1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Klinikánk egyik legfőbb feladata, hogy a hozzánk forduló emberek számára segítséget nyújtsunk professzionális kezelésekkel bőrbetegségek, haj - és körömproblémákkal kapcsolatban. Szakembereink egyéni kezelésekkel és tanácsokkal várják Önöket. Nincs sorbanállás és kényelmetlen várótermi hangulat, nálunk kellemes körülmények között szépülhet és gyógyulhat.

Bőrgyógyászati kezelések és szolgáltatások

Bőrgyógyászati konzultáció és kontroll

Szakmai egyeztetés minden beavatkozás elött, mely kapcsán felmérjük a jelenlegi problémákat és megoldási javaslatokat adunk.
Orvosi konzultáció során nemcsak kezelési, de életviteli tanácsokat, egyedi problémák megoldása során orvosi kezelést is biztosítunk.

Áraink

Bőrgyógyászati konzultáció és kontroll
Konzultáció  20 000 Ft
Kontroll 10 000 Ft

Akne- és faggyútermelési problémák

A fokozott faggyútermelés miatt kialakuló bőrproblémák kezelése összetett, leginkább orvosi feladat, amelyben nemcsak a bőrgyógyásznak, hanem számos más szakmának - a probléma jellegétől függően - is fontos szerepe van.
A tartós tünetmentesség a megfelelő bőrápolással és életmód váltással kezdődik, és szakszerű, bőrgyógyászatilag felügyelt kozmetikus kezeléssel tartható fenn.
Az acnés gyulladás miatt kialakult hegek javítása korszerű kozmetológiai eszközökkel megoldható probléma.

LUNCH TIME PEELING
Bőrmegújításra, a túlzott faggyútermelés szabályozására, a nyaralások emlékeként megmaradt pigmentációs zavarokra, vagy csak megelőzésképpen bármely bőrtípusra, bármely életkorban, akár a tavaszi, nyári időszakban is alkalmas.  
VIVACE MIKROTŰS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

A Vivace mikrotűk különlegessége, hogy apró elektródaként működve radiofrekvenciát bocsátanak a kezelendő szövetbe, akár egész hosszuknak megfelelően, akár csak a végükből. A rádiófrekvencia kötőszöveti újdonképződésre gyakrolt pozitív hatása régóta ismert, és a gyakorlatban használt tulajdonság.   Hatása: Az 50-60 °C-ra pár milisecundume erejéig felhevített kötőszövet azonnal reagál a kezelésre: hirtenem megfeszül, összehúzódik. Ezáltal a bőr a kezelést követően pár napig kifejezetten feszes lesz.
A rádiófrekvencia valódi hatása azonban jóval később, 3-4 hét múlva kezd kibontakozni: az új kollagén és elasztikus rostok megtermelődésével a bőr tömöttebb, finomabb, rugalmasabb lesz, a pórusok mérete csökken, a ráncok halványodnak, az arcvonások frissebbek lesznek. A mikrotűs radiofrekvencia kezelés másik nagyon nagy előnye, hogy a tüskék által okozott sérülések átmenetileg megnyitják a bőr ún. barrier funkcióját. A barrier funkció az a védelmi funkció, amely nélkül a bőrünk nyitott kapu lenne a külső szennyeződések számára, illetve nem tudna mindket megmenteni a felesleges víz - és hőveszteségtől. A kezelés után pár percig olyan mezoterápiás hatóanyagokat (hyaluronsav, drakula terápia, biostimulációs vitaminok és esszenciális aminosavak) tudunk fájdalom nélkül átjuttatni a bőrön, amelyeket egyébként csak külön-külön szúrásokkal, injekcióval lehet az irhába, tehát hatásuk kifejtésének helyére juttatni. A mezoterápia kellemetlenségei így egy csapásra eltűnnek – bevérzés, fájdalom, egyenetlen dóziseloszlás, duzzanat, vörösség – és a kezelés kifejezetten kellemes, mondhatni elegáns lesz. A mezoterápiás koktéloknak számos előnye közül kiemelendő a hyaluronsav antioxidáns és vízmegkötő hatása, amely nem engedi a Vivace kezelés után következetesen kialakuló bőrön keresztüli vízvesztést, illetve a platelet rich plasma (Drakula kezelés) amely természetes "antibiotikum" hatása miatt a felülfertőződés esélyét is csökkenti.

Kifejezetten ajánlott:
A vivace mikrotűs rádiófrekvencia mindenkinek ajánlott, aki szereti a természetességet, saját öngyógyító mechanizmusait akarja kihasználni a bőr megújulásához, illetve azoknak is, akik botulin kezelést kapnak, hiszen a leállított mimikai izmok miatt a bőr nyirokkeringése, és oxigenizációja nem elegendő, így külön támogatást igényel. Akinek nincs ideje lábadozni, aki nem viseli jól a szúrást, aki tartós és természetes bőrfiatalítást szeretne, azoknak kiváló kezelés a Vivace frakcionált rádiófrekvencia. Férfiak számára is kiváló kezelés, hiszen nem feminizálja az arcot, nem szól bele sem a mimikájukba, sem az arcformájukat nem változtatja meg.

Lehetséges mellékhatások:
A gyors regeneráció miatt a szövődmények kialakulása is elenyésző. A kezelés után 24 óráig szaunázni, edzeni nem szabad, és – bár a kezelés nem fényérzékeny – 2 hétig az UV sugárzás is kerülendő.  

 

Áraink

Akne-és faggyútermelési problémák
Lunch Time peeling glicolsavas hámlasztás 15.000 Ft / alkalom
VIVACE mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés
•  Teljes arc kezelése 80 000 Ft / alkalom
•  Teljes nyak kezelése 70 000 Ft / alkalom
•  Teljes dekoltázs kezelése 100 000Ft / alkalom
   +  Rejuvenációs ampulla költsége 30 000 Ft / alkalom
   +  Luxury ampulla költsége 45 000 Ft / alkalom
•  Teljes arc bérlet (+ajándék rejuvenációs ampulla UH-os bevitele) 240 000Ft / 3 alkalom
•  Teljes arc + nyak kezelése 120 000 Ft / alkalom
•  Teljes arc + nyak bérlet (+ajándék rejuvenációs ampulla UH-os bevitele) 360 000 Ft / 3 alkalom
•  Teljes nyak + dekoltázs kezelése 140 000 Ft / alkalom
•  Teljes arc + nyak + dekoltázs kezelése 180 000 Ft / alkalom
•  Teljes arc + nyak + dekoltázs bérlet (+ajándék rejuvenációs ampulla UH-os bevitele) 540 000 Ft / 3 alkalom

Aqualyx zsírbontó injekció

Helyi formázásra, makacs, vékonyabb zsírpárnák kezelésére javasolt.

