Dermart Buda Klinika
1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Kozmetika

Kozmetika

A testi és lelki szépség és egészség mindenki számára elérhető, nemtől, kortól függetlenül. Ebben segít vendégeinknek professzionális kozmetikánk, mely a bőrgyógyászati részlegünkkel szoros összhangban működik.

Az orvosi ellenőrzést és beadást igénylő, gyógyszerhatású készítményeket, hatóanyagokat vagy biológiai anyagokat mezoterápiás eszközökkel, illetve kozmetikai kezelésekkel juttatjuk a bőrbe. Így Magyarországon egyedülállóan a kellemest a hasznossal összekötve nálunk olyan kezelések közül választhat, amelyek kozmetikai szalonokban nem elérhetőek.
A kezelések során bőrgyógyász és kozmetikus is kezeli az arcbőrt, így a végeredmény egészséges és szép bőr lesz. Rendelőnkben található esztétikai kezelőegységek egész palettáját felsorakoztatjuk, hogy szakmai szempontok alapján válasszuk ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

Kozmetikai kezelések és szolgáltatások

Hagyományos kozmetikai szolgáltatások

Kozmetikánkban a különböző arckezelések mellett természetesen a hagyományos kozmetikai szolgáltatások is igénybe vehetők (gyantázás, szemöldök/szempilla festés), illetve sminkelésre is van lehetőség bejelentkezni.

Kozmetikánkban kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

Áraink

Hagyományos kozmetikai szolgáltatások
Szemöldök design 3 000 Ft
Szemöldök festés 3 000 Ft
Szempilla festés 3 000 Ft
Bajusz szőkítés 3 000 Ft
ITAL WAX szőrtelenítés (gyanta) 
» Bajusz, áll, szemöldök 3 000 Ft
» Hónalj 3 500 Ft
» Bikini vonal3 500 Ft
» Kar (könyékig) 4 200 Ft
» Kar (végig) 4 800 Ft
» Láb térdig 5 500 Ft
» Láb teljes 7 800 Ft
» Comb 4 800 Ft
» Hát, mellkas7 800 Ft
SMINK 
Alkalmi smink24 000 Ft
Esküvői smink csomag (próbasminkkel együtt) 65 000 Ft
Próba smink 30 000 Ft
Esküvői smink 35 000 Ft
+ műszempilla6 000 Ft
Kiszállási díj 
Budapesten belül 12 000 Ft
Smink oktatás 
Egyéni oktatás (kb. 2-3 óra) 55 000 Ft / alkalom

Dermastir kezelés Videóval

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei.    
A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

RÉSZLETEK

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botulin-, lézer-, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.    
A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.    
Az AltaCare Laboratoires vállalat a “szérumok háza” (“House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonyak a kezelések során.

Magyarországon elsőként nálunk elérhető a Dermastir luxuskozmetikumok professzionális kabinkezelései, amelyek az otthoni kezelések kiegészítéseként fokozott koncentrációjú hatóanyagbejuttatást jelentenek a bőrbe.    
Ajánlott kezelés kozmetológiai beavatkozások után a bőr gyulladáscsökkentésére, és gyógyítására, illetve önmagukban a bőr kötőszövetének regenerálására és speciális bőrproblémák kezelésének kiegészítéseképp.

Forrás: dermastir.com

 

Bemutató videó

 

Áraink

Dermastir kezelések
Dermastir Luxury anti-ageing kezelés ultrahanggal, hyaluronnal és kaviárral 
Arc (60 perc) 45 000 Ft
Arc - nyak - dekoltázs (90 perc) 60 000 Ft
» 4+1 alkalmas bérlet + roller (Arc) 215 000 Ft

ForLLe'd kezelés

A ForLLe'd cég több, mint 15 éve foglalkozik a bőr problémák tanulmányozásával és azok valóban hatékony megoldásaival. A ForLLe'd módszer központjában a Dr. Makoto Hatto szabadalmaztatott technológiáján alapuló ForLLe'd Innovative Delivery System (FINDS) áll, amely biztosítja a ForLLe'd termékék egyedülálló azon képességét, hogy a bőr számára létfontosságú összetevőket biztonságosan, non-invazív módon a bőr mélyebb rétegeibe juttassa, ezzel a bőr immunitását is fokozva.

