikumok professzionális kabinkezelései, amelyek az otthoni kezelések kiegészítéseként fokozott koncentrációjú hatóanyagbejuttatást jelentenek a bőrbe.    
Ajánlott kezelés kozmetológiai beavatkozások után a bőr gyulladáscsökkentésére, és gyógyítására, illetve önmagukban a bőr kötőszövetének regenerálására és speciális bőrproblémák kezelésének kiegészítéseképp.

Forrás: dermastir.com

 

Bemutató videó

 

Áraink

Dermastir kezelések
Dermastir Luxury anti-ageing kezelés ultrahanggal, hyaluronnal és kaviárral 
Arc (60 perc) 45 000 Ft
Arc - nyak - dekoltázs (90 perc) 60 000 Ft
» 4+1 alkalmas bérlet + roller (Arc) 215 000 Ft

Gold Spa kezelések Új!

Gold Spa kezelés
A Gold Spa kezelés - exkluzív összetételénél fogva – egy rendkívül hatékony anti-aging, lifting hatású, tápláló, hidratáló kezelés. Ebben a kezelésben 24 karátos, nagy tisztaságú aranyat használunk. Az aranymaszk gátat képez az oxidációval szemben, így a kezelésben felhasznált szérumok és krémek maradéktalan felszívódásával jelentős öregedésgátló, ragyogást fokozó, tápláló, hatás érhető el.
A kezelés lépései
 1. Többlépcsős tisztítás
 2. Az elhalt hámsejtek eltávolítása 
 3. Radience elixír felhelyezése, mely a 24 karátos aranyszemcsék mellett, kis- és nagy molekulatömegű hialuronsavat, peptideket és értékes természetes összetevőket koncentrál
 4. Gold cream base felhelyezése, melynek bőrpuhító, nyugtató, hidratáló hatása mellett nagy szerepe van abban, hogy a bőr tónusát és rugalmasságának megőrzését segítse
 5. 24 karátos aranymaszk felhelyezése, mely az előző lépésekben alkalmazott elixírrel és krémmel együtt valódi antioxidáns gátként működik és amely az értékes tápláló hatóanyagok maradéktalan felszívódását segíti
 6. 20 perces hatóidő elteltével a maszk eltávolítása egy speciális ecsettel
 7. Teljes spa élményt nyújtó arcmasszázs 
 8. 24 karátos aranytartalmú szérum és zárókrém, végül pedig fényvédő felhelyezése.
Hydra Gold kezelés

A Hydra Gold kezelést egy Hydrafacial kezeléssel indítjuk, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, hidratálásból és kék vagy vörös LED fényterápiából áll. 

Ezt követően a Radience elixír felhelyezése történik, mely a 24 karátos aranyszemcsék mellett, kis- és nagy molekulatömegű hialuronsavat, peptideket és értékes természetes összetevőket koncentrál. Következő lépésként a Gold cream base felhelyezése történik, melynek bőrpuhító, nyugtató, hidratáló hatása mellett nagy szerepe van abban, hogy a bőr tónusát és rugalmasságának megőrzését segítse. Végül pedig a 24 karátos aranymaszk felhelyezése következik, mely az előző lépésekben alkalmazott elixírrel és krémmel együtt valódi antioxidáns gátként működik és amely az értékes tápláló hatóanyagok maradéktalan felszívódását segíti.

Áraink

Gold Spa kezelések
Gold Spa kezelés – teljes arc (90 perc)55 000 Ft
Gold Spa kezelés – szem (60 perc)28 000 Ft
Gold Spa kezelés – teljes arc+szem (90 perc)68 000 Ft
Hydra Gold kezelés (80 perc)110 000 Ft

HydraFacial MD® kezelés Új kezelések!

A HydraFacial MD® az egyetlen hydradermabráziós eljárás, amely ötvözi egy készüléken belül a bőr mélytisztítását, hámlasztását, hidratálását és antioxidáns védelmét.

Hatásai
 • csökkenti a finom vonalakat, ráncokat
 • egészségessé teszi az aknés bőrt
 • kíméletesen kezeli a rosaceás bőrt
 • emellett a pigmentcáiós problémákat is eredménnyel tudja korrigálni
Hogyan működik?

Bőrmegújító terápia három lépésben

 1. tisztítás + kémiai hámlasztás

 Szennyeződések eltávolítása, bőrmegújítás és gyengéd hámlasztás a felfrissült, sima bőrért.

 2. eltávolítás + hidratálás

 Fájdalommentes pórustisztítás, valamint hidratálás és táplálás aktív összetevőkkel.

 3. megelőzés + védelem

 Extra kényeztetés antioxidánsokkal és peptidekkel, hogy maximalizáljuk a bőr ragyogását.

Előnyei
 • A kezelés azonnal látható és érezhető eredményt ad.
 • A beavatkozás nem kellemetlen, nem igényel utókezelést.
 • A mechanikai tisztítás a legtöbb esetben kiváltható vele
Kinek ajánljuk?

Hölgyeknek és férfiaknak egyaránt.

A HydraFacial MD® testreszabható megoldásainak köszönhetően szinte minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

Hány alkalom ajánlott?
Már egyetlen kezelés is látványos eredményt ad, és mivel gyógyulási idővel nem kell számolnunk akár fontos események előtt is elvégezhető, ha sugárzóan üde, fiatalosan ragyogó arcbőrrel legjobb formánkat szeretnénk hozni. A tartós hatás érdekében az eljárás kúraszerű alkalmazását javasoljuk.
Kombinálható-e más kezeléssel?

A kezelés a hyaluronsavas töltést megelőzően kifejezetten ajánlott.

Vivace kezeléssel is kombinálható.

A kezelés menete
 • Az arcbőr gondos megtisztítása HydraFacial MD®  lemosó termékekkel. Ezt követően a speciális, vákuummal működő kezelőfejét a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzünk a Vortex™  technológia segítségével. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.           
   
 • Vákuum alatt kémiai savas hámlasztást végzünk. A sav koncentrációját bőrproblémától függően egyénre szabottan választhatjuk meg: gyulladt, pigmentált felületre erősebb koncentrációjú kémiai hámlasztás alkalmazható. A savas kezelés feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést az arcbőrről. A bőr a savas kezelés alkalmával enyhén kipirulhat, enyhe bizsergő érzést érezhet a vendég.           
   
 • Szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, mitesszerek és a gyulladásos képleteket a bőrről. Indokolt esetben ezt mechanikai tisztítás is követheti.           
   
 • A megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat. Az odaadó gondossággal megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, amely hatására az arcbőr különlegesen puha és sima tapintású lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.           
   
 • A befejező lépés a megfelelő arcápolás és fényvédelem.

 

ELÉRHETŐ KEZELÉS TÍPUSOK:

HydraFacial MD® Skinceuticals Basic kezelés
Boosterek nélküli alapkezelés, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, hidratálásból és kék vagy vörös LED fényterápiából áll. A kezelés során kiegészítésként Skinceuticals termékeket használunk.
HydraFacial MD® Deluxe Redness kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Circadia Protect Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Circadia Protect egy antioxidáns-hidratáló hatású booster, amelyet kifejezetten érzékeny bőrűeknek is javaslunk. Acquacell és hialuronsav tartalmánál fogva optimális hidratálást biztosít, miközben brightenyl tartalmának köszönhetően csökkenti a pigmentációt, a bőrpírt. Véd a szabad gyökök káros hatásaitól.
HydraFacial MD® Deluxe Timeless kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Circadia Chrono-Peptide Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. Ezt a kezelést érettebb, fakóbb bőrre ajánljuk. A Circadia Chrono-Peptide Booster többféle peptidet tartalmaz, melyek hatására regenerál, stimulálja a D-vitamint bőrünkben, csökkenti a mimikai ráncok kialakulását, az érett bőröket energetizálja és csökkenti a ráncok mélységét. Növeli a bőr sűrűségét és feszességét.
HydraFacial MD® Deluxe Rejuvenation kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD HydraglucanTM Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD HydraglucanTM Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratál, javítja, megfiatalítja és megvédi a bőrt, miközben helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezelési az öregedés jeleit.
Hydrafacial MD® Deluxe Lifting kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag-bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére. 
HydraFacial MD® Platinum Pearl kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD Hydraglucan™  Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD Hydraglucan Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratál, javítja, megfiatalítja és megvédi a bőrt, miközben helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezelési az öregedés jeleit.