3 hetente maximum 6 alkalommal alkalmazható.

Alkalmas toka, felkarok,  háti redők,  csípő, derék,  fenék, belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóinak hatékony kezelésére, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódásokat is megszünteti.

 

Működési mechanizmusa:

A fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből.

Hatása:

A hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár. A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3-4 alkalom után lesz szembeötlő. 

Kezelés után:
  • A kezelés után rögtön zsibbadás égő érzés várható, amely 1 órán belül elmúlik.
  • A kezelés után 3-5 napig izomlázhoz hasonlító fájdalom, duzzanat és vörösödés várható a kezelt területen.
  • A kezelés után 1 hétig legalább 4 liter folyadék fogyasztása szükséges, alkohol nem fogyasztható.
  • A szúrások nyomán előfordulhat bevérzés.
  • Csomó kialakulása esetén annak nyomkodása, masszírozása tilos. Kb. 3 hónap alatt spontán elmúlik.

 

Áraink

Aqualyx zsírbontó injekció
Aqualyx zsírbontó injekció 45 000 Ft-tól *
a kezelt terület nagyságától és a felhasznált mennyiségtől függően

Botulinum toxinos kezelések (arc, hónalj, fenék)

A „botox” megnevezést ma széles körben használjuk a Clostridium botulinum toxinnal történő beavatkozásra. Kevesen tudják azonban, hogy maga a „botox” szó az egyik cég márkaneve, és nem az anyag hivatalos megnevezése. Ma már több ilyen anagyot tartalmazó készítmény is – francia, amerikai, olasz – van a piacon.

 

BOTULIN TOXIN IZZADÁSGÁTLÁS-KEZELÉS

A hónalji izzadás legegyszerűbb ellenszere- és kb. 10 hónapig hatásos ellenszere- a botulin toxin kezelés, amellyel kikerülhetőek az alumínium származékok, az illatanyagokat, tartósítószereket tartalmazó kozmetikumok, amelyek sok esetben allergiás reakciót tudnak a bőrön kiváltani.
A kezelés célja, hogy a beadott hatóanyag megakadályozza a hónaljban lévő izzadságmirigyek összehúzódását. Ezt az ún. acetilkolin nevű anyag gátlásával éri el, amelynek köszönhetően az izzadságmirigy "csak" párologtat, de nem ugrik össze, és nem önti el vízzel a hónaljunkat stressz, szorongás, hideg, vagy meleg hatására.

BOTULIN TOXINOS MIMIKAIRÁNC-KEZELÉS 

Az első ráncok a mimikai izmok tartós, és ismételt összehúzódása miatt alakulnak ki. A bőr teherbíró képességéhet igazítva a dinamikus izommozgást, akár 4-6 hónapig tartó ráncmentességet érhetünk el.

BOTULIN TOXINOS FENÉK EMELÉS 

A kezelés során botoxot és egy kötőszövet feszesítő biorevitalizációs komplexet használunk. Ennek hatására a nagy fenék izom tónusváltása következik be, az izom felemelkedik, ami kerekebbé teszi a feneket. Így azoknak javasoljuk, akik edzenek, ezáltal erősítik farizmaikat, de genetikailag vékonyabbak, laposabb fenékkel rendelkeznek. Esetükben igazán látványos eredmény érhető el. A kezelés hatása kb. 6-8 hónapig tart. A hatás azonnal látszódik a beavatkozás után, de 2 hétig még fokozatosan javul az eredmény.

Fontos! A kezelés nem helyettesíti a megfelelő mennyiségű testmozgást és a kiegyensúlyozott táplálkozást!

 

Áraink

Botulinum toxinos kezelések (arc, hónalj, fenék)
Botulin toxin kezelés (1 régió) 50 000 Ft
Botulin toxin kezelés (2 régió) 80 000 Ft
Botulin toxin kezelés (3 régió) 100 000 Ft
Botulin toxin izzadásgátlás-kezelés (hónalj / talp / tenyér)  120 000 Ft / alkalom
Fenékemelés botulin toxinnal  150 000 Ft / alkalom

 

Bőrpigmentáció és napkárosodás

Az évek során – akár gyerekkorban elszenvedett – napégés, illetve a folyamatos UV ártalom nyomot hagy a bőrön és a bőr alatti kötőszöveten.
A bőr elvékonyodik, funkcióját veszíti, a rugalmasságért felelős kollagén rostok eltűnnek, viszont az elasztikus rostok felszaporodnak és hegesen rögzülnek, ráncokat és tágult pórusokat eredményezve.
A napfénykárosodásnak ismertek korai és késői következményei is. A fokozott bőrpigmentáció, dehidratáltság, ráncok, értágulatok, illetve bőrtumorok kialakulása.

Dermaroller kezelés – kollagénindukciós terápia

Fénykárosodott bőrnél, hegesen gyógyuló bőrbetegségek, sérülések után javasolt kezelés, amely többek között finomítja a bőrfelszínt, csökkenti a pórusokat, javítja a bőr feszességét, tónusát.

Helyi érzéstelenítés (érzéstelenítő krém) felvitele után fél órával alkalmazott, saját-kollagén indukciós kezelés. A kezelés során a bőrfelszínen egy hengert vezetünk megfelelő technikával végig, amelynek felszínén 192 db, 1.5mm hosszú, nemesacél tű helyezkedik el 8 sorban. A tűszúrások hatására olyan biológiai aktivátorok termelődnek, amelyek elősegítik a bőr megújulását, átvészelt bőrbetegségek – acne, varicella – hegeinek csökkenését.

A kezeléssel párhuzamosan – a páciens bőrtípusától és bőrállapotától függően egyénileg megválasztva - egyéb hatóanyagot is alkalmazhatunk pl. retinoid, hyaluronsav, amelyek a dermaroller kezelésnek köszönhetően sokszoros koncentrációt érnek el a dermisben, és így hatásukat is ennek megfelelően hatványozottan fejtik ki.

