Dermart Buda Klinika
1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Orvosi esztétika

Orvosi esztétika

Klinikánk egyik legfőbb feladata, hogy a hozzánk forduló emberek számára segítséget nyújtsunk professzionális kezelésekkel, legyen szó akár bőrbetegségekről, bőrminőség javításáról vagy fenntartásáról. Szakembereink személyre szabott kezelésekkel és tanácsokkal várják Önöket. Nincs sorbanállás és kényelmetlen várótermi hangulat, nálunk kellemes körülmények között szépülhet és gyógyulhat.

Minden esetben vendégünk bőrtípusának és igényeinek megfelelő, személyre szabott megelőző és fenntartó kezelési tervet alakítunk ki. Ambuláns kezeléseinket helyi érzéstelenítésben végezzük, melyet a beavatkozás módjához hasonlóan, a diagnózistól és a beteg állapotától függően a kezelő orvos határozza meg. 
A kezelés előtt a kérjük, tájékoztassa kezelőorvosát esetleges gyógyszerallergiájáról!

Orvosi esztétikai kezelések és szolgáltatások

Konzultáció és kontroll

Szakmai egyeztetés beavatkozás előtt, melynek keretein belül felmérjük a jelenlegi problémákat, igényeket és összeállítjuk a kezelési tervet.

A konzultáció során a páciens részletes tájékoztatást kap a javasolt kezelésekről/beavatkozásokról, azok várható eredményeiről és lehetséges kockázatairól, valamint felteheti felmerülő kérdéseit is.

Áraink

Konzultáció és kontroll
Konzultáció35 000 Ft
Konzultáció Dr. Pónyai Katinkánál45 000 Ft
Kontroll15 000 Ft

Botulinum toxinos kezelések (arc, hónalj, fenék) Videóval

A „botox” megnevezést ma széles körben használjuk a Clostridium botulinum toxinnal történő beavatkozásra. Kevesen tudják azonban, hogy maga a „botox” szó az egyik cég márkaneve, és nem az anyag hivatalos megnevezése. Ma már több ilyen anagyot tartalmazó készítmény is – francia, amerikai, olasz – van a piacon.

 

BOTULIN TOXIN IZZADÁSGÁTLÁS-KEZELÉS
A hónalji izzadás legegyszerűbb ellenszere- és kb. 10 hónapig hatásos ellenszere- a botulin toxin kezelés, amellyel kikerülhetőek az alumínium származékok, az illatanyagokat, tartósítószereket tartalmazó kozmetikumok, amelyek sok esetben allergiás reakciót tudnak a bőrön kiváltani.          
A kezelés célja, hogy a beadott hatóanyag megakadályozza a hónaljban lévő izzadságmirigyek összehúzódását. Ezt az ún. acetilkolin nevű anyag gátlásával éri el, amelynek köszönhetően az izzadságmirigy "csak" párologtat, de nem ugrik össze, és nem önti el vízzel a hónaljunkat stressz, szorongás, hideg, vagy meleg hatására.
BOTULIN TOXINOS MIMIKAIRÁNC-KEZELÉS
Az első ráncok a mimikai izmok tartós, és ismételt összehúzódása miatt alakulnak ki. A bőr teherbíró képességéhet igazítva a dinamikus izommozgást, akár 4-6 hónapig tartó ráncmentességet érhetünk el.
ÁLLKAPOCS FORMÁZÁS BOTULINUM TOXINNAL

A kezelés célja a masseter izom – az állkapocs szegletet kiszélesítő – vékonyítása. A kezelés során ezen izom rostjait botulinum toxinnal injektáljuk, amely ezen izmot nem bénítja, hanem a vastagságát csökkenti. Az izom funkciója megmarad, a rágás, nevetés nem károsul. Az eredmény a kezelés után 1,5 hónappal később ítélhető meg teljesen, és évente maximum 2x végzendő el. Amennyiben a kezelést nem folytatják, az izom eredeti vastagsága lassan helyreáll.

Segítségével vékonyítható, nőiesíthető az arc, hyaluronsavas arcformázás nélkül kiemelhető a természetes járomív. Javulhat az éjszakai fogcsikorgatás, és fogszorítás.

Nem javasolt erős meglógással rendelkező Páciensek esetében, csak egyéb az arcot repozicionáló kezelésekkel.