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr. A Platinum kezeléseink nyirokcsizma kezeléssel vagy kézi arcmasszázzsal kiegészítve kérhetőek.

HydraFacial MD® Platinum Diamond kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére.

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr. A Platinum kezeléseink nyirokcsizma kezeléssel vagy kézi arcmasszázzsal kiegészítve kérhetőek.

HydraFacial MD® Platinum JLO Beauty® kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, JLO Beauty hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A JLO Beauty booster olyan összetevőket kombinál, amelyek segítik a bőr ragyogását, feszességét és hidratálását. Melyek ezek az összetevők: niacinamid, rizskorpa kivonat, hyaluronsav, poligluraminsav, hógomba, tigrisfű, cékla, oliva levél kivonat.

Ragyogj te is úgy, mint JLO!

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr. A Platinum kezeléseink nyirokcsizma kezeléssel vagy kézi arcmasszázzsal kiegészítve kérhetőek.

Baby Facial Seven Sekina óceáni gyöngypor terápia

Ebben a kezelésben hypoallergén gyógyszertári készítmények alkalmazásával, Hydrafacial kezelést végzünk a bőr kíméletes és mégis hatékony tisztítása érdekében, majd Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiát alkalmazunk, mely revitalizája a bőrt, segíti a regenerációt, emellett antioxidáns és hidratáló hatású.

A kezelés menete
 • Gyógyszertári készítményekkel eltávolítjuk a sminket, majd alaposan letisztítjuk a bőrt.
 • Amennyiben szükséges, enyhe enzimatikus bőrpuhítót alkalmazunk.
 • Ezután a Hydrafacial MD géppel elvégezzük a bőr exfoliálását és a kíméletes, mégis nagyon hatékony pórustisztítást.
 • A tisztítás után Seven Sekina óceáni gyöngypor maszkot helyezünk fel a bőr regenerálása és revitalizálása érdekében.
 • LED fényterápia alkalmazásával segítjük a bőr megnyugtatását
 • A bőr hidratálásával és fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.
Tini-Facial tisztítás

Ezt a kezelést fiatal problémás bőrök esetén javasoljuk (maximum 25 éves korig), akár bőrgyógyászati, illetve gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a mitesszerektől megtisztul, az aknék pedig csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek. A kezelés során gyógyszertári készítményeket alkalmazunk. 

A kezelés szükség szerint kiegészíthető Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával.

A kezelés menete
 • Gyógyszertári készítményekkel eltávolítjuk a sminket, majd alaposan letisztítjuk a bőrt.
 • Az elhalt hámsejtek eltávolítását a Hydrafacial MD géppel végezzük
 • Amennyiben szükséges enyhe savas hámlasztást végzünk
 • Hydrafacial MD géppel kíméletes, mégis nagyon hatékony pórustisztítást végzünk
 • Fertőtlenítjük a bőrt
 • Összehúzó, gyulladáscsökkentő krémpakolást helyezünk a bőrre
 • LED fényterápiát alkalmazunk 
 • Hidratáló krémet, majd zárásként fényvédőt helyezünk a bőrre.
Hydra Gold kezelés

A Hydra Gold kezelést egy Hydrafacial kezeléssel indítjuk, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, hidratálásból és kék vagy vörös LED fényterápiából áll. 

Ezt követően a Radience elixír felhelyezése történik, mely a 24 karátos aranyszemcsék mellett, kis- és nagy molekulatömegű hialuronsavat, peptideket és értékes természetes összetevőket koncentrál. Következő lépésként a Gold cream base felhelyezése történik, melynek bőrpuhító, nyugtató, hidratáló hatása mellett nagy szerepe van abban, hogy a bőr tónusát és rugalmasságának megőrzését segítse. Végül pedig a 24 karátos aranymaszk felhelyezése következik, mely az előző lépésekben alkalmazott elixírrel és krémmel együtt valódi antioxidáns gátként működik és amely az értékes tápláló hatóanyagok maradéktalan felszívódását segíti.

Minden kezelésünk kiegészíthető a szakember javaslatára opcionálisan mechanikai tisztítással is.

Minden kezelésünk mellé opcionálisan választható a HydraFacial MD® Perk Eye frissítő kezelés is.

Az öregedés első jelei a szem környékén jelennek meg, ahol a bőr rendkívül érzékeny és hajlamos az elvékonyodásra, a finom vonalakra és ráncokra. A szemkörnyéken a stressz, az alváshiány és a helytelen táplálkozás jelei is megjelenhetnek.

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés felfrissíti a szemkörnyéket olyan kulcsfontosságú összetevőkkel, mint a vadgesztenyemag kivonat és az árnikavirág kivonat – tónusossá, feszessé és hidratálttá teszi ezt az érzékeny területet.

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés ára tartalmaz egy szérumot, amely otthon további 1 hónapig használható.

 

5+1 bérlet akció:  
Lehetőség van minden kezelésünkből bérlet vásárlására is, ebben az esetben minden 5 kezelés megvásárlása után 1 kezelést ajándékba adunk.

Áraink

HydraFacial MD® kezelések
HydraFacial MD® Skinceuticals BASIC kezelés (45 perc)60 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Redness (60 perc)84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Timeless kezelés (60 perc)84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Rejuvenation kezelés (60 perc)84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Lifting kezelés (60 perc)  95 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM Pearl kezelés (80 perc) 95 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM Diamond kezelés (80 perc)110 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM JLO Beauty® kezelés (80 perc)120 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® Perk Eye kezelés30 000 Ft / alkalom
+ opcionálisan választható mechanikai arctisztítás (30 perc)  12 000 Ft / alkalom
  
Baby Facial Seven Sekina óceáni gyöngypor terápia VÁRANDÓSOK SZÁMÁRA (60 perc)72 000 Ft / alkalom
Tini-Facial tisztítás AKNÉS PROBLÉMÁK ESETÉN (90 perc)40 000 Ft / alkalom
  
Hydra Gold kezelés (80 perc)110 000 Ft / alkalom
 
5+1 bérlet akció – bármely kezelés típus esetén
Bérleteinket a vásárlástól számított 1 éven belül lehet felhasználni.

Hypoallergén tisztítás

Ezt az arctisztító kezelést problémás bőrök esetén javasoljuk, akár bőrgyógyászati kezelés, gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a miteszerektől megtisztul, a gyulladt aknék pedig csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek.

A kezelés során gyógyszertári készítményeket alkalmazunk, amelyek kifejezetten érzékeny bőrök esetén is alkalmazhatóak.

A kezelés kiegészíthető Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával.

RÉSZLETEK

A kezelés menete:

- Eltávolítjuk a sminket     
- Alaposan letisztítjuk a bőrt     
- Eltávolítjuk az elhalt hámsejteket egy enyhén savas készítménnyel     
- Bőrpuhítás céljából gőzöljük a bőrt     
- Kézi tisztítással megkezeljük a bőrt     
- Fertőtlenítést végzünk     
- Led lámpát alkalmazunk a bőr mihamarabbi regenerációja és a gyulladás csökkentése céljából  
- Összehúzó krémpakolást helyezünk fel

 

A kezelések gyakoriságát a szakember határozza meg (általában 3-6 hetente javasolt).

Áraink

Hypoallergén tisztítás
Hypoallergén tisztítás - Arctisztítás (90 perc)30 000 Ft
Hypoallergén tisztítás - Hát tisztítás (60 perc)29 000 Ft
Hypoallergén tisztítás - Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával (90 perc)40 000 Ft

Lézeres szőrtelenítés - Motus AY lézerrel

Tartós szőrtelenítés bármely testrészen, minden bőrárnyalat esetén.