A kezelés után fellépő bőrpirosság, ami nagyban hasonlít a napégést követően fellépő bőrpírra, 2-3 napon belül megszűnik. A kezelés eredménye 2-3 hónappal a beavatkozást követően lesz látható. Jelentős javulás 1-3 kezelés után várható. A kezelések között 6-8 hét szünet szükséges. A bőrt a kezelést követő napokban min. 50+SPF faktorszámú napvédő krémmel védeni kell hyperpigmentáció ellen; napozás és szolárium nem ajánlott.

Hegkezelés – Pixel peel

Bőrmegújításra, hegek kezelésére vagy csak megelőzésképpen bármely bőrtípusra, bármely életkorban alkalmas. Triklórecetsavas és dermarolleres kezeléssel kombinálva akár már egy alkalom után jelentős változás tapasztalható.

Mélyhámlasztás triklórecetsavval (4 alkalom javasolt)

Gyulladásos bőrbetegség vagy napégés utáni pigmentációra, idősödő, súlyosan fénykárosodott bőr megújítására javasolt négy hetes kezelés, amely alatt látványos, a lézeres beavatkozásokkal vetekedő eredményt érhetünk el, természetes módszerekkel, fájdalom nélkül, minimális felépülési idővel.

 

Áraink

Bőrpigmentáció és napkárosodás
Dermaroller kezelés – kollagénindukciós terápia 35 000 Ft-tól
Pixel peel hegkezelés (TCA + dermaroller) 60 000 Ft-tól
Mélyhámlasztás triklórecetsavval (4 alkalom javasolt) 50 000 Ft / alkalomtól

 

DEKA Motus AY vírusos szemölcs kezelés

A közönséges szemölcsök sokszor nehezen kezelhető bőrelváltozások. Kialakulásuk hátterében vírusok állnak, leggyakrabban a HPV, azaz a humán papilloma vírus egy típusa. A HPV 1-es típusa sokszor a talp, lábujjakon hozza létre az elváltozásokat. Már kisgyermekkorban megjelenhetnek. Az infekció direkt bőr kontaktus útján jön létre. A felázott, sérült bőr könnyű behatolási kapu a vírusok számára. A szemölcsök spontán eltűnése a gyermekek 2/3-nál 2 éven belül megtörténik. De a felnőtteknél ez kevésbé jellemző. Sokszor fájdalmasak, kellemetlenek, esztétikai problémát okoznak.

Terápiás szempontból rendelkezésre állnak a patikában kapható különböző savakat (ecetsav, szalicilsav) tartalmazó készítmények, melyekkel sokszor elhúzódó a kezelésük. 

Klinikánkon a DEKA Motus AY lézer Nd:YAG sugaraival kezeljük a szemölcsöket. A lézersugár felmelegíti és elpusztítja a kórokozókat. Általában 1-3 kezelés szükséges. A kezelés után a szemölcs fokozatosan elhal és leválik néhány hét alatt. A beavatkozás néhány percet vesz igénybe és minimális kellemetlenséggel jár.

Bemutató képek

 

Áraink

DEKA Motus AY vírusos szemölcs kezelés
DEKA Motus AY vírusos szemölcs kezelés 30 000 Ft / alkalom

Dermatoonkológia

Klinikánkon bőrgyógyászati daganatok szűrésével is foglalkozunk, és az alábbi vizsgálatokat végezzük:

    -  Anyajegyszűrés
    -  Jóindulatú, kozmetikai problémát jelentő bőrképletek vizsgálata és eltávolítása
    -  Melanómaszűrés
    -  Szövettani vizsgálat

Áraink

Dermato-oncologia
  •  Anyajegyszűrés 20 000 Ft
  •  Jóindulatú, kozmetikai problémát jelentő bőrképletek vizsgálata és eltávolítása 30 000 Ft-tól
  •  Melanóma szűrés 20 000 Ft
  •  Szövettani vizsgálat 6 000 Ft

Fagyasztás

A fagyasztás folyékony nitrogénnel történik, melyet különböző bőrelváltozások kezelésére használunk. A folyékony nitrogén megfagyasztja a bőr felső rétegét, hólyagot és hámlást idéz elő. Ahogyan gyógyul a kezelt terület, pörk képződik, mely pár nappal később leesik és új bőr alakul ki alatta. A kezelés mindösszesen néhány percig tart. Esetleges mellékhatások: hólyagképződés, fájdalom, pigmentációs eltérések: túlzott(hiper) pigmentáció vagy pigment hiány (hipopigmentáció) a kezelt területen. 

Fagyasztással kezelhető bőrelváltozások: verruca vulgaris (közönséges szemölcs), actinicus keratosis (napsugárzás okozta bőrelváltozás), hámszemölcsök/ öregségi szemölcsök.

 

Áraink

Fagyasztás
Fagyasztás 20 000 Ft-tól

Filorga NCTF szemkörnyéki mezoterápia

Revitalizáció az NCTF-el; a cég forradalmi vívmánya a Natural Cellular Trearment Factor, a sejtszinten ható rejuvenációs "koktél".

Egyedülálló termék, 50+ hatóanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket, antioxidáns összetevőket, aminosavakat.

Az NCTF bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul: összehúzza a pórusokat, hidratál, anti-aging hatású, feszesít, visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Az NCTF steril folyadék, a felhasználása a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű.

 

Filorga NCTF szemkörnyéki mezoterápia NANOSOFT™ tű használatával

NANOSOFT - A legkisebb, a legokosabb

A NANOSOFT™ egy innovatív, tanusítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, melyet úgy alkottak meg, hogy az irhába (dermis) juttassa a hatóanyagokat. A Nanosoft 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe. Lehetővé teszi, hogy a „hagyományos” injekcióhoz hasonlóan injektáljuk a hatóanyagokat a bőrbe. A NANOSOFT™ körülbelül háromszor kisebb, mint egy normál injekciós tű. Javítja a páciens kényelmét, minimalizálja a véraláfutások kockázatát. A kezelés során apró kis papulák képződnek, melyek aztán gyorsan szétterülnek és a hatóanyagok eloszlanak a hám irha rétegében. A papulák maximum 24 óráig, de inkább rövidebb ideig maradnak meg.