RÉSZLETEK

A FINDS módszer lényege az ultraalacsony molekulatömegű hialuronsav és az ionizált ásványi anyagok kombinációja, amelyek megkönnyítik a bőr mélyebb rétegeibe való hatóanyagok, mint pl. a kis molekulatömegű platina, ceramidok, anti-oxidánsok bejuttatását.

A Japán SPA élményt nyújtó  ForLLe'd kezelés kifejezetten érzékeny bőrre lett kifejlesztve, mely erőteljes és tartós hidratáló hatása mellett aktív szövetregenerálást és lifting hatást is biztosít.

Nélkülözhetetlen nyomelemekkel táplálja a bőrt, védi a környezeti tényezők ( UV sugárzás, extrém hideg és meleg, szmog, stb.) káros hatásaitól, helyreállítja a bőr vízháztartását, miközben rugalmassá teszi azt.

A ForLLe'd kezelések és termékek biztonsággal alkalmazhatóak várandósság és szoptatás alatt.

Áraink

ForLLe’d kezelés
ForLLe’d kezelés (90 perc) 55 000 Ft

HydraFacial MD® kezelés

A HydraFacial MD® az egyetlen hydradermabráziós eljárás, amely ötvözi egy készüléken belül a bőr mélytisztítását, hámlasztását, hidratálását és antioxidáns védelmét.

Hatásai
 • csökkenti a finom vonalakat, ráncokat
 • egészségessé teszi az aknés bőrt
 • kíméletesen kezeli a rosaceás bőrt
 • emellett a pigmentcáiós problémákat is eredménnyel tudja korrigálni
Hogyan működik?

Bőrmegújító terápia három lépésben

 1. tisztítás + kémiai hámlasztás

 Szennyeződések eltávolítása, bőrmegújítás és gyengéd hámlasztás a felfrissült, sima bőrért.

 2. eltávolítás + hidratálás

 Fájdalommentes pórustisztítás, valamint hidratálás és táplálás aktív összetevőkkel.

 3. megelőzés + védelem

 Extra kényeztetés antioxidánsokkal és peptidekkel, hogy maximalizáljuk a bőr ragyogását.

Előnyei
 • A kezelés azonnal látható és érezhető eredményt ad.
 • A beavatkozás nem kellemetlen, nem igényel utókezelést.
 • A mechanikai tisztítás a legtöbb esetben kiváltható vele
Kinek ajánljuk?

Hölgyeknek és férfiaknak egyaránt.

A HydraFacial MD® testreszabható megoldásainak köszönhetően szinte minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

Hány alkalom ajánlott?
Már egyetlen kezelés is látványos eredményt ad, és mivel gyógyulási idővel nem kell számolnunk akár fontos események előtt is elvégezhető, ha sugárzóan üde, fiatalosan ragyogó arcbőrrel legjobb formánkat szeretnénk hozni. A tartós hatás érdekében az eljárás kúraszerű alkalmazását javasoljuk.
Kombinálható-e más kezeléssel?

A kezelés a hyaluronsavas töltést megelőzően kifejezetten ajánlott.

Vivace kezeléssel is kombinálható.

A kezelés menete
 • Az arcbőr gondos megtisztítása HydraFacial MD®  lemosó termékekkel. Ezt követően a speciális, vákuummal működő kezelőfejét a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzünk a Vortex™  technológia segítségével. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.   
   
 • Vákuum alatt kémiai savas hámlasztást végzünk. A sav koncentrációját bőrproblémától függően egyénre szabottan választhatjuk meg: gyulladt, pigmentált felületre erősebb koncentrációjú kémiai hámlasztás alkalmazható. A savas kezelés feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést az arcbőrről. A bőr a savas kezelés alkalmával enyhén kipirulhat, enyhe bizsergő érzést érezhet a vendég.   
   
 • Szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, mitesszerek és a gyulladásos képleteket a bőrről. Indokolt esetben ezt mechanikai tisztítás is követheti.   
   
 • A megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat. Az odaadó gondossággal megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, amely hatására az arcbőr különlegesen puha és sima tapintású lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.   
   
 • A befejező lépés a megfelelő arcápolás és fényvédelem.