A DEKA Motus AY lézeres készülékkel az új és egyedülálló MOVEO technológiájának köszönhetően fájdalommentesen, teljes komforttal és biztonsággal végezhetünk tartós szőrtelenítést bármely testrészen, maximális hatással.

A MOVEO technológia lényege a bőr felületén folyamatosan mozgatott, a kezelt felszínt hűtő kezelőfej, mely igen nagy sebességgel a szokásosnál kisebb energiaimpulzusokat ad le. A szőrtüszőt a gyorsan ismételt lézer impulzusok igen hatékonyan, de biztonságosabban tudják felmelegíteni. Az Alexandrite 755 nm lézer és a Nd:YAG 1064nm lézer kedvező tulajdonságainak kombinációja révén a készülék előnye, hogy az 1, 2, 3, 4, 5 és 6-os bőrtípus is biztonsággal kezelhető vele, így a lebarnult bőr, vékony szőke szőr sem akadály többé. Emellett a Motus AY képes a bőrfelszíni jóindulatú pigmentált elváltozások, érderedetű elváltozások ( seprűvénák, felületes értágulatok) és a körömgomba hatékony kezelésére is.

Hogyan működik?
A lézersugarak keresztülhatolva a bőrön a pigment tartalmú szőrtüszőkben nyelődnek el. A folyamat során keletkező hő hatására a szőrtüszők roncsolódnak, ezzel gátolva a kezelt terület további szőrnövekedést.
Hány kezelés szükséges?
Ez a kezelt területtől és egyéni tulajdonságoktól függően változó. A szokásos kezeléssorozat 10-12 kezelésből áll, de természetesen több kezelésre is szükség lehet. A kezeléssorozat végeztével évente 1-2 fenntartó kezelés ajánlott a tartós eredményhez.
Fájdalmas-e a kezelés?
A Moveo technológiának köszönhetően a kezelés teljesen komfortos, a legtöbb kezelt páciens nem érez semmit, vagy csak enyhe melegérzetet tapasztal.
Mikor nem végezhető lézeres kezelés?
 • túlérzékenység a fényre, infravöröshöz közeli fénytartományban
 • olyan gyógyszerek alkalmazása mellett, melyek fényérzékenyéget okoznak
 • antikoaguláns és/vagy immunszupresszív gyógyszerek alkalmazása mellett
 • korábban előfordult már fény indukálta roham
 • terhesség
 • saját vagy családi anamnézisben előfordult bőrrák
 • a közvetlenül a kezelés előtti 3 hétben történt napfényexpozíció

Fontos, hogy a megfelelő eredmény érdekében a kezelés előtti napon a kezelendő terület borotválása javasolt.

Kezelések gyakorisága:

A lézeres szőrtelenítés akkor a leghatékonyabb, ha a kezelések között nincs borotválva a kezelt terület.

Lehetőség szerint két lézeres kezelés között maximum 2 borotválás történjen, amiből a második a lézeres kezelés előtti este legyen.

Kezdetben a kezelések sűrűsége szükség esetén:

 • arcszőrzet, hónalj, bikini területen akár 2 hetente
 • lábnál 3-4 hetente történhet.

Később, ahogy ritkul és lassabban nő a szőrzet, növelni kell a két kezelés közötti időt 4-6 hétre.

Előírások a kezeléssel kapcsolatban

Mit kell tudnom a Deka Motus AY lézeres szőrtelenítésről?

Áraink

Lézeres  szőrtelenítés Motus AY lézerrel (1 kezelés)
Arc 
» Homlok 24 000 Ft
» Szemöldök között 15 000 Ft
» Bajusz (felső ajak) 25 000 Ft
» Áll (szakáll) 25 000 Ft
» Orca (mindkét oldal) 30 000 Ft
» Pajesz (mindkét oldal) 30 000 Ft
» Fülcimpa 13 000 Ft
» Teljes arc 85 000 Ft
Karok 
» Alkarok 48 000 Ft
» Felkarok 42 000 Ft
» Kézfejek és ujjak 30 000 Ft
» Teljes karok (alkarok, felkarok) +ajándék kézfejek és ujjak 85 000 Ft
Hajlatok 
» Hónaljak35 000 Ft
» Bikini vonal 35 000 Ft
» Teljes bikini65 000 Ft
Nyak 
» Nyak 42 000 Ft
Lábak 
» Lábszárak 85 000 Ft
» Combok 95 000 Ft
» Lábfejek, ujjak 32 000 Ft
» Teljes lábak (combok, lábszárak) + ajándék lábfejek és lábujjak 150 000 Ft
Törzs 
» Mellkas 65 000 Ft
» Has50 000 Ft
» Teljes front (mellkas, has) 100 000 Ft
» Vállak 42 000 Ft
» Hát 85 000 Ft
» Hát-vállak100 000 Ft
» Mellbimbó körül30 000 Ft 
» Mellek közötti csík 30 000 Ft
» Hascsík (köldök alatt) 33 000 Ft
  
Bérletek:
3+1 ajándék alkalombármely testrész esetén
6+2 ajándék alkalombármely testrész esetén
A bérleteket a vásárlástól számított 1 éven belül lehet felhasználni.
 
Kedvezmények:
Bármely 2 testrész egyidejű szőrtelenítése esetén-10% kedvezmény az 1 alkalom árából
Bármely 3 testrész egyidejű szőrtelenítése esetén-20% kedvezmény az 1 alkalom árából
  
A bérletek illetve a kedvezmények nem összevonhatóak.

 

Skinceuticals kezelések Videóval

A Skinceuticals professzionális bőrápoló márka termékei már elérhetőek Magyarországon és klinikánkon, illetve a termékek mellett a márka kozmetikai kezeléseit is kipróbálhatják nálunk Vendégeink.    

Klinikánkon a Skinceuticals márka magyarországi vezető oktatója, Kádár Zsuzsa kozmetikusunk várja az érdeklődőket, hogy személyre szabottan ismertesse meg Önökkel a Skinceuticals bőrápolási rendszerét.

RÉSZLETEK

Hogyan történik mindez?

Első lépés: személyes konzultáció a szakértőkkel, ahol egy Visia bőrdiagnosztikai felmérés és egy életmódra is kitérő beszélgetés alapján személyre szabottan nyújtanak segítséget a teljes otthoni bőrápolási csomag összeállításában. (30 perc)        

Azok pedig, akik a konzultációt követően megvásárolják az ajánlott otthoni kúrát, az előkészítő időszak után 1 professzionális kozmetikai kezelés áráért 2 Skinceuticals kozmetikai kezelést kapnak

Skinceuticals ANTI-AGEING PROTOKOLL – fókuszban a bőr fiatalítása, megújítása, feltöltése (60 perc)

A kezelés a fejlett hámlasztási technikák és a legjobb, leghatékonyabb összetevőket alkalmazó technológiák egyesítésével visszaadja a kor jelei által érintett bőr ragyogását, helyreállítja tónusát és a textúráját.

Ez a kezelés ragyogóbbá, energiával telivé és felfrissültebbé teszi a bőrt.

A kezelés menete

 • több lépésben mélytisztítást végzünk az arcon
 • exfoliáljuk a bőrt
 • a szemkörnyékre és az érzékenyebb területekre zsíros krémet helyezünk, hogy védjük a bőrt a savtól
 • 20%-os vagy 30%-os glikol savas oldattal elvégezzük a hámlasztást
 • néhány perc után semlegesítjük a kezelt felületet
 • a bőr típusától és állapotától függően boostereket alkalmazunk
 • felhelyezzük a nagyon kellemes illatú-állagú, nyugtató, antioxidáns Vitamin C firming maszkot
 • a maszk hatóidejének letelte után eltávolítjuk azt és különböző szérumokkal
 • és legvégül természetesen fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.

A nagyobb hatékonyság eléréséhez 4-5 alkalmas kúrában javasoljuk a kezelést.      
A kezelések gyakorisága általában 2 hét, amitől egyéni eltérések lehetnek.