A Nanosoft biztonságos és pontos injekciót tesz lehetővé, akár a legnehezebben kezelhető területeken is (szemkörnyék, száj feletti rész, áll, kézfejek és nyaki redők). Ezzel párosul a minimális szúrási fájdalom és a minimális bevérzési vagy ödémásodási kockázat. Ez az egyedülálló eszköz kontrolláltan és gyorsan elvégzi a dolgát az orvos kezében annak érdekében, hogy a megfelelő hatóanyagok a bőr mélyére kerüljenek, elvégezve feladatukat.

 

Áraink

Filorga NCTF szemkörnyéki mezoterápia
Filorga NCTF szemkörnyéki mezoterápia 50 000 Ft
Filorga NCTF szemkörnyéki mezoterápia NANOSOFT™ tű használatával 60 000 Ft

Hámlasztások

A hámlasztások előnye, hogy gyors, látványos változást hoznak fájdalom, bevérzés nélkül. Kúraszerű alkalmazásuk esetén az arcbőr tömöttebbé, egyenletesebbé válik, az otthoni kezelés során használt krémekből pedig a hatóanyagok gyorsabban és jobban szívódhatnak fel.

BENE BELLUM - TRANEXÁMSAVAS HÁMLASZTÁS

Melasmára, bőrmegújításra, napégés utáni pigmentációra, súlyosan fénykárosodott bőr megújítására javasolt intenzív több alkalmas hámlasztás, bármely bőrtípusra, bármely életkorban alkalmazható.

A melanin egy sötét pigment, mely bőrünkben a természetes körülmények között a napsütés hatására termelődik. A bőr legfelső hámrétegében megtalálható melanociták, vagy pigmentsejtek képzik. Bizonyos belső illetve külső ágensek hatására a melanin túltermelődik,  hiperpigmentációt (barna, szürke foltok megjelenése) eredményezve. Kiváltó tényezők közt szerepel például a napsugárzás, szolárium, hormonális hatások (pl. fogamzásgátlók, terhesség), bizonyos fényérzékenyítő gyógyszerek, kémiai irritáció, cink hiány. Azt viszont kevéssé ismert tény, hogy a látható fény, valamint a mesterséges kék fény (monitorok, képernyők fénye) is károsíthatja bőrünk minőségét, hiperpigmentációt indukálhat szabadgyökök képződésén keresztül.

A BeneBellum®, antipigmentációs termékcsalád erre kínál komplex megoldást. Segít a pigmentációs problémákkal, hiperpigmentációval, melasmával, posztinflammatorikus hiperpigmentációval küzdőknek. A termékek tranexámsavat, resorcinolt, kék fény filtert, C és A vitamint tartalmaznak, amik hozzájárulnak a pigmentsejtek optimális működéséhez, segítik a felhalmozódott pigmentrögök eliminálását. Az orvosi kezelés két lépésben zajlik, az arctisztítást követően orvosi hámlasztás történik, majd egy dermaroller segítségével direkten juttatjuk a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. Emellett természetesen fontos az otthoni bőrápolás, az előírtaknak megfelelően. Egy nappali krém (Fulgora 50) fényvédővel, ami a kék fény és a látható fény ellen is védi bőrünket, egy éjszakai krém (Lumina Vit A+E) és egy C-vitaminos szérum (Lumina Vit-C 18%). Mindhárom készítmény pigmentáció ellenes összetevőket is tartalmaz. A C és E vitamin antioxidánsok, így védik a bőrt a szabadgyökök okozta káros hatásoktól.
Az orvosi hámlasztás két "erősségben" érhető el.

  • A Bene Bellum Lumpeel Cosmo gyümölcssavakat, szalicilsavat és tranexámsavat tartalmaz, melyekkel felszínes hámlasztás érhető el, lényegében felépülési idő nélkül. 
  • A Bene Bellum Lumpeel triklórecetsavat (TCA), glikolsavat és citromsavat tartalmaz, melyek középmély hámlasztást eredményeznek. Itt a felépülési idő 7-10 nap, ami alatt durva lemezes hámlás tapasztalható a kezelt területen. 

A szigorú fényvédelem (SPF 50+, direkt napfény ill. szolárium kerülése) kötelező a kezelések mellett!

Amennyiben szükséges a kezelések (a kezelő orvos döntésének megfelelően) 3-4 hetente ismételhetőek. 

LUNCH TIME PEELING - GLICOLSAVAS HÁMLASZTÁS
Bőrmegújításra, a túlzott faggyútermelés szabályozására (akné, seborrheas dermatitis), a nyaralások emlékeként megmaradt pigmentációs zavarokra, vagy csak megelőzésképpen/bőrmegújításra bármely bőrtípusra, bármely életkorban, akár a tavaszi, nyári időszakban is alkalmas (fényvédelem mellett).
EASY DROXY VERSICOLOR FELSZÍNES HÁMLASZTÁS

Az Easy Droxy Versicolor különböző AHA és BHA savak kombinációjából (glikolsav, tejsav, citromsav, kojiksav, szalicilsav) álló bőr-, és sejtmegújító peeling. Kíméletes megoldást nyújt a felületes ráncokkal, a bőröregedés korai jeleivel, a fénykárosodott bőrrel, enyhe pigmentfoltokkal és a pattanásokkal szemben is. Mindezt felépülési idő nélkül.

Egy kúra során 4-5 kezelés javasolt, hetente/kéthetente 1-1 alkalommal. A hámlasztás mindössze 15 percet vesz igénybe, utána pedig egy a termékhez tartozó, a bőrtípusnak megfelelő krémmel és egy 50 SPF fényvédővel kenjük be a bőrt, melyeket otthon is használni kell. 

MÉLYHÁMLASZTÁS TRIKLÓRECETSAVVAL 

A TCA, azaz a triklórecetsav a bőr mélyebb rétegéig hatoló kémiai hámlasztó, mellyel középmély hámlasztás érhető el. Hatására bekövetkezik a fehérjék koagulációja,  azaz kicsapódása. Használata után a bőr felső hámrétege lényegében teljesen "halott". A klinikánkon használt EasyTCA komplex 15% TCA-t, antioxidánsokat, vitaminokat sőt még AHA savakat is tartalmaz. A papilláris dermiszig, azaz az irha felső részéig hatol. Ennek hatására a sérült, elöregedett hámsejtek helyét újonnan képződött egészséges hámsejtek veszik át. A reepitelizáció (a felhám újraképződése) következtében a kollagénszintézis is beindul. A kötőszövet stimulálása következtében beinduló fokozott elasztin és kollagénszintézis akár 6 hónapig is észlelhető.

