Dermart Buda Klinika
1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Intim rejuvenáció

Intim rejuvenáció

Speciális nőgyógyászati szolgáltatásunk keretén belül intim területek rejuvenációját végezzük, műtéti beavatkozás nélkül.

Legyen szó menopausa tüneteként jelentkező hüvelyszárazságról vagy éppen szülés után tapasztalható hüvelylazaságról vagy éppen bőrelszíneződésről, a legújabb trendeket követő nem-műtétes beavatkozásokkal segítünk, hogy hölgy vendégeink visszanyerjék fiatalos megjelenésüket, önbizalmukat és ugyanúgy élvezzék a szexuális együttléteket, mint korábban.

Nőgyógyászati kezeléseinket minden olyan hölgynek ajánljuk, aki nem szeretne együtt élni külső nemi szervi elváltozásokkal, és teljes életre vágyik! Prof. Dr. Bánhidy Ferenc genitális rejuvenáció specialista, 30 év szakmai tapasztalattal a háta mögött, Magyarországon elsők között várja a gyógyulni vágyókat a leginnovatívabb intim korrekciós megoldásokkal, a Dermart Budában.

Intim rejuvenációs szolgáltatások

Intim korrekció és fiatalítás

RÉSZLETEK

Nem csak az arcunk ráncosodik, az intim területek rugalmassága is változik. Csökken a zsírszövet, petyhüdtté válik a bőr és elveszíti a tartását. A terület bepigmentálódik, azaz bebarnul, elszíneződik. A terület szemmel érzékelhető változásai pedig negatív hatással vannak az önbizalomra.
Az esztétikai változásokon túl a funkcionalitás is átalakul. A kis- és nagyajkak a csökkenő rugalmasság miatt már nem érnek össze, ehhez a folyamathoz pedig természetesen a szülés is hozzájárul. A széttárt, lógó kis- és nagyajkak nem tudják védeni kellő mértékben a hüvelyrést, ami akár elindíthat egy ördögi kört is.

Az intim öregedés jelei

A vaginánk öregedési folyamatáról sem akarunk tudomást venni, pedig számos hatása van a mindennapi életünkre. Természetesen sokat számítanak az egyéni tényezők és adottságok, és természetesen a szülés is, de számos dolog azonosan változik a testünkben.

A 40-es éveikben járó nők egyre többen tapasztalnak hüvelyi szárazságot, illetve rugalmasságcsökkenést, aminek legfőképpen a szervezet csökkenő ösztrogénszintje az elsődleges oka.  
Az 50 év feletti nőknél már a menopausa okozta számos változással kell számolni. A hüvely fala elvékonyodik, kevésbé lesz rugalmas, így a vagina szárazabbá válik, ami miatt a szexuális együttlét kellemetlenné válhat, akár fájdalmas is lehet. A hüvely PH-ja is változik, ennek következménye a fertőzésekre való fogékonyság.

Sokáig csak sebészeti eljárásokkal lehetett orvosolni az intim területek problémáját, manapság már számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre azért, hogy feszesebb, fehérebb, újra „aktív”, fiatalos vaginánk lehessen.

Hialuronsavas feltöltés
A hyaluronsavat gyakran használjuk az arc volumenizálására, a ráncok csökkentésére és használhatjuk az intim területek feltöltésére is.  
A leginkább ismert a G-shot technika, melynek során a G-pontot töltjük fel, fokozva ezzel a szexuális együttlét során az orgazmus készséget.  
Emellett a nagyajkak volumenizálására / formázására illetve a hüvelyszárazság kezelésére is hyaluronsavat alkalmazunk. A kezelést általában 6-9 havonta célszerű ismételni.

 

Áraink

Intim korrekció és fiatalítás
Konzultáció 35 000 Ft
Kontroll 15 000 Ft
G pont töltés 130 000 Ft
Nagyajak töltés 180 000 Ft-tól
Hüvelyfal mezoterápia (hüvelyszárazság kezelés) 110 000 Ft
Hüvelyfal mezoterápia kúra - 3 alkalom300 000 Ft
Dermart Buda