Skinceuticals AKNÉ PROTOKOLL – fókuszban az idősödő, problémás bőr kezelése, megújítása (60 perc)

A gyulladásra hajlamos, aknés, pattanásos bőr a SkinCeuticals kezeléssel nem pusztán megnyugszik és megújul, hanem olyan hatóanyagokat is kap, amely a bőr mélyebb rétegeit elérve újrastukturálják azt, és az öregedés ellen is hatnak.

A kezelés menete

 • több lépésben mélytisztítást végzünk a bőrön
 • exfoliáljuk a bőrt
 • 20%vagy 30% glikolsavas oldattal elvégezzük a hámlasztást
 • semlegesítjük a kezelt felületet
 • bőr típusától és állapotától függően boostereket alkalmazunk (retinol) 
 • felhelyezzük egy nyugtató maszk és egy hidrataló szérum egyvelegét
 • a maszk hatóidejének letelte után eltávolítjuk azt és antioxidáns szérum illetve fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.

Az akne protokollnál a kívánt hatás eléréséhez minimum 4 alkalom javasolt.       
A kezelések 2-3 hetente alkalmazhatóak.

Skinceuticals ANTI-PIGMENT – DISCOLORATION PROTOKOLL – fókuszban a pigmentfoltok halványítása, kezelése

A kezelés célja a természetes öregedési folyamatok és az extrinszik, a bőr antioxidáns kapacitását kimerítő tényezők (pl. hormonszint változás, fénykárosodás, dohányzás) miatt kialakult pigmentfoltok kezelése, halványítása. Mindezt orvosi színvonalú hámlasztási technikák és a leghatékonyabb összetevőket tartalmazó készítmények alkalmazásával érjük el.

 A kezelés menete:

 • több lépésben mélytisztítást végzünk az arcon
 • exfoliáljuk a bőrt
 • a szemkörnyékre és az érzékenyebb területekre zsíros krémet helyezünk, hogy védjük a bőrt a savtól
 • 40%-os glikolsavas pigment balancing oldattal elvégezzük a hámlasztást
 • néhány perc után semlegesítjük a kezelt felületet
 • a bőr típusától és állapotától függően különböző boostereket alkalmazunk
 • felhelyezzük a a nagyon kellemes illatú-állagú, nyugtató, antioxidáns Vitamin-C firming maszkot vagy a Phyto-corrective nyugtató maszkot
 • a maszk hatóanyagának letelte után a Phloretin CF pigmentált bőrre való antioxidáns szérum kerül fel a bőrre
 • néhány csepp nyugtató szérum felhelyezése után a szemkörnyék és a száj ápolása következik
 • majd a kezelés utolsó lépéseként széles spektrumú 50+-os fényvédőt helyezünk fel

 

A látható eredmény eléréséhez 4-5 alkalmas kúrában javasoljuk a kezelést.      
A kezelések gyakorisága általában 2 hét, amitől egyéni eltérések lehetnek.

Skinceuticals HYDRA PROTOKOLL  – várandósoknak is (60 perc)

Ebben a kezelésben egyszerre alkalmazzuk a Skinceuticals egyedülállóan magas hatóanyagtartalmú termékeit és a Hydrafacial már jól ismert rendkívüli hatékonyságát a bőr tisztítása és hatóanyaggal való feltöltése terén.

A kezelés menete:

 • A bőr letisztítása és kémiai hámlasztása a Skinceuticals hatóanyagaival történik.
 • A hámlasztást, az enyhe enzimatikus hámoldótól az erősebb glikol vagy szalicilsavas termékek alkalmazásával tesszük, melyet minden esetben a bőr állapotához igazítunk.
 • Ezután mélytisztítást végzünk a Hydrafacial MD géppel, ami kíméletesen mégis nagyon hatékony megtisztítja a pórusokat.
 • A tisztítás után Skinceuticals nyugató maszkot és Led fénytarápiát alkalmazunk, amelyek segítségével a hámlasztás és tisztítás után teljesen megnyugszik a bőr.
 • Ezután Skinceuticals antioxidáns booster kerül fel a bőrre, majd a bőr hidratálásával és a megfelelő fényvédő kiválasztásával zárjuk a kezelést.
Skinceuticals SPA PROTOKOLL – (90 perc)
A Skinceuticals Hydra protokoll kezelést kiegészítjük egy 30 perces arcmasszázzsal.
Lézeres arckezeléseink igénybe vétele esetén pedig a Skinceuticals LÉZER PROTOKOLL-t próbálhatják ki vendégeink, ahol a bőr előkészítése (Skinceuticals Simply Clean lemosó + Eualizing Toner) valamint a kezelés után annak megnyugtatása, utóápolása is Skinceuticals termékekkel (Skinceuticals CE Ferulic szérum, Biocellulose restorative maszk, Mineral Sunscreen) történik.

 

Bemutató képek

 

Bemutató videó

 

Áraink

Skinceuticals kezelések
Konzultáció 12 000 Ft
Skinceuticals ANTI-AGING protokoll (60 perc) 46 000 Ft
Skinceuticals AKNÉ protokoll (60 perc) 46 000 Ft
Skinceuticals ANTI-PIGMENT protokoll (75 perc) 46 000 Ft
Skinceuticals HYDRA protokoll (60 perc)72 000 Ft
Skinceuticals SPA protokoll (90 perc)84 000 Ft

Tini-Facial tisztítás

Ezt a kezelést fiatal problémás bőrök esetén javasoljuk (maximum 25 éves korig), akár bőrgyógyászati, illetve gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a mitesszerektől megtisztul, az aknék pedig csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek. A kezelés során gyógyszertári készítményeket alkalmazunk. 

A kezelés szükség szerint kiegészíthető Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával.

A kezelés menete
 • Gyógyszertári készítményekkel eltávolítjuk a sminket, majd alaposan letisztítjuk a bőrt.
 • Az elhalt hámsejtek eltávolítását a Hydrafacial MD géppel végezzük
 • Amennyiben szükséges enyhe savas hámlasztást végzünk
 • Hydrafacial MD géppel kíméletes, mégis nagyon hatékony pórustisztítást végzünk
 • Fertőtlenítjük a bőrt
 • Összehúzó, gyulladáscsökkentő krémpakolást helyezünk a bőrre
 • LED fényterápiát alkalmazunk 
 • Hidratáló krémet, majd zárásként fényvédőt helyezünk a bőrre.

Áraink

Tini-Facial tisztítás
Tini-Facial tisztítás (60 perc)50 000 Ft
+ opcionálisan választható mechanikai arctisztítás (30 perc)15 000 Ft / alkalom

Toskani - Tű nélküli mezoterápiás kezelések Új!

A Mesoject Gun a bőrön keresztüli leghatékonyabb hatóanyag bejuttatásra alkalmas készülék. Ez a technológia elektromos impulzusokat használ annak érdekében, hogy ideiglenesen hidrofil csatornákat hozzon létre a sejthártyán. Így a sejtekhez nem invazív módon és fájdalommentesen képes eljuttatni a kívánt hatóanyagokat, amelyek kizárólag orvosi tisztaságú mezoterápiás hatóanyagok lehetnek.    
Az EPM technológia az elektroporációt és a bőrön keresztüli mezoterápiás kezelést egy mikrochip eszközzel ötvözi, ezáltal javul az aktív hatóanyagok felszívódása a bőr különböző rétegeibe.

Hogyan működik?
Az EPM technológia az elektroporáció és a mélyrétegi bőrbe való mezoterápiás hatóanyag bejuttatására alkalmas technológia kombinációja.   
A két technika kombinációja teszi lehetővé, hogy a bőrben mikrocsatornákat hozzunk létre anélkül, hogy azt tűvel megsértenénk. Ezáltal teret adtunk az aktív hatóanyagok felszívódásához a bőr több rétegébe is. A használt hatóanyagtól függően a technika alkalmazható több területen is, mint pl. arc-nyak-dekoltázs, hajas fejbőr, kézfejek.   
A készülék kizárólag steril, vízhez hasonló sűrűségű hatóanyaggal használható, mivel a chipben lévő hatóanyag csatornák átmérője kisméretű.
Kinek javasoljuk?