 

ELÉRHETŐ KEZELÉS TÍPUSOK:

HydraFacial MD® Skinceuticals Basic kezelés
Boosterek nélküli alapkezelés, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, hidratálásból és kék vagy vörös LED fényterápiából áll. A kezelés során kiegészítésként Skinceuticals termékeket használunk.
HydraFacial MD® Deluxe Dermabuilder kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Dermabuilder Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Dermabuilder Booster a finomráncok és a mélyebb ráncok kezelésére szolgáló, feszesítő komplex.
HydraFacial MD® Deluxe Rejuvenation kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD HydraglucanTM Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD HydraglucanTM Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratál, javítja, megfiatalítja és megvédi a bőrt, miközben helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezelési az öregedés jeleit.
Hydrafacial MD® Deluxe Lifting kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag-bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére. 
HydraFacial MD® Platinum Pearl kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD Hydraglucan™  Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD Hydraglucan Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratál, javítja, megfiatalítja és megvédi a bőrt, miközben helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezelési az öregedés jeleit.

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A mechanikus nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr.

HydraFacial MD® Platinum Diamond kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére.

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A mechanikus nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr.

Minden kezelésünk kiegészíthető a szakember javaslatára opcionálisan mechanikai tisztítással is.

Minden kezelésünk mellé opcionálisan választható a HydraFacial MD® Perk Eye frissítő kezelés is.

Az öregedés első jelei a szem környékén jelennek meg, ahol a bőr rendkívül érzékeny és hajlamos az elvékonyodásra, a finom vonalakra és ráncokra. A szemkörnyéken a stressz, az alváshiány és a helytelen táplálkozás jelei is megjelenhetnek.

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés felfrissíti a szemkörnyéket olyan kulcsfontosságú összetevőkkel, mint a vadgesztenyemag kivonat és az árnikavirág kivonat – tónusossá, feszessé és hidratálttá teszi ezt az érzékeny területet.

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés ára tartalmaz egy szérumot, amely otthon további 1 hónapig használható.

 

5+1 bérlet akció:  
Lehetőség van minden kezelésünkből bérlet vásárlására is, ebben az esetben minden 5 kezelés megvásárlása után 1 kezelést ajándékba adunk.

Áraink

HydraFacial MD® kezelések
HydraFacial MD® - Skinceuticals BASIC kezelés (45 perc) 60 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Dermabuilder kezelés (60 perc)   72 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Rejuvenation kezelés (60 perc) 84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Lifting kezelés (60 perc)   95 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM Pearl kezelés (80 perc)  95 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM Diamond kezelés (80 perc)    110 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® Perk Eye kezelés 30 000 Ft / alkalom
+ opcionálisan választható mechanikai arctisztítás (30 perc)   12 000 Ft / alkalom

Hypoallergén tisztítás

Ezt az arctisztító kezelést problémás bőrök esetén javasoljuk, akár bőrgyógyászati kezelés, gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a miteszerektől megtisztul, a gyulladt aknék pedig csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek.

A kezelés során gyógyszertári készítményeket használunk, mely kifejezetten érzékeny bőrök esetén is alkalmazható.

RÉSZLETEK

A kezelés menete:

- Eltávolítjuk a sminket  
- Alaposan letisztítjuk a bőrt  
- Eltávolítjuk az elhalt hámsejteket egy enyhén savas készítménnyel  
- Bőrpuhítás céljából gőzöljük a bőrt  
- Kézi tisztítással megkezeljük a bőrt  
- Fertőtlenítést végzünk  
- Összehúzó krémpakolást helyezünk fel  
- Led lámpát alkalmazunk a bőr mihamarabbi regenerációja és a gyulladás csökkentése céljából

 

A kezelések gyakoriságát a szakember határozza meg (általában 3-6 hetente javasolt).

Áraink

Hypoallergén tisztítás
Arctisztítás (90 perc) 22 000 Ft
Hát tisztítás (60 perc) 21 000 Ft

 

NdYag lézeres kezelések - szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés bármely testrészen, minden bőrárnyalat esetén.

A DEKA Motus AY lézeres készülékkel az új és egyedülálló MOVEO technológiájának köszönhetően fájdalommentesen, teljes komforttal és biztonsággal végezhetünk tartós szőrtelenítést bármely testrészen, maximális hatással.

RÉSZLETEK

A MOVEO technológia lényege a bőr felületén folyamatosan mozgatott, a kezelt felszínt hűtő kezelőfej, mely igen nagy sebességgel a szokásosnál kisebb energiaimpulzusokat ad le. A szőrtüszőt a gyorsan ismételt lézer impulzusok igen hatékonyan, de biztonságosabban tudják felmelegíteni. Az Alexandrite 755 nm lézer és a Nd:YAG 1064nm lézer kedvező tulajdonságainak kombinációja révén a készülék előnye, hogy az 1, 2, 3, 4, 5 és 6-os bőrtípus is biztonsággal kezelhető vele, így a lebarnult bőr, vékony szőke szőr sem akadály többé. Emellett a Motus AY képes a bőrfelszíni jóindulatú pigmentált elváltozások, érderedetű elváltozások ( seprűvénák, felületes értágulatok) és a körömgomba hatékony kezelésére is.