Kinek ajánljuk?

-fénykárosodott bőrre, a fénykárosodás okozta ráncokra

- hiperpigmentációs problémákra, melasmára, lentigora, posztinflammatórikus hiperpigmentációra, szeplőkre

- finom, mérsékelt erősségű periorális ráncokra

- a bőr megújítására, a bőr öregedésének "megelőzésére"

- enyhén súlyos aknés hegekre

- tág pórusokra

- solaris keratosisokra

- aknés bőrre

A kezelés után kb. 1 hét a felépülési idő, mely alatt a kezelt terület bőrének lemezes hámlása észlelhető. Egy kúra során 4 kezelés javasolt, 10 naponta 1-1 alkalommal. A kúra alatt és utána legalább 6 hétig kerülendő a direkt napfény, szolárium. Az otthoni bőrápolás részeként egy ápoló krém (bőrtípusnak megfelelően választjuk) és egy fényvédő (Melablock HSP 50+) használata mindennap kötelező.

PIXEL PEEL HEGKEZELÉS
A bőrön sok minden tud maradandó nyomot hagyni. Akár akne, akár bárányhimlő okozta heg, az eltüntetése legtöbbször nehézkes és sokszor lehetetlen. A triklórecetsavas hámlasztás és a dermaroller kezelés külön-külön is kiváló eredményeket hozhat, de ezek hatása, ha kombináljuk őket, még kifejezettebb.
A kezelést leghamarabb 2 hetes különbséggel lehet elvégezni, 4 alkalommal, de már egy kezelés is a lézeres kezeléssel vetekedő hatást hoz.

 

Áraink

Hámlasztások, peelingek
  •  Lunch Time Peeling glicolsavas hámlasztás 15 000 Ft /alkalom
  •  Mélyhámlasztás triklórecetsavval (4 alkalom javasolt) 50 000 Ft / alkalomtól
  •  Pixel peel hegkezelés (TCA + dermaroller) 60 000 Ft-tól
  •  Light Peel (Az első kezelés alkalmával meg kell vásárolni az otthoni utókezeléshez tartozó krémeket, amelynek értéke  + 40 000 Ft! ) 20 000 Ft / alkalom
  •  Versicolor (Az első kezelés alkalmával meg kell vásárolni az otthoni utókezeléshez tartozó krémeket, amelynek értéke  + 40 000 Ft! ) 20 000 Ft / alkalom
  •  BeneBellum - Lumpeel Cosmo (Az első kezelés alkalmával meg kell vásárolni az otthoni utókezeléshez tartozó krémeket, amelynek értéke 45 000 Ft) 50 000 Ft / alkalom
  •  BeneBellum - Lumpeel TCA (Az első kezelés alkalmával meg kell vásárolni az otthoni utókezeléshez tartozó krémeket, amelynek értéke 45 000 Ft) 70 000 Ft / alkalom

 

Hialuronidáz kezelés (hialuronsav bontás)

A hialuronidáz egy enzim, amely természetesen is jelen van a szervezetben és részt vesz számos reakcióban. Képes a keresztkötött hialuronsav lebontására, így segítséget nyújthat a hialuronsavas töltések korrekciójánál, a szövődmények kezelésénél. Beadás előtt – nem sürgősségi esetben – bőrőróbát végzünk, hogy a páciens nem allergiás e a hialuronidázra. Kontraindikációt jelenthet, ha a páciens allergiás a méhcsípésre (a méh mérge is tartalmaz hialuronidázt), vagy ismert a hiperszenzitivitás, allergia a hialuronidázra. Javasoljuk, amennyiben elégedetlen a hialuronsavas töltés eredményével, vagy szövődményt észlel legelőször a töltést végző orvost keresse fel.

 

Áraink

Hialuronidáz kezelés (hialuronsav bontás)
Hialuronidáz kezelés (hialuronsav bontás) 60 000 Ft / alkalom

Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása

A kezelés során az eltávolítani kívánt bőrnövedéket elektromos áram által létrehozott hőhatással kezeljük. A kezelés lényegét a hőhatás okozta roncsolás (égetés) alkotja. Fontos, hogy csakis a bőrgyógyász által meghatározott képletek távolíthatóak el így. Pl. időskori szemölcsök/hámszemölcsök, fibrómák, közönséges szemölcsök. Az anyajegyek eltávolítása TILOS ilyen módszerrel, az minden esetben sebészileg történik. 

Az kezelést injekciós lidokainos érzéstelenítéssel végezzük. Lidokainérzékeny pácienseink számára is tudunk érzéstelenítést biztosítani. A beavatkozás során seb keletkezik, amely a mérettől függően gyógyul: a kisebb sebek nagyjából 7-10 nap alatt, míg a nagyobbak esetében a teljes regeneráció akár 2–3 hetet is igénybe vehet. A tökéletes kozmetikai eredmény elérése miatt az orvos által javasolt utókezelés szükséges. A kezelés után az elváltozás nagyságától-mélységétől függő apró heg maradhat vissza. 
A napsütéses, meleg időszakokban, a nyári hónapokban, a beavatkozást nem végezzük el, mivel ilyenkor a sebgyógyulás a fokozott verejtékezés miatt lassabb, nagyobb eséllyel fertőződik felül a kezelt terület, illetve fokozottabb a hajlam az erőteljes napsugárzás okozta elszíneződésre, pigmentálódásra.

Szívritmus-szabályzóval rendelkező pácienseken csak kardiológiai szakvélemény birtokában tudjuk elvégezni a kezelést.

Áraink

Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása
Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása 30 000 Ft-tól

Radiesse kezelések

A kollagén a fő fehérje-alkotórésze a bőrnek, feszessé, teltté, simává teszi azt. Az öregedéssel a természetes kollagéntermelés lelassul, így a bőr elvékonyodik és elveszíti a teltségét, rugalmasságát. Ennek a következménye a ráncok, az arcforma elváltozása, a kontúrok eltűnése. ami biztosítja a bőr rugalmasságát és a teltségét.

RÉSZLETEK

Az azonnali feltöltő hatás mellett a Radiesse magas minőségű hatóanyagai serkentik a természetes kollagéntermelődését is. Ennek köszönhetően a bőr visszanyeri a fiatalos feszességét, és rugalmasságát - visszatér a természetes, eredeti szépségünk.