Egyénre szabható a kezelés a megfelelő hatóanyag kiválasztásával, ezért minden bőrtípusnál alkalmazható. Hölgyek és férfiak részére egyaránt javasolt. 

Arc/nyak/dekoltázs kezelés: pigmentfoltok kezelésére, bőr fiatalítására, gyulladt/gyulladásra hajlamos bőr kezelésére  
Kézfej: pigmentfoltok kezelésére, igénybe vett bőr hidratálására  
Hajas fejbőr: vékony haj kezelésére, hajhullásra, androgén alopécia (hormonális hajhullás) esetén férfiaknak és nőknek egyaránt

Hogy zajlik a kezelés?
 1. A smink eltávolítása.
 2. A bőr letisztítása.
 3. A bőr fertőtlenítése.
 4. Hatóanyagok bejuttatása a gép segítségével.
 5. A kezelés után nyugtató maszk használata.
 6. 15 perc hatóidő elteltével eltávolítjuk a lapmaszkot vagy vízzel átitatott vattakoronggal lemossuk azt.
 7. Legvégül fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.

Előírások a kezeléssel kapcsolatban

Mi a teendő Toskani kezelés után?

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Toskani - Tű nélküli kezelések
Arc-nyak (60 perc)80 000 Ft
Dekoltázs (60 perc)80 000 Ft
Arc-nyak-dekoltázs (90 perc)140 000 Ft
Szemkörnyék (40 perc)40 000 Ft
Kézfejek (40 perc)60 000 Ft
Hajas fejbőr (60 perc)80 000 Ft

Kozmetikai kezelések várandósoknak

Baby Facial Seven Sekina óceáni gyöngypor terápia Új!

Ebben a kezelésben hypoallergén gyógyszertári készítmények alkalmazásával, Hydrafacial kezelést végzünk a bőr kíméletes és mégis hatékony tisztítása érdekében, majd Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiát alkalmazunk, mely revitalizája a bőrt, segíti a regenerációt, emellett antioxidáns és hidratáló hatású.

RÉSZLETEK

A kezelés menete:

 • Gyógyszertári készítményekkel eltávolítjuk a sminket, majd alaposan letisztítjuk a bőrt.
 • Amennyiben szükséges, enyhe enzimatikus bőrpuhítót alkalmazunk.
 • Ezután a Hydrafacial MD géppel elvégezzük a bőr exfoliálását és a kíméletes, mégis nagyon hatékony pórustisztítást.
 • A tisztítás után Seven Sekina óceáni gyöngypor maszkot helyezünk fel a bőr regenerálása és revitalizálása érdekében.
 • LED fényterápia alkalmazásával segítjük a bőr megnyugtatását
 • A bőr hidratálásával és fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.

Áraink

Baby Facial Seven Sekina óceáni gyöngypor terápia
Baby Facial Seven Sekina óceáni gyöngypor terápia (60 perc)72 000 Ft

 

ForLLe'd kényeztető SPA kezelés

A ForLLe'd cég több, mint 15 éve foglalkozik a bőr problémák tanulmányozásával és azok valóban hatékony megoldásaival. A ForLLe'd módszer központjában a Dr. Makoto Hatto szabadalmaztatott technológiáján alapuló ForLLe'd Innovative Delivery System (FINDS) áll, amely biztosítja a ForLLe'd termékék egyedülálló azon képességét, hogy a bőr számára létfontosságú összetevőket biztonságosan, non-invazív módon a bőr mélyebb rétegeibe juttassa, ezzel a bőr immunitását is fokozva.

RÉSZLETEK

A FINDS módszer lényege az ultraalacsony molekulatömegű hialuronsav és az ionizált ásványi anyagok kombinációja, amelyek megkönnyítik a bőr mélyebb rétegeibe való hatóanyagok, mint pl. a kis molekulatömegű platina, ceramidok, anti-oxidánsok bejuttatását.

A Japán SPA élményt nyújtó  ForLLe'd kezelés kifejezetten érzékeny bőrre lett kifejlesztve, mely erőteljes és tartós hidratáló hatása mellett aktív szövetregenerálást és lifting hatást is biztosít.

Nélkülözhetetlen nyomelemekkel táplálja a bőrt, védi a környezeti tényezők ( UV sugárzás, extrém hideg és meleg, szmog, stb.) káros hatásaitól, helyreállítja a bőr vízháztartását, miközben rugalmassá teszi azt.

A ForLLe'd kezelések és termékek biztonsággal alkalmazhatóak várandósság és szoptatás alatt.

Áraink

ForLLe’d kényeztető SPA kezelés
ForLLe’d kényeztető SPA kezelés (90 perc) 55 000 Ft

Hypoallergén tisztítás - Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával

Ezt az arctisztító kezelést problémás bőrök esetén javasoljuk, akár bőrgyógyászati kezelés, gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a miteszerektől megtisztul, a gyulladt aknék pedig csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek.

A kezelés során gyógyszertári készítményeket alkalmazunk, amelyek kifejezetten érzékeny bőrök esetén is alkalmazhatóak.

A kezelés kiegészíthető Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával.

RÉSZLETEK

A kezelés menete:

- Eltávolítjuk a sminket 
- Alaposan letisztítjuk a bőrt 
- Eltávolítjuk az elhalt hámsejteket egy enyhén savas készítménnyel 
- Bőrpuhítás céljából gőzöljük a bőrt 
- Kézi tisztítással megkezeljük a bőrt 
- Fertőtlenítést végzünk 
- Led lámpát alkalmazunk a bőr mihamarabbi regenerációja és a gyulladás csökkentése céljából 
- Összehúzó krémpakolást helyezünk fel

A kezelések gyakoriságát a szakember határozza meg (általában 3-6 hetente javasolt).

Áraink

Hypoallergén tisztítás - Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával
Hypoallergén tisztítás - Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával (90 perc)40 000 Ft

 

Skinceuticals - HYDRA protokoll Új!

Ebben a kezelésben egyszerre alkalmazzuk a Skinceuticals egyedülállóan magas hatóanyagtartalmú termékeit és a Hydrafacial már jól ismert rendkívüli hatékonyságát a bőr tisztítása és hatóanyaggal való feltöltése terén.

RÉSZLETEK

A kezelés menete:

 • A bőr letisztítása és kémiai hámlasztása a Skinceuticals hatóanyagaival történik.
 • A hámlasztást, az enyhe enzimatikus hámoldótól az erősebb glikol- vagy szalicilsavas termékek alkalmazásával tesszük, melyet minden esetben a bőr állapotához igazítunk.
 • Ezután mélytisztítást végzünk a Hydrafacial MD géppel, ami kíméletesen mégis nagyon hatékonyan megtisztítja a pórusokat.
 • A tisztítás után Skinceuticals nyugató maszkot és Led fénytarápiát alkalmazunk, amelyek segítségével a hámlasztás és tisztítás után teljesen megnyugszik a bőr.
 • Ezután Skinceuticals antioxidáns booster kerül fel a bőrre, majd a bőr hidratálásával és a megfelelő fényvédő kiválasztásával zárjuk a kezelést.

Áraink

Skinceuticals HYDRA protokoll
Skinceuticals HYDRA protokoll (60 perc) 72 000 Ft

 

Kozmetikai kezelések aknés bőrre

Akne kezelése – Nordlys SWT® IPL lézerrel Új!

Nordlys® SWT® (Selective Waveband Technology) IPL (Intense Pulse Light) akne kezelés

Az akne a bőr faggyúmirigyeit érintő krónikus gyulladásos bőrbetegség, amely a világ lakosságának 9.5 %-át érinti, 85%-ban a tinédzsereket. Kialakulásában a fokozott faggyúmirigy aktivitás, a szőrtüszők elszarusodási zavara, a normál baktérium flóra felborulása és másodlagos gyulladásos reakció mellett az androgen hormonok, proinflammatorikus lipidek, genetika, neuroendokrin reguláció, diéta, és egyéb exogén faktorok is szerepet játszanak. Mind a gyulladásos fázisban, mind a gyulladást követő hegesedés, vagy pigmentációs zavar kapcsán a betegség súlyos kihatással van az önbizalomra és az énképre.