BOTULIN TOXINOS FENÉK EMELÉS
A kezelés során botoxot és egy kötőszövet feszesítő biorevitalizációs komplexet használunk. Ennek hatására a nagy fenék izom tónusváltása következik be, az izom felemelkedik, ami kerekebbé teszi a feneket. Így azoknak javasoljuk, akik edzenek, ezáltal erősítik farizmaikat, de genetikailag vékonyabbak, laposabb fenékkel rendelkeznek. Esetükben igazán látványos eredmény érhető el. A kezelés hatása kb. 6-8 hónapig tart. A hatás azonnal látszódik a beavatkozás után, de 2 hétig még fokozatosan javul az eredmény.          

Fontos! A kezelés nem helyettesíti a megfelelő mennyiségű testmozgást és a kiegyensúlyozott táplálkozást!

 

Bemutató videó

 

Áraink

Botulinum toxinos kezelések (arc, hónalj, fenék)
Botulin toxin kezelés (1 régió)70 000 Ft
Botulin toxin kezelés (2 régió)110 000 Ft
Botulin toxin kezelés (3 régió)130 000 Ft
Botulin toxin kezelés (4 régió)160 000 Ft
Állkapocs formázás botulinum toxinnal85 000 Ft
Botulin toxin izzadásgátlás-kezelés (hónalj / talp / tenyér)160 000 Ft / alkalom
Fenékemelés botulin toxinnal200 000 Ft / alkalom

Ellansé® - kollagén stimuláló filler Új!

Az Ellansé® filler egy kollagén stimuláló töltőanyag, amely azonnali térfogatnövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít. A ráncok volumene és korrekciója azonnal látható a kezelés után, a saját kollagéntermelés fokozatos serkentése természetes hatású és hosszan tartó eredményt nyújt. Az Ellansé® természetesen és teljes mértékben felszívódik a szervezetben néhány hónappal a kezelést követően.  Mivel hosszú távú hatásai a kollagén stimulációból származnak, ha az Ellansé® töltőanyagok természetes módon felszívódtak a szervezetben, hatásuk továbbra is láthatóak lehetnek.

 

Az Ellansé® összetétele
70%-os vizes karboxi-metil-cellulóz (CMC) gélhordozó, és 30% szintetikus PolyCaproLactone (PCL) mikrogömbök.
Az Ellansé® hatásai
 • Azonnali bőrfiatalítás
 • Ráncok és redők feltöltése
 • Az arc kontúrjainak újradefiniálása
 • Hosszútávú kollagén stimuláció
 • Az öregedés jeleinek visszafordítása
 • Az arc fiatalítása és ezzel egyidejűleg a bőrminőség javítása

Ez a készítmény azonnali töltőhatást (CMC) tesz lehetővé, amelyet a szervezet saját kollagénjének stimulálása követ: neokollagenezis (PCL).

A kollagén a teljes test fehérjetömegének 30%-a és a bőr tömegének 70%-a. Az emlősökben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, az ECM legfontosabb összetevője, amely vázként működik, és a sejtek, szövetek és szervek fő építőköve. A kollagén, a keratin és az elasztin adja a bőr erejét, rugalmasságát és szerkezetét.

1. lépés: a volumen azonnali helyreállítása. Az Ellansé® sima mikrogömböket (apró részecskéket) tartalmaz, amelyek egyenletesen oszlanak el a hordozó gélben, és kitöltik a térfogatvesztés által érintett bőrterületeket.

2. lépés: a szervezet természetes kollagéntermelésének stimulálása. Néhány hónap leforgása alatt a beültetett mikrogömbökre adott idegen test stimulálja a szervezet természetes kollagén termelését. A hosszú élettartamot (a hatás időtartamát) az Ellansé® család (S, M) szabályozza és hangolja 12-től 48 hónapig. Az injekció beadásakor a CMC gélhordozót a makrofágok fokozatosan, néhány hét alatt felszívják. Ez idő alatt a PCL mikrogömbök idegentestreakciót váltanak ki, ahol a felszívódott hordozó térfogatát kollagén helyettesíti, és rögzíti a mikrogömböket, megakadályozva a migrációt. Ez elsősorban az ún. I-es típusú védő kollagén, ellentétben más töltőanyagokkal. A PCL mikrogömbök méretük miatt nem fagocitizálódnak.

Ellansé® kontra Hyaluronsav

Az Ellansé® előnye a többi, nem-állati eredetű töltőanyaghoz képest, a tartósság, a hatásosság, és a teljes lebomlás.

Az eredmények azt mutatják, hogy 17°% -kal kevesebb töltőanyag mennyiségre van szükség ugyanahhoz az eredmény eléréséhez a használatával, a hyaluronsav alapú töltőanyagokhoz képest. Szerkezeti alátámasztó és térfogatnövelő hatása is lényegesen magasabb. A neokollagenezis után az Ellansé® olyan rugalmassági modulust biztosít, mint a dermisé, és ez sokkal előnyösebb, mint egy hyaluronsav alapú töltőanyag esetében.