Függően az Ön arca igényeitől a Radisse-szel kisebb problémákat is meg lehet oldani, de komplex arckezelés is végezhető hosszútávú eredményekkel.

A Radiesse egy befecskendezendő töltőanyag, amely azonnal feltölti az arc volumenét, megszünteti az öregedés zavaró tüneteit. Befecskendezés után nemcsak teltebbé teszi az arcot, hanem idővel a test természetes kollagénújratermelődését is serkenti, amely 1 éven túl is eredményt biztosít a páciensek nagy részének.

Engedélyek:
A Radiesse 2003 óta engedélyezett európai piacokon és 2006 óta elérhető az amerikai piacon. Mindkét regisztráció (CE, FDA) a helyi piacokon a termék biztonságosságára vonatkozó standard.

Hatása:
Az egyéni eredmények függenek a kortól, bőr állapotától, életmódtól, anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől. A legtöbb páciens esetében 1 éven túl is látható az eredmény.

Lehetséges mellékhatások:
Enyhe kellemetlenséget érezhet az injekciózás miatt. Duzzanat, fájdalom, csípő-, égő érzés, vérzés, elszíneződés, érzékenység előfordulhat, de ezek normál esetben néhány nap alatt elmúlnak. Kérjük, hogy a fentiekkel kapcsolatban konzultáljon orvosával!

Nem alkalmazható:
    •  szemöldők közé, orr, száj környékére
    •  Lidocain- vagy egyéb allergia esetén
    •  állandó töltőanyag (pl. szilikon) mellé
    •  véralvadási zavar esetén
    •  anaphilaxia esetén
    •  bőrgyulladás esetén
    •  aktív herpesz esetén

Összefoglalva:
A Radiesse egyike a legbehatóbban tanulmányozott töltőanyagoknak, eddig több mint 4000 beteg klinikai adatait vizsgálták meg. A tanulmányok bizonyították hosszan tartó hatékonyságát, kiváló biztonsági profilját és tolerálhatóságot.

Biztonságosan és hatékonyan alkalmazható arc és kéz esetében is.

Áraink

Radiesse kezelések
  •  Radiesse kollagénstimuláló terápia 110 000 Ft / alkalom
  •  Radiesse kézfejfiatalítás 110 000 Ft / alkalom
  •  Radiesse nyak kezelés 160 000 Ft / alkalom
  •  Radiesse dekoltázs kezelés 110 000 Ft / alkalom

 

Restylane Skinboosters terápia

Restylane skinbooster vital és vital light

A mikroinjekciós eljárás során hialuronsavat juttatunk a bőrbe, mely egyenletesebbé és simábbá teszi a bőrt. A technika az arcon , a nyakon, a dekoltázson és a kézfejken is egyaránt alkalmazható, ugyanakkor az aknék okozta sebek kezelésére, illetve a hegek „finomítására” is alkalmazható. A hialuronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag, az injektálással bevitt anyag pedig magától kiürül a szervezetből.

A Skinbooster kezelést nemtől, korosztálytól függetlenül mindenkinek ajánljuk, aki üdébb, frissebb bőrre vágyik. Segíti az öregedés jeleit enyhíteni, javítja a bőr barrier funkcióját, helyreállítja a hidratáltságot, növeli a bőr feszességét, simábbá teszi a ráncokat. A Vital light fiatal, vagy érzékeny bőrre, vagy vékony bőrre alkalmazható hialuronsav.

Klinikánkon javasoljuk egy három alkalmas kúra elvégzését, melynek terápiáit havonta lehet ismételni. Fenntartó kezelést 4-6 hónappal a kúra után lehet elvégezni.

A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés maga nagyjából 15 percet vesz igénybe, a kezelés után enyhe bőrpír, pontszerű bevérzés, kisebb bevérzések (hematóma) keletkezhetnek, melyek néhány napon belül elmúlnak.

Bemutató képek

 

Áraink

Restylane Skinboosters terápia
Restylane Skinboosters mezoterápia 65 000 Ft / ampulla

Sagonimelt injekciós tokakezelés

A Sagionimelt személyre szabott injekciós kezelés, melynek hatóanyaga megbontja a toka zsírsejtjeit (az áll alatti zsírszövet sejtjeit). Klinikailag is tesztelt és hatóságilag is engedélyezett, műtéti beavatkozást nem igénylő zsírbontó kezelés a toka csökkentésére. Ez a módszer lehetőséget nyújt az áll alatti kontúr csak injekcióval történő javítására, a toka méretének csökkentésére.

RÉSZLETEK

Hatása:
A tokabontó injekció hatóanyaga a deoxikolsav, mely a kezelt területen elbontja a felesleges zsírsejteket. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik, így csökkenti a toka méretét. Az érintett zsírsejt nem képes regenerálódni, így nem képes többé zsírt tárolni, vagy zsírt termelni. A második kezelést követően már látható a változás, a végső állapot azonban az utolsó kezelést követő 4-6 hétben alakul ki. Az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak!

Kifejezetten javasolt:
Azoknak, akik elégedetlenek a tokájuk megjelenésével, mivel az teltebbnek, vagy idősebbnek mutatja őket annál, amik. Akik egészségesen étkeznek és élnek, de a tokájuk mégsem csökken. Akik szeretnék elkerülni a sebészeti beavatkozást ám javítani akarják az áll alatti kontúrjaikat.

Előnyei:

    •  hatékonysága klinikailag bizonyított
    •  biztonságos
    •  nem igényel sebészeti beavatkozást, nincsenek hegek
    •  minimális mellékhatásokkal jár (pirosodás, duzzanat, csekély fájdalom)
    •  nincsen felépülési időszak
    •  nincs szükség kényelmetlen kompressziós állkötésre
    •  zsírleszívással ellentétben a bőr "vissza feszesedik", és nem alakul ki "meglógás"

Lehetséges mellékhatások:
Mivel minden beavatkozás, ez a zsírbontó eljárás is  járhat mellékhatásokkal, melyek jellemzően átmenetiek és maguktól megoldódnak. A pirosodás, duzzanat vagy a kezelt terület átmeneti érzéketlensége mellett jelentkezhet kisebb mértékű fájdalom, ritkán féloldalas mosoly, nyelési nehézség. Utóbbiak átmenetiek, de ha jelentkeznek, azonnal jelezni kell a kezelőorvosnak.