A folyamat kezelése során nem szorítkozhatunk csak egyféle megoldásra, a Pácienst egyénre szabottan kell kezelnünk a klasszikus bőrgyógyászati és kozmetikai eszközök mellett az esztétikai orvoslásban rendelkezésre álló kezelésekkel kiegészítve. Célunk a hosszú tünetmentes időszakok elérése, és a fellángolások gyors és hatékony kezelése.

Az akne elleni kezelés alapja a bőrgyógyászati bőrápolás és a bőr megfelelő kozmetikai kezelése, amelyre Klinikánkon eddig is lehetőség volt. A bőrgyógyászati ill. egyéb kozmetikumokat nehezen toleráló bőrtípusoknál, nagy felületek érintettsége esetén, vagy abban az esetben, ha a fellobbanásokat gyorsan és nyom nélkül szeretnénk kezelni, most már rendelkezésre áll a nagymúltú amerikai Candela cég Nordlys szelektív IPL készüléke, amely egyedülállóan képes célzott energialeadással, több különböző hullámhosszúságú fényt villanás-szerűen kibocsátani, és akár a gyulladt stádiumban, megfelelő bőrgyógyászati kezelés mellett a gyorsabb gyógyulásban segíteni a Pácienseknek.

Kiknek ajánljuk?
 • enyhe akne esetén, a bőrgyógyászati kezelés kiegészítésére, vagy helyettesítésére
 • gyulladt akne esetén a gyorsabb gyógyulás érdekében
 • akne hegek esetén a tünetek színének javítására
 • érzékeny, semmilyen kozmetikumot vagy lokális kezelést nem toleráló aknés bőr esetén
 • terhesség. vagy szoptatás alatt fellobbanó, gyógyszerrel nem kezelhető tünetek esetén
 • nagy felületet érintő acne esetén
 • aktív tünetek esetén, ha a páciens nem kaphat gyógyszert
 • alacsony dózisú isotretionin kezelés eredményének felgyorsítására
 • már agyonkezelt, érzékeny, de még mindig tünetes bőr esetén
 • időskori, vagy menstruciós ciklushoz kapcsolható akne esetén
 • tinédzserek átmeneti enyhe aknéja, amikor a gyógyszeres kezelést el szeretnénk kerülni
 • kezelt, nyugalomban lévő akne esetén a fellobbanások megelőzése céljából, és a korábbi aknés hegek finomítása céljából
Hogyan működik a Nordlys IPL (Intense Pulse Light)?
A villanásszerűen kibocsátott különböző hullámhosszúságú fénysugarak a felhám megsértése nélkül nyelődnek el a megfelelő rétegben és ott célzott hőmérséklet emelkedést okoznak a kezelt területeken: csökkentik a kapillárisok számát és a hozzájuk tartozó faggyúmirigyek aktivitását, a kórokozó baktériumok által termelt porfirin fényabszorpciója miatt szabad oxigéngyökök alakulnak ki, amelyek természetes baktérium ölő képességüknél fogva így antibiotikum nélkül is elpusztítják a kórokozókat, csökkentve a kialakult gyulladást, és beindítva a szervezet természetes regenerációját.
Díjnyertes technológia
A Candela Nordlys™ rendszerét a 2022-es Aesthetic Awardson megválasztották az "Év Legjobb Energia alapú eszközének".
A kezelés menete

Klinikánkon az első alkalommal bőrgyógyász szakorvosunk megállapítja a megfelelő akne protokollt, amelynek a betegség stádiumától függően lehet része a gyógyszeres kezelés, illetve a Dermart Klinika által kidolgozott protokoll alapján a bőr kozmetikai „hipoallergén tisztítása”. A Nordlys IPL kezelését már a gyulladt állapot javítására is alkalmazhatjuk, 3-4 hetente, illetve fenntartó kezelésként egyénre szabottan, kihasználva a készülék által kibocsátott fény antimikrobás hatását. A gyulladás korai csökkentésével mind a pigmentációs problémák, mind a hegesedés esélye kisebb, az erek összehúzásával a vörösség is csökken.

 • Az eljárás legelején alaposan megtisztítjuk a kezelendő területet, és lefedjük az anyajegyeket. A kezelés teljes időtartama alatt a szemet védőszemüveggel védjük, ami alatt a szemet is érdemes csukva tartani.
 • A kezelés során csak minimális kellemetlenséget érzünk, a Nordlys® SWT® (Selective Waveband Technology) készülék speciális vízszűrő rendszere, és az egyedülálló célzott kezelési technológia miatt. Az eljárás során villanásonként enyhe csípő érzés és melegség keletkezhet a fénysugár hatására, amely maximum 1-2 másodpercig tarthat. Ennél hosszabb fájdalomélményt nem szabad tolerálni, jelezze a kezelő felé, aki erre többször rá is fog kérdezni a kezelés alatt.
 • Az eljárás során az érzékeny bőrfelületeken villanásonként enyhe csípő érzés és melegség keletkezhet a fénysugár hatására, amely kellemetlenséget a készülék beépített hűtő rendszere illetve az egyedülálló célzott kezelési technológia mellett minimálisan észlelhetünk.
 • A bőr felületére zselé kerül, amely segíti a fénysugár bejutását a bőrbe. A kezelés legvégén letöröljük a zselét a bőr felszínéről, illetve egy nyugtató és fényvédő krémet viszünk fel. 
 • A kezelés után enyhe égő érzés és bőrvörösség lehet, amelyet a bőr hűtésével és gyulladáscsökkentő krém felvitelével csökkenteni tudunk, de spontán pár óra alatt magától is múlik.
A kezelés ismétlése
Általában 4 kezelés szükséges 3-4 hetes különbséggel, amelyet fenntartó kezelésként meg lehet ismételni a tünetek erősségétől függően 3-4 hónap múlva.

Előírások a kezeléssel kapcsolatban

Mi a teendő Nordlys IPL kezelés előtt/után?

Bemutató képek

 

Áraink

Akne kezelése – Nordlys SWT® IPL lézerrel
Arc (1 alkalom)70 000 Ft
Arc (3+1 alkalom)210 000 Ft
Nyak (1 alkalom)60 000 Ft
Nyak (3+1 alkalom)180 000 Ft
Dekoltázs (1 alkalom)70 000 Ft
Dekoltázs (3+1 alkalom)210 000 Ft
Arc-nyak (1 alkalom)110 000 Ft
Arc-nyak (3+1 alkalom)330 000 Ft
Arc-dekoltázs (1 alkalom)120 000 Ft
Arc-dekoltázs (3+1 alkalom)360 000 Ft
Nyak-dekoltázs (1 alkalom)110 000 Ft
Nyak-dekoltázs (3+1 alkalom)330 000 Ft
Arc-nyak-dekoltázs (1 alkalom)160 000 Ft
Arc-nyak-dekoltázs (3+1 alkalom)480 000 Ft
Hát (1 alkalom)150 000 Ft
Hát (3+1 alkalom)450 000 Ft
A 3+1 alkalmas bérleteket a vásárlástól számított 1 éven belül lehet felhasználni.

DERMART BUDA Signature hypoallergén tisztítás

Ezt az arctisztító kezelést problémás, gyulladásra hajlamos vagy aknés, heges bőrök esetén javasoljuk, akár rosaceás bőrökön is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a miteszerektől megtisztul, a gyulladt aknék csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek, valamint a hegek állapota is jelentősen javul.

 A kezelés során gyógyszertári készítményeket és Skintech peelingeket használunk, amelyek kifejezetten érzékeny bőrök esetén is alkalmazhatóak.