Hogyan működik?

A lézersugarak keresztülhatolva a bőrön a pigment tartalmú szőrtüszőkben nyelődnek el. A folyamat során keletkező hő hatására a szőrtüszők roncsolódnak, ezzel gátolva a kezelt terület további szőrnövekedést.

Hány kezelés szükséges?

Ez a kezelt területtől és egyéni tulajdonságoktól függően változó. A szokásos kezeléssorozat 10-12 kezelésből áll, de természetesen több kezelésre is szükség lehet. A kezeléssorozat végeztével évente 1-2 fenntartó kezelés ajánlott a tartós eredményhez.

Fájdalmas-e a kezelés?

A Moveo technológiának köszönhetően a kezelés teljesen komfortos, a legtöbb kezelt páciens nem érez semmit, vagy csak enyhe melegérzetet tapasztal.

Mikor nem végezhető lézeres kezelés?

 • túlérzékenység a fényre, infravöröshöz közeli fénytartományban
 • olyan gyógyszerek alkalmazása mellett, melyek fényérzékenyéget okoznak
 • antikoaguláns és/vagy immunszupresszív gyógyszerek alkalmazása mellett
 • korábban előfordult már fény indukálta roham
 • terhesség
 • saját vagy családi anamnézisben előfordult bőrrák
 • a közvetlenül a kezelés előtti 3 hétben történt napfényexpozíció

Fontos, hogy a megfelelő eredmény érdekében a kezelés előtti napon a kezelendő terület borotválása javasolt.

Kezelések gyakorisága:

A lézeres szőrtelenítés akkor a leghatékonyabb, ha a kezelések között nincs borotválva a kezelt terület.

Lehetőség szerint két lézeres kezelés között maximum 2 borotválás történjen, amiből a második a lézeres kezelés előtti este legyen.

Kezdetben a kezelések sűrűsége szükség esetén:

 • arcszőrzet, hónalj, bikini területen akár 2 hetente
 • lábnál 3-4 hetente történhet.

Később, ahogy ritkul és lassabban nő a szőrzet, növelni kell a két kezelés közötti időt 4-6 hétre.

Kezelés előtt:

- előtte este szükséges a kezelendő terület leborotválása

- az egész kúra során TILOS epilátor, gyanta, csipesz és hasonló kezelések alkalmazása a kezelt területre

- fontos a bőr hidratálása

- a kezelés előtt 4-6 héttel TILOS a napozás, a szolárium és a kezelt területet 50 SPF fényvédővel kell védeni

- önbarnító krémek, barnító fújás legalább a kezelés előtt két héttel már TILOS

- a kezelés sikerességéhez területtől, bőr és szőrtípustól függően esttájanként 10-12 vagy akár több alkalom is szükséges lehet, de ez egyénenként változhat

Kérünk titeket kiemelten figyeljetek az kezelések közti időközök betartására a fent leírtak szerint, hiszen elengedhetetlen a kívánt eredmény eléréséhez. Ha nem ezeknek megfelelően történnek a kezelések, sajnos nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

Kezelés után:

A lézeres kezelés által keltett gyulladás után elképzelhető gyulladás utáni hiperpigmentáció, ezért legalább 4-6 hétig a kúra után is fontos a fokozott fényvédelem.