Nem alkalmazható:
    •  terhesség és szoptatás alatt
    •  lázas, gyulladásos állapotban

 

Áraink

Sagonimelt injekciós tokakezelés
Sagoni Melt injekciós tokakezelés 50 000 Ft / alkalom

 

Sculptra kollagén indukciós terápia

A Sculptra injekciók poly-L-tejsavat tartalmaznak, mely erélyes kollagénképződést okoz az arcon, a bőr alatti és a mimikai izmok alatti rétegekben.

RÉSZLETEK

A tejsavszármazék erőteljes kollagénstimulátorként viselkedik a beadás helyén, így a Sculptra a kollagéntermelődés serkentésével az arckontúrok fokozatos javítását és helyreállítását teszi lehetővé. Az újonnan képződő kollagén megerősíti a bőr szerkezetét, és a kisebb ráncokat kisimítja, a kontúrokat javítja és feltölti.

A Sculptra kezelést az arc meghatározott területein javasolt végezni: a halántéktájékon, az orca járomcsont alatti részén, az állkapocs vetületén, az orrszárnyak területén, és az áll tájékon. A Sculptra kezelést tilos alkalmazni a szemhéjakon, illetve a szem körüli ráncok esetében, továbbá az orr és az ajkak nyálkahártyáján, bőrén sem alkalmazható!

Hatása:
Mivel a Sculptra oldat minden esetben tartalmaz helyi érzéstelenítőszert (Lidocaint), a kezelés nem megterhelő, mintegy 15-20 percet vesz igénybe. Hatása 2-3 hét után érezhető először, és az alapprobléma erősségétől függően több kezelésre is szüksége lehet a végleges hatás eléréséhez. Általában 2-3 kezelés javasolt, amelyek tartóssága meghaladja a 2 évet! A szükséges töltőanyag mennyiséget és a kezelések számát a beteg életkora, az arcbőr állapota határozza meg. A kezelések 4 hetente történnek.

Lehetséges mellékhatások:
A Sculptra kezelést elsősorban kontúrpótlásra alkalmazzuk. A módszer biztonságos, de mint mindegyik töltőanyag beadását, ezt is kísérhetik kisebb duzzanatok, esetleg kisebb véraláfutások 2-10 nap alatt spontán megszűnnek.

Nem alkalmazható:
    •  nem javasolt olyan páciensek számára, akik túlérzékenyek a töltőanyag valamelyik összetevőjére (Lidocain-allergia ritkán előfordul, ilyenkor más helyi érzéstelenítőszerrel végezzük a feloldást)
    •  keloidképződésben szenvedő, vagy más típusú kóros hegképződésre hajlamos betegek esetében
    •  fertőzött, vagy gyulladt bőr esetén
    •  autoimmun betegségek, súlyos anyagcsere betegségek, rosszindulatú daganatos betegségek fennállása, ill. legyengült immunrendszer esetében

Kombinálható kezelések:
A Sculptra az arcfiatalító módszerekkel szinte kivétel nélkül kombinálható. Bizonyos arcfiatalítások a Sculptra kezeléssel egy időben is elvégezhetőek, mivel az arcfiatalító töltőanyagok más-más szöveti rétegbe kerülnek. A Sculptra kezelések kombinálhatóak Drakula-kezelésekkel (PRP), hyaluronsavas feltöltésekkel, Botox kezelésekkel, illetve műtétekkel is: saját zsírral végzendő töltésekkel is. Minden esetben egyedi, testre szabott kezelési tervet állítunk fel. A tervezés és a kivitelezés sorrendjét/ütemét a szakma szabályai és a beteg panaszai együttesen határozzák meg.

A Sculptra arcfiatalítás ára a felhasznált töltőanyag mennyiségétől függ. 

A kezelés előtt 24 órával a Sculptra oldatot elő kell készítenünk, ezért 24 órán belül lemondott időpont esetében 50 000 Ft készenléti díjat számítunk fel.

 

Áraink

Sculptra kollagén indukciós terápia
Sculptra kollagénindukciós terápia 30 000 Ft / 1 ml
Sculptra kollagénindukciós terápia teljes arc 150 000 Ft / ampulla

 

Tűs mezoterápia – RRS revitalizációs koktélokkal

Az orvosi, mikrotűs mezoterápia során a hatóanyagot célzottan, a kezelni kívánt bőrrétegbe tudjuk juttatni. A hatóanyagok tudatos kiválasztásával depo hatás érhető el, amely hosszantartó eredményeket és tartós gyógyszerjelenlétet jelent a bőrben, sőt akár a mélyebb rétegekbe történő diffúzió segítségével ezek kezelése is megoldottá válik. A kezdő, négyalkalmas kúra után a fennmaradó kezeléseket 4-8 hetente ajánlott elvégezni.

RRS Whitening: Az RRS® HA Whitening, amelyet kifejezetten napfénykárosodott, pigmentfoltos bőrre javaslunk. Hialuronsav tartalmának köszönhetően javítja a bőrtónust, fehérítő hatóanyagainak - mint pl. Morus Alba levél kivonat, édesgyökér kivonat, C -vitamin - , köszönhetően pedig segít a pigmentfoltok leküzdésében. Bevezető kúraként hetente 1-1 alkalom javasolt 4-5x, majd kb. kéthavonta fenntartó kezelések.

RRS Eyes: Az RRS® HA Eyes-t kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására fejlesztettek ki, felszívódó hialuronsavat, valamint vitaminokat, antioxidánsokat, szerves szilíciumot és kötőszöveti sejt stimuláló faktort tartalmaz. Javítja a szemkörnyék bőrének mikrokeringését, a szem alatti sötét karikák megjelenését, a szemkörnyéki finom ráncokat. Beindítja a kollagén és rugalmas rostok képződését, erősíti a szemkörnyék bőrét.
Kéthetente 4-5 alkalom javasolt, majd kéthavonta fenntartó kezelések.

RRS Strimatrix: Az RRS® HA Strimatrix hialuronsavat, szerves szilíciumot, kötőszöveti sejt stimuláló faktort, vitaminokat, antioxidánsokat tartalmaz. Segíti a bőr mátrixának regenerálódását, javítja az atrófiás mélyedéseket, a striákat. Célja, hogy kitöltse a striák bőrrepedései által okozott mélyedéseket. Hetente 1 kezelés javasolt 4-6 alkalommal, majd kéthavonta fenntartó kezelések.