RÉSZLETEK

A kezelés menete:

- Eltávolítjuk a sminket   
- Alaposan letisztítjuk a bőrt   
- Exfoliáljuk a bőrt   
- Bőrpuhítás céljából gőzöljük a bőrt   
- Kézi tisztítással megkezeljük a bőrt   
- Fertőtlenítést végzünk   
- Skintech Versicolor peeling-et vagy Skintech Azelaic peeling-et használunk   
- Összehúzó krémpakolást helyezünk fel   
- Led lámpát alkalmazunk a bőr mihamarabbi regenerációja és a gyulladás csökkentése céljából 

A kezelések gyakoriságát a szakember határozza meg (általában 2-4 hetente).

A kezelést követően várhatóan egy hétig hámlani fog a bőr, emiatt fontos a megfelelő időpont kiválasztása!

Áraink

DERMART BUDA Signature hypoallergén tisztítás
Arctisztítás (120 perc) 55 000 Ft

HydraFacial MD® kezelés Új kezelések!

A HydraFacial MD® az egyetlen hydradermabráziós eljárás, amely ötvözi egy készüléken belül a bőr mélytisztítását, hámlasztását, hidratálását és antioxidáns védelmét.

Hatásai
 • csökkenti a finom vonalakat, ráncokat
 • egészségessé teszi az aknés bőrt
 • kíméletesen kezeli a rosaceás bőrt
 • emellett a pigmentcáiós problémákat is eredménnyel tudja korrigálni
Hogyan működik?

Bőrmegújító terápia három lépésben

 1. tisztítás + kémiai hámlasztás

 Szennyeződések eltávolítása, bőrmegújítás és gyengéd hámlasztás a felfrissült, sima bőrért.

 2. eltávolítás + hidratálás

 Fájdalommentes pórustisztítás, valamint hidratálás és táplálás aktív összetevőkkel.

 3. megelőzés + védelem

 Extra kényeztetés antioxidánsokkal és peptidekkel, hogy maximalizáljuk a bőr ragyogását.

Előnyei
 • A kezelés azonnal látható és érezhető eredményt ad.
 • A beavatkozás nem kellemetlen, nem igényel utókezelést.
 • A mechanikai tisztítás a legtöbb esetben kiváltható vele
Kinek ajánljuk?

Hölgyeknek és férfiaknak egyaránt.

A HydraFacial MD® testreszabható megoldásainak köszönhetően szinte minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

Hány alkalom ajánlott?
Már egyetlen kezelés is látványos eredményt ad, és mivel gyógyulási idővel nem kell számolnunk akár fontos események előtt is elvégezhető, ha sugárzóan üde, fiatalosan ragyogó arcbőrrel legjobb formánkat szeretnénk hozni. A tartós hatás érdekében az eljárás kúraszerű alkalmazását javasoljuk.
Kombinálható-e más kezeléssel?

A kezelés a hyaluronsavas töltést megelőzően kifejezetten ajánlott.

Vivace kezeléssel is kombinálható.

A kezelés menete
 • Az arcbőr gondos megtisztítása HydraFacial MD®  lemosó termékekkel. Ezt követően a speciális, vákuummal működő kezelőfejét a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzünk a Vortex™  technológia segítségével. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.           
   
 • Vákuum alatt kémiai savas hámlasztást végzünk. A sav koncentrációját bőrproblémától függően egyénre szabottan választhatjuk meg: gyulladt, pigmentált felületre erősebb koncentrációjú kémiai hámlasztás alkalmazható. A savas kezelés feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést az arcbőrről. A bőr a savas kezelés alkalmával enyhén kipirulhat, enyhe bizsergő érzést érezhet a vendég.           
   
 • Szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, mitesszerek és a gyulladásos képleteket a bőrről. Indokolt esetben ezt mechanikai tisztítás is követheti.           
   
 • A megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat. Az odaadó gondossággal megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, amely hatására az arcbőr különlegesen puha és sima tapintású lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.           
   
 • A befejező lépés a megfelelő arcápolás és fényvédelem.

 

ELÉRHETŐ KEZELÉS TÍPUSOK:

HydraFacial MD® Skinceuticals Basic kezelés
Boosterek nélküli alapkezelés, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, hidratálásból és kék vagy vörös LED fényterápiából áll. A kezelés során kiegészítésként Skinceuticals termékeket használunk.
HydraFacial MD® Deluxe Redness kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Circadia Protect Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Circadia Protect egy antioxidáns-hidratáló hatású booster, amelyet kifejezetten érzékeny bőrűeknek is javaslunk. Acquacell és hialuronsav tartalmánál fogva optimális hidratálást biztosít, miközben brightenyl tartalmának köszönhetően csökkenti a pigmentációt, a bőrpírt. Véd a szabad gyökök káros hatásaitól.
HydraFacial MD® Deluxe Timeless kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Circadia Chrono-Peptide Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. Ezt a kezelést érettebb, fakóbb bőrre ajánljuk. A Circadia Chrono-Peptide Booster többféle peptidet tartalmaz, melyek hatására regenerál, stimulálja a D-vitamint bőrünkben, csökkenti a mimikai ráncok kialakulását, az érett bőröket energetizálja és csökkenti a ráncok mélységét. Növeli a bőr sűrűségét és feszességét.
HydraFacial MD® Deluxe Rejuvenation kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD HydraglucanTM Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD HydraglucanTM Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratál, javítja, megfiatalítja és megvédi a bőrt, miközben helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezelési az öregedés jeleit.
Hydrafacial MD® Deluxe Lifting kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag-bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére. 
HydraFacial MD® Platinum Pearl kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD Hydraglucan™  Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD Hydraglucan Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratál, javítja, megfiatalítja és megvédi a bőrt, miközben helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezelési az öregedés jeleit.

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr. A Platinum kezeléseink nyirokcsizma kezeléssel vagy kézi arcmasszázzsal kiegészítve kérhetőek.

HydraFacial MD® Platinum Diamond kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére.

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr. A Platinum kezeléseink nyirokcsizma kezeléssel vagy kézi arcmasszázzsal kiegészítve kérhetőek.

HydraFacial MD® Platinum JLO Beauty® kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, JLO Beauty hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A JLO Beauty booster olyan összetevőket kombinál, amelyek segítik a bőr ragyogását, feszességét és hidratálását. Melyek ezek az összetevők: niacinamid, rizskorpa kivonat, hyaluronsav, poligluraminsav, hógomba, tigrisfű, cékla, oliva levél kivonat.

Ragyogj te is úgy, mint JLO!

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr. A Platinum kezeléseink nyirokcsizma kezeléssel vagy kézi arcmasszázzsal kiegészítve kérhetőek.

Baby Facial Seven Sekina óceáni gyöngypor terápia

Ebben a kezelésben hypoallergén gyógyszertári készítmények alkalmazásával, Hydrafacial kezelést végzünk a bőr kíméletes és mégis hatékony tisztítása érdekében, majd Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiát alkalmazunk, mely revitalizája a bőrt, segíti a regenerációt, emellett antioxidáns és hidratáló hatású.

A kezelés menete
 • Gyógyszertári készítményekkel eltávolítjuk a sminket, majd alaposan letisztítjuk a bőrt.
 • Amennyiben szükséges, enyhe enzimatikus bőrpuhítót alkalmazunk.
 • Ezután a Hydrafacial MD géppel elvégezzük a bőr exfoliálását és a kíméletes, mégis nagyon hatékony pórustisztítást.
 • A tisztítás után Seven Sekina óceáni gyöngypor maszkot helyezünk fel a bőr regenerálása és revitalizálása érdekében.
 • LED fényterápia alkalmazásával segítjük a bőr megnyugtatását
 • A bőr hidratálásával és fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.
Tini-Facial tisztítás

Ezt a kezelést fiatal problémás bőrök esetén javasoljuk (maximum 25 éves korig), akár bőrgyógyászati, illetve gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a mitesszerektől megtisztul, az aknék pedig csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek. A kezelés során gyógyszertári készítményeket alkalmazunk. 

A kezelés szükség szerint kiegészíthető Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával.