Áraink

NdYag lézeres kezelések: szőrtelenítés (1 kezelés)
Arc 
» Homlok 24 000 Ft
» Szemöldök között 20 000 Ft
» Bajusz (felső ajak) 30 000 Ft
» Áll (szakáll) 30 000 Ft
» Orca (mindkét oldal) 30 000 Ft
» Pajesz (mindkét oldal) 30 000 Ft
» Fülcimpa 13 000 Ft
» Teljes arc 85 000 Ft
Karok 
» Alkarok 48 000 Ft
» Felkarok 42 000 Ft
» Kézfejek és ujjak 30 000 Ft
» Teljes karok (alkarok, felkarok) 85 000 Ft
» Teljes karok (alkarok, felkarok, kézfejek és ujjak ) 110 000 Ft
Hajlatok 
» Hónaljak42 000 Ft
» Bikini vonal 42 000 Ft
» Teljes bikini 72 000 Ft
Nyak 
» Nyak 42 000 Ft
Lábak 
» Lábszárak 85 000 Ft
» Combok 95 000 Ft
» Lábfejek, ujjak 32 000 Ft
» Teljes lábak (combok, lábszárak) 145 000 Ft
» Teljes lábak (combok, lábszárak, lábfejek és ujjak) 180 000 Ft
Törzs 
» Mellkas 85 000 Ft
» Has 60 000 Ft
» Teljes front (mellkas, has) 120 000 Ft
» Vállak 42 000 Ft
» Hát 85 000 Ft
» Hát-vállak120 000 Ft
» Mellbimbó körül30 000 Ft 
» Mellek közötti csík 30 000 Ft
» Hascsík (köldök alatt) 33 000 Ft

 

Signature hypoallergén tisztítás

Ezt az arctisztító kezelést problémás, gyulladásra hajlamos vagy aknés, heges bőrök esetén javasoljuk, akár rosaceás bőrökön is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a miteszerektől megtisztul, a gyulladt aknék csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek, valamint a hegek állapota is jelentősen javul.

 A kezelés során gyógyszertári készítményeket és Skintech peelingeket használunk, amelyek kifejezetten érzékeny bőrök esetén is alkalmazhatóak.

RÉSZLETEK

A kezelés menete:

- Eltávolítjuk a sminket   
- Alaposan letisztítjuk a bőrt   
- Exfoliáljuk a bőrt   
- Bőrpuhítás céljából gőzöljük a bőrt   
- Kézi tisztítással megkezeljük a bőrt   
- Fertőtlenítést végzünk   
- Skintech Versicolor peeling-et vagy Skintech Azelaic peeling-et használunk   
- Összehúzó krémpakolást helyezünk fel   
- Led lámpát alkalmazunk a bőr mihamarabbi regenerációja és a gyulladás csökkentése céljából 

A kezelések gyakoriságát a szakember határozza meg (általában 2-4 hetente).

A kezelést követően várhatóan egy hétig hámlani fog a bőr, emiatt fontos a megfelelő időpont kiválasztása!

Áraink

Signature hypoallergén tisztítás
Arctisztítás (120 perc) 55 000 Ft

SKINCEUTICALS kezelések Videóval

A Skinceuticals professzionális bőrápoló márka termékei már elérhetőek Magyarországon és klinikánkon, illetve a termékek mellett a márka kozmetikai kezeléseit is kipróbálhatják nálunk Vendégeink.   

A Skinceuticals termékek a L’Oreal   
Klinikánkon a Skinceuticals márka magyarországi vezető oktatói, Kádár Zsuzsa és Moóri Beatrix kozmetikusunk várja az érdeklődőket, hogy személyre szabottan ismertessék meg Önökkel a Skinceuticals bőrápolási rendszerét.

RÉSZLETEK

Hogyan történik mindez?

Első lépés: személyes konzultáció a szakértőkkel, ahol egy Visia bőrdiagnosztikai felmérés és egy életmódra is kitérő beszélgetés alapján személyre szabottan nyújtanak segítséget a teljes otthoni bőrápolási csomag összeállításában. (30 perc)       

Azok pedig, akik a konzultációt követően megvásárolják az ajánlott otthoni kúrát, az előkészítő időszak után 1 professzionális kozmetikai kezelés áráért 2 Skinceuticals kozmetikai kezelést kapnak

Skinceuticals ANTI-AGEING PROTOKOLL – fókuszban a bőr fiatalítása, megújítása, feltöltése (60 perc)

A kezelés a fejlett hámlasztási technikák és a legjobb, leghatékonyabb összetevőket alkalmazó technológiák egyesítésével visszaadja a kor jelei által érintett bőr ragyogását, helyreállítja tónusát és a textúráját.

Ez a kezelés ragyogóbbá, energiával telivé és felfrissültebbé teszi a bőrt.