Milyen előnyei van az Ellansé® fillernek?
 • azonnali eredmény és hosszantartó hatás – S-12 hónap, M- 24 hónap
 • folyamatos volumen növekedés a kollagén stimuláció révén a természetes megjelenés és a hosszan tartó eredmény érdekében
 • azonnali eredmény a Poly-Lactic-savhoz (PLLA) képest
 • jobb stabilitás és élettartam a hyaluronsavhoz ás a  CalciumHidroxiapatithoz (CA HA) képest
 • az Ellansé® mikrogömbök felülete sima és gömb alakú, összehasonlítva más kollagén stimulátorokkal, az optimális biokompatibilitás érdekében. Kifejezetten gömb alakú és sima, 25-50 cm átmérőjű PCL részecskékből állították össze, mivel a durva felületek és a szabálytalan alakú részecskék hajlamosak nemkívánatos események kiváltására (például nem kívánatos csomókat és csökkent kollagénlerakódást eredményeznek)
Meddig tart a hatása?
A természetes és azonnali hatás 1-2 évig tart attól függően, hogy melyik Ellansé® terméket ajánljuk az a Páciens kezeléséhez.
Biztonságos?
Az Ellansé® biztonságos kezelés, jelenleg világszerte több mint 60 országban alkalmazzák. Nincs szüksége bőrtesztre, mivel biológiailag kompatibilis. A termék idővel teljesen lebomlik.
Mennyi ideig tart a kezelés?
Egy tipikus Ellansé® kezelés körülbelül 30 percet vagy többet vesz igénybe, a kezelési területektől, a felhasznált termék mennyiségétől és a kezeléseket végző orvos technikájától függően.
Mik a lehetséges mellékhatások?
Más injekciókhoz hasonlóan, az injekció beadásának helye(i) körül viszketés és érzékenység jelentkezhet, valamint helyi bőrpír enyhe, pár napig tartó duzzanattal és zúzódásokkal. Ezek a tünetek viszonylag gyorsan eltűnnek, és csökkenthetők, ha a kezelést követően jegelik a területet. Egyes esetekben a duzzanat csökkentése érdekében gyógyszeres kezelést is lehet alkalmazni.
Milyen felépülési idővel jár a kezelés?
Az Ellansé® kezelés felépülési ideje minimális. Mint minden esztétikai kezelésnél, előfordulhat helyi duzzanat és zúzódás, de ezek általában nagyon gyorsan elmúlnak. Komplett felépülést 14 nap alatt érünk el.
Milyen gyorsan alakul ki a végleges eredmény?

Az Ellansé®kezelés után azonnali eredményt látunk a carboximetylcellulóz gél térfoglaló hatása miatt, azonban a hosszútávon jelentkező kollagén stimuláció eredménye enneél az eredménynél látványosabb lesz, mind a szöveti repozícó, mind a bőr minőségének javulása és volumenizációja szempontjából. Javasolt a kezelt területek enyhe alulkorrigálása, a további térfoglalás miatt. A végleges eredmény leghamarabb 4 hónappal a kezelés után megítélhető. Ez alatt az idő alatt a kezelt területek ismételt korrekciója, ill. egyéb töltőanyagokkal történő injektálása tilos.

A kezelés utáni 4-6 hét környékén a carboximetilcellulóz gél lebomlása megtörténik, de a stimulált kollagén még nem fejti ki végleges hatását, ezt a páciensek enyhe visszaesésként ítélhetik meg. Ez a folyamat természetes, és korrekciót nem igényel.

A végleges eredmény, és a kezdeti eredmény közötti változást a rendelőben elvégzett standard körülmények között történő fénykép felvételek összehasonlításával lehet korrektül megítélni.

Kezelhető területek

Az Ellansé® az arc területén használható. Kezelhető vele a homlok, halánték, szemöldök területe, az orr, a járomív, nevető ránc, és a marionett redők, ill. az állív.

Kanülös technikával a bőr alatti ún. subcutan terület ill. a csont feletti supraperiostealis terület kezelhető.

Ajak töltésére, illetve a test egyéb területének töltésére nem javasolt.

1 alkalommal maximum 3 ampulla Ellansé® adható be.

Áraink

Ellansé® - kollagén stimuláló filler
1 ampulla Ellansé® S165 000 Ft / ampulla
1 