Dermart Buda Klinika
1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat az orvostudomány azon ága, amely a bőr-, haj-, és köröm elváltozásaival, betegségeivel valamint azok gyógyításával foglalkozik.A klinikánkon dolgozó bőrgyógyász szakorvosaink célja, hogy Pácienseink bőrének egészségét és szépségét megőrizzék.

Bőrünk egészsége az egész szervezet szempontjából fontos. Életünk során számos behatás éri legnagyobb szervünket, amely a test első számú védelmi vonala. Bármit eszünk vagy teszünk, annak nyoma marad, és befolyásolhatja belső egyensúlyunkat, immunrendszerünket. Karbantartása, gyakori ellenőrzése, esetleges megbetegedéseinek kezelése tehát nem csak esztétikai szempontból elengedhetetlen.

Bőrgyógyászati kezelések és szolgáltatások

Konzultáció és kontroll

Szakmai egyeztetés beavatkozás előtt, melynek keretein belül felmérjük a jelenlegi problémákat, igényeket és összeállítjuk a kezelési tervet.

A konzultáció során a páciens részletes tájékoztatást kap a javasolt kezelésekről/beavatkozásokról, azok várható eredményeiről és lehetséges kockázatairól, valamint felteheti felmerülő kérdéseit is.

Áraink

Konzultáció és kontroll
Konzultáció35 000 Ft
Konzultáció Dr. Pónyai Katinkánál45 000 Ft
Kontroll15 000 Ft

Receptírás Új!

Receptet kizárólag maximum 3 hónapon belül kezelt vagy jelenleg is kezelés alatt álló Pácienseink számára áll módunkban felírni, amennyiben a Páciens rendelési időben személyesen befárad érte klinikánkra.


(Rendelési idő: hétfőn 13-17h, kedd 9-18h, szerda 9-18h, csütörtök 9-15h között) 
 

Amennyiben Páciensünk 3 hónapnál hosszabb ideje nem járt nálunk, abban az esetben csak kontroll vizsgálat keretén belül áll módunkban receptet felírni.

 

Áraink

Receptírás
Recept felírás díja 5 000 Ft

Fagyasztás

A fagyasztás folyékony nitrogénnel történik, melyet különböző bőrelváltozások kezelésére használunk. A folyékony nitrogén megfagyasztja a bőr felső rétegét, hólyagot és hámlást idéz elő. Ahogyan gyógyul a kezelt terület, pörk képződik, mely pár nappal később leesik és új bőr alakul ki alatta. A kezelés mindösszesen néhány percig tart. Esetleges mellékhatások: hólyagképződés, fájdalom, pigmentációs eltérések: túlzott(hiper) pigmentáció vagy pigment hiány (hipopigmentáció) a kezelt területen.

Fagyasztással kezelhető bőrelváltozások: verruca vulgaris (közönséges szemölcs), actinicus keratosis (napsugárzás okozta bőrelváltozás), hámszemölcsök/ öregségi szemölcsök.

 

Áraink

Fagyasztás
Fagyasztás35 000 Ft-tól 

Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása

A kezelés során az eltávolítani kívánt bőrnövedéket elektromos áram által létrehozott hőhatással kezeljük. A kezelés lényegét a hőhatás okozta roncsolás (égetés) alkotja. Fontos, hogy csakis a bőrgyógyász által meghatározott képletek távolíthatóak el így. Pl. időskori szemölcsök/hámszemölcsök, fibrómák, közönséges szemölcsök. Az anyajegyek eltávolítása TILOS ilyen módszerrel, az minden esetben sebészileg történik.

Az kezelést injekciós lidokainos érzéstelenítéssel végezzük. Lidokainérzékeny pácienseink számára is tudunk érzéstelenítést biztosítani. A beavatkozás során seb keletkezik, amely a mérettől függően gyógyul: a kisebb sebek nagyjából 7-10 nap alatt, míg a nagyobbak esetében a teljes regeneráció akár 2–3 hetet is igénybe vehet. A tökéletes kozmetikai eredmény elérése miatt az orvos által javasolt utókezelés szükséges. A kezelés után az elváltozás nagyságától-mélységétől függő apró heg maradhat vissza.   
A napsütéses, meleg időszakokban, a nyári hónapokban, a beavatkozást nem végezzük el, mivel ilyenkor a sebgyógyulás a fokozott verejtékezés miatt lassabb, nagyobb eséllyel fertőződik felül a kezelt terület, illetve fokozottabb a hajlam az erőteljes napsugárzás okozta elszíneződésre, pigmentálódásra.

Szívritmus-szabályzóval rendelkező pácienseken csak kardiológiai szakvélemény birtokában tudjuk elvégezni a kezelést.

Áraink

Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása
Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása 35 000 - 45 000 Ft
Dermart Buda