RRS Tensorlift: hialuronsavat. szerves szilíciumot, antioxidánsokat, koenzimeket és vitaminokat tartalmaz. Hidratálja és feszesíti a bőr, anti-aging hatású. Heti 1-1 alkalom javasolt 4-5x, majd fenntartó kezelések kéthavonta.

RRS Cellulit: hialuronsavat, L-karnitint, koffeint, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz. Megfelelő életmód, sport mellett segít a cellulit, vagy narancsbőr csökkentésétben. Heti 1 alkalom javasolt, 4-8x, majd fenntartó kezelések kéthavonta.

XL Hair: Az XL Hair® segítséget kínál különböző hajhullások kezelésére. Az XL Hair® hialuronsavat, kötőszöveti sejt stimuláló faktort, aminosavakat,
zsírsavakat tartalmaz. Fokozza a sejtek osztódását, stimulálja a hajnövekedést. A haj vastagságának növelésével javítja a bőr tápláltságát és védi a bőrt belső és külső stressz és károsító tényezők ellen. Heti 1-1 alkalom javasolt 4-6x, majd kéthavonta fenntartó kezelések.

 

Áraink

Tűs mezoterápia – RRS revitalizációs koktélokkal
Hyaluronsavas mezoterápiák (RRS eyes, RRS whitening, RRS cellulit) 20 000 Ft / ampulla
RRS hajmezoterápia 50 000 Ft / alkalom
RRS mezoterápia dermapennel 30 000 Ft / alkalom
RRS mezoterápia kanül alkalmazásával 30 000 Ft / alkalom

Vivace mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés

A Vivace mikrotűk különlegessége, hogy apró elektródaként működve rádiófrekvenciát bocsátanak a kezelendő szövetbe, akár egész hosszuknak megfelelően, akár csak a végükből. A rádiófrekvencia kötőszövetre gyakrolt pozitív hatása régóta ismert, és a gyakorlatban használt technológia.

RÉSZLETEK

Hatása:

Az 50-60 °C-ra pár milisecundume erejéig felhevített kötőszövet azonnal reagál a kezelésre: hirtelen megfeszül, összehúzódik. Ezáltal a bőr a kezelést követően pár napig kifejezetten feszes lesz.

A rádiófrekvencia valódi hatása azonban jóval később, 3-4 hét múlva kezd kibontakozni: az új kollagén és elasztikus rostok termelődésével a bőr tömöttebb, finomabb, rugalmasabb lesz, a pórusok mérete csökken, a ráncok halványodnak, az arcvonások frissebbek lesznek.

A mikrotűs radiofrekvencia kezelés másik nagyon nagy előnye, hogy a tüskék által okozott sérülések átmenetileg megnyitják a bőr ún. barrier funkcióját. A barrier funkció az a védelmi funkció, amely nélkül a bőrünk nyitott kapu lenne a külső szennyeződések számára, illetve nem tudna mindket megmenteni a felesleges víz - és hőveszteségtől.

A kezelés után pár percig olyan mezoterápiás hatóanyagokat (hyaluronsav, drakula terápia, biostimulációs vitaminok és esszenciális aminosavak) tudunk fájdalom nélkül átjuttatni a bőrön, amelyeket egyébként csak külön-külön szúrásokkal, injekcióval lehet az irhába, tehát hatásuk kifejtésének helyére juttatni.

A mezoterápia kellemetlenségei így egy csapásra eltűnnek – bevérzés, fájdalom, egyenetlen dóziseloszlás, duzzanat, vörösség – és a kezelés kifejezetten kellemes, mondhatni elegáns lesz.

A mezoterápiás koktéloknak számos előnye közül kiemelendő a hyaluronsav antioxidáns és vízmegkötő hatása, amely nem engedi a Vivace kezelés után következetesen kialakuló bőrön keresztüli vízvesztést, illetve a platelet rich plasma (Drakula kezelés) amely természetes "antibiotikum" hatása miatt a felülfertőződés esélyét is csökkenti.

Kifejezetten ajánlott:

A Vivace mikrotűs rádiófrekvencia mindenkinek ajánlott, aki szereti a természetességet, saját öngyógyító mechanizmusait akarja kihasználni a bőr megújulásához, illetve azoknak is, akik botulin kezelést kapnak, hiszen a leállított mimikai izmok miatt a bőr nyirokkeringése, és oxigenizációja nem elegendő, így külön támogatást igényel.

Akinek nincs ideje lábadozni, aki nem viseli jól a szúrást, aki tartós és természetes bőrfiatalítást szeretne, azoknak kiváló kezelés a Vivace frakcionált rádiófrekvencia. Férfiak számára is kiváló kezelés, hiszen nem feminizálja az arcot, nem szól bele sem a mimikájukba, sem az arcformájukat nem változtatja meg.

Lehetséges mellékhatások:

A gyors regeneráció miatt a szövődmények kialakulása is elenyésző. A kezelés után 24 óráig szaunázni, edzeni nem szabad, és – bár a kezelés nem fényérzékeny – 2 hétig az UV sugárzás is kerülendő.

 

Áraink

VIVACE mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés
•  Teljes arc kezelése 80 000 Ft / alkalom
•  Teljes nyak kezelése 70 000 Ft / alkalom
•  Teljes dekoltázs kezelése 100 000Ft / alkalom
   +  Rejuvenációs ampulla költsége 30 000 Ft / alkalom
   +  Luxury ampulla költsége 45 000 Ft / alkalom
•  Teljes arc bérlet (+ajándék rejuvenációs ampulla UH-os bevitele) 240 000Ft / 3 alkalom
•  Teljes arc + nyak kezelése 120 000 Ft / alkalom
•  Teljes arc + nyak bérlet (+ajándék rejuvenációs ampulla UH-os bevitele) 360 000 Ft / 3 alkalom
•  Teljes nyak + dekoltázs kezelése 140 000 Ft / alkalom
•  Teljes arc + nyak + dekoltázs kezelése 180 000 Ft / alkalom
•  Teljes arc + nyak + dekoltázs bérlet (+ajándék rejuvenációs ampulla UH-os bevitele) 540 000 Ft / 3 alkalom
Dermart Buda