A kezelés menete

 • több lépésben mélytisztítást végzünk az arcon
 • exfoliáljuk a bőrt
 • a szemkörnyékre és az érzékenyebb területekre zsíros krémet helyezünk, hogy védjük a bőrt a savtól
 • 20%-os vagy 30%-os glikol savas oldattal elvégezzük a hámlasztást
 • néhány perc után semlegesítjük a kezelt felületet
 • a bőr típusától és állapotától függően boostereket alkalmazunk
 • felhelyezzük a nagyon kellemes illatú-állagú, nyugtató, antioxidáns Vitamin C firming maszkot
 • a maszk hatóidejének letelte után eltávolítjuk azt és különböző szérumokkal
 • és legvégül természetesen fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.

A nagyobb hatékonyság eléréséhez 4-5 alkalmas kúrában javasoljuk a kezelést.     
A kezelések gyakorisága általában 2 hét, amitől egyéni eltérések lehetnek.

Skinceuticals AKNÉ PROTOKOLL – fókuszban az idősödő, problémás bőr kezelése, megújítása (60 perc)

A gyulladásra hajlamos, aknés, pattanásos bőr a SkinCeuticals kezeléssel nem pusztán megnyugszik és megújul, hanem olyan hatóanyagokat is kap, amely a bőr mélyebb rétegeit elérve újrastukturálják azt, és az öregedés ellen is hatnak.

A kezelés menete

 • több lépésben mélytisztítást végzünk a bőrön
 • exfoliáljuk a bőrt
 • 20%vagy 30% glikolsavas oldattal elvégezzük a hámlasztást
 • semlegesítjük a kezelt felületet
 • bőr típusától és állapotától függően boostereket alkalmazunk (retinol) 
 • felhelyezzük egy nyugtató maszk és egy hidrataló szérum egyvelegét
 • a maszk hatóidejének letelte után eltávolítjuk azt és antioxidáns szérum illetve fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.

Az akne protokollnál a kívánt hatás eléréséhez minimum 4 alkalom javasolt.      
A kezelések 2-3 hetente alkalmazhatóak.

Skinceuticals ANTI-PIGMENT – DISCOLORATION PROTOKOLL – fókuszban a pigmentfoltok halványítása, kezelése

A kezelés célja a természetes öregedési folyamatok és az extrinszik, a bőr antioxidáns kapacitását kimerítő tényezők (pl. hormonszint változás, fénykárosodás, dohányzás) miatt kialakult pigmentfoltok kezelése, halványítása. Mindezt orvosi színvonalú hámlasztási technikák és a leghatékonyabb összetevőket tartalmazó készítmények alkalmazásával érjük el.

 A kezelés menete:

 • több lépésben mélytisztítást végzünk az arcon
 • exfoliáljuk a bőrt
 • a szemkörnyékre és az érzékenyebb területekre zsíros krémet helyezünk, hogy védjük a bőrt a savtól
 • 40%-os glikolsavas pigment balancing oldattal elvégezzük a hámlasztást
 • néhány perc után semlegesítjük a kezelt felületet
 • a bőr típusától és állapotától függően különböző boostereket alkalmazunk
 • felhelyezzük a a nagyon kellemes illatú-állagú, nyugtató, antioxidáns Vitamin-C firming maszkot vagy a Phyto-corrective nyugtató maszkot
 • a maszk hatóanyagának letelte után a Phloretin CF pigmentált bőrre való antioxidáns szérum kerül fel a bőrre
 • néhány csepp nyugtató szérum felhelyezése után a szemkörnyék és a száj ápolása következik
 • majd a kezelés utolsó lépéseként széles spektrumú 50+-os fényvédőt helyezünk fel

 

A látható eredmény eléréséhez 4-5 alkalmas kúrában javasoljuk a kezelést.     
A kezelések gyakorisága általában 2 hét, amitől egyéni eltérések lehetnek.

Lézeres arckezeléseink igénybe vétele esetén pedig a Skinceuticals LÉZER PROTOKOLL-t próbálhatják ki vendégeink, ahol a bőr előkészítése (Skinceuticals Simply Clean lemosó + Eualizing Toner) valamint a kezelés után annak megnyugtatása, utóápolása is Skinceuticals termékekkel (Skinceuticals CE Ferulic szérum, Biocellulose restorative maszk, Mineral Sunscreen) történik.

 

Bemutató képek

 

Bemutató videó

 

Áraink

SKINCEUTICALS kezelések
Konzultáció 12 000 Ft
Skinceuticals Anti-ageing protokoll (60 perc) 46 000 Ft
Skinceuticals Akné protokoll (60 perc) 46 000 Ft
Skinceuticals Anti-Pigment protokoll (75 perc) 46 000 Ft
Dermart Buda