A kezelés menete
 • Gyógyszertári készítményekkel eltávolítjuk a sminket, majd alaposan letisztítjuk a bőrt.
 • Az elhalt hámsejtek eltávolítását a Hydrafacial MD géppel végezzük
 • Amennyiben szükséges enyhe savas hámlasztást végzünk
 • Hydrafacial MD géppel kíméletes, mégis nagyon hatékony pórustisztítást végzünk
 • Fertőtlenítjük a bőrt
 • Összehúzó, gyulladáscsökkentő krémpakolást helyezünk a bőrre
 • LED fényterápiát alkalmazunk 
 • Hidratáló krémet, majd zárásként fényvédőt helyezünk a bőrre.
Hydra Gold kezelés

A Hydra Gold kezelést egy Hydrafacial kezeléssel indítjuk, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, hidratálásból és kék vagy vörös LED fényterápiából áll. 

Ezt követően a Radience elixír felhelyezése történik, mely a 24 karátos aranyszemcsék mellett, kis- és nagy molekulatömegű hialuronsavat, peptideket és értékes természetes összetevőket koncentrál. Következő lépésként a Gold cream base felhelyezése történik, melynek bőrpuhító, nyugtató, hidratáló hatása mellett nagy szerepe van abban, hogy a bőr tónusát és rugalmasságának megőrzését segítse. Végül pedig a 24 karátos aranymaszk felhelyezése következik, mely az előző lépésekben alkalmazott elixírrel és krémmel együtt valódi antioxidáns gátként működik és amely az értékes tápláló hatóanyagok maradéktalan felszívódását segíti.

Minden kezelésünk kiegészíthető a szakember javaslatára opcionálisan mechanikai tisztítással is.

Minden kezelésünk mellé opcionálisan választható a HydraFacial MD® Perk Eye frissítő kezelés is.

Az öregedés első jelei a szem környékén jelennek meg, ahol a bőr rendkívül érzékeny és hajlamos az elvékonyodásra, a finom vonalakra és ráncokra. A szemkörnyéken a stressz, az alváshiány és a helytelen táplálkozás jelei is megjelenhetnek.

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés felfrissíti a szemkörnyéket olyan kulcsfontosságú összetevőkkel, mint a vadgesztenyemag kivonat és az árnikavirág kivonat – tónusossá, feszessé és hidratálttá teszi ezt az érzékeny területet.

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés ára tartalmaz egy szérumot, amely otthon további 1 hónapig használható.

 

5+1 bérlet akció:  
Lehetőség van minden kezelésünkből bérlet vásárlására is, ebben az esetben minden 5 kezelés megvásárlása után 1 kezelést ajándékba adunk.

Áraink

HydraFacial MD® kezelések
HydraFacial MD® Skinceuticals BASIC kezelés (45 perc)60 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Redness (60 perc)84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Timeless kezelés (60 perc)84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Rejuvenation kezelés (60 perc)84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Lifting kezelés (60 perc)  95 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM Pearl kezelés (80 perc) 95 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM Diamond kezelés (80 perc)110 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM JLO Beauty® kezelés (80 perc)120 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® Perk Eye kezelés30 000 Ft / alkalom
+ opcionálisan választható mechanikai arctisztítás (30 perc)  12 000 Ft / alkalom
  
Baby Facial Seven Sekina óceáni gyöngypor terápia VÁRANDÓSOK SZÁMÁRA (60 perc)72 000 Ft / alkalom
Tini-Facial tisztítás AKNÉS PROBLÉMÁK ESETÉN (90 perc)40 000 Ft / alkalom
  
Hydra Gold kezelés (80 perc)110 000 Ft / alkalom
 
5+1 bérlet akció – bármely kezelés típus esetén
Bérleteinket a vásárlástól számított 1 éven belül lehet felhasználni.

Hypoallergén tisztítás

Ezt az arctisztító kezelést problémás bőrök esetén javasoljuk, akár bőrgyógyászati kezelés, gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a miteszerektől megtisztul, a gyulladt aknék pedig csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek.

A kezelés során gyógyszertári készítményeket alkalmazunk, amelyek kifejezetten érzékeny bőrök esetén is alkalmazhatóak.

A kezelés kiegészíthető Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával.

RÉSZLETEK

A kezelés menete:

- Eltávolítjuk a sminket     
- Alaposan letisztítjuk a bőrt     
- Eltávolítjuk az elhalt hámsejteket egy enyhén savas készítménnyel     
- Bőrpuhítás céljából gőzöljük a bőrt     
- Kézi tisztítással megkezeljük a bőrt     
- Fertőtlenítést végzünk     
- Led lámpát alkalmazunk a bőr mihamarabbi regenerációja és a gyulladás csökkentése céljából  
- Összehúzó krémpakolást helyezünk fel

 

A kezelések gyakoriságát a szakember határozza meg (általában 3-6 hetente javasolt).

Áraink

Hypoallergén tisztítás
Hypoallergén tisztítás - Arctisztítás (90 perc)30 000 Ft
Hypoallergén tisztítás - Hát tisztítás (60 perc)29 000 Ft
Hypoallergén tisztítás - Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával (90 perc)40 000 Ft

Skinceuticals - AKNE protokoll

A Skinceuticals professzionális bőrápoló márka termékei már elérhetőek Magyarországon és klinikánkon, illetve a termékek mellett a márka kozmetikai kezeléseit is kipróbálhatják nálunk Vendégeink.    

Klinikánkon a Skinceuticals márka magyarországi vezető oktatója, Kádár Zsuzsa kozmetikusunk várja az érdeklődőket, hogy személyre szabottan ismertesse meg Önökkel a Skinceuticals bőrápolási rendszerét.

Skinceuticals AKNÉ PROTOKOLL – fókuszban az idősödő, problémás bőr kezelése, megújítása (60 perc)

A gyulladásra hajlamos, aknés, pattanásos bőr a SkinCeuticals kezeléssel nem pusztán megnyugszik és megújul, hanem olyan hatóanyagokat is kap, amely a bőr mélyebb rétegeit elérve újrastukturálják azt, és az öregedés ellen is hatnak.

A kezelés menete

 • több lépésben mélytisztítást végzünk a bőrön
 • exfoliáljuk a bőrt
 • 20%vagy 30% glikolsavas oldattal elvégezzük a hámlasztást
 • semlegesítjük a kezelt felületet
 • bőr típusától és állapotától függően boostereket alkalmazunk (retinol) 
 • felhelyezzük egy nyugtató maszk és egy hidrataló szérum egyvelegét
 • a maszk hatóidejének letelte után eltávolítjuk azt és antioxidáns szérum illetve fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.

Az akne protokollnál a kívánt hatás eléréséhez minimum 4 alkalom javasolt.       
A kezelések 2-3 hetente alkalmazhatóak.

 

Áraink

Skinceuticals - AKNE protokoll
Skinceuticals AKNE protokoll (60 perc) 46 000 Ft

Tini-Facial tisztítás

Ezt a kezelést fiatal problémás bőrök esetén javasoljuk (maximum 25 éves korig), akár bőrgyógyászati, illetve gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a mitesszerektől megtisztul, az aknék pedig csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek. A kezelés során gyógyszertári készítményeket alkalmazunk. 

A kezelés szükség szerint kiegészíthető Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával.

A kezelés menete
 • Gyógyszertári készítményekkel eltávolítjuk a sminket, majd alaposan letisztítjuk a bőrt.
 • Az elhalt hámsejtek eltávolítását a Hydrafacial MD géppel végezzük
 • Amennyiben szükséges enyhe savas hámlasztást végzünk
 • Hydrafacial MD géppel kíméletes, mégis nagyon hatékony pórustisztítást végzünk
 • Fertőtlenítjük a bőrt
 • Összehúzó, gyulladáscsökkentő krémpakolást helyezünk a bőrre
 • LED fényterápiát alkalmazunk 
 • Hidratáló krémet, majd zárásként fényvédőt helyezünk a bőrre.

Áraink

Tini-Facial tisztítás
Tini-Facial tisztítás (60 perc)50 000 Ft
+ opcionálisan választható mechanikai arctisztítás (30 perc)15 000 Ft / alkalom
Dermart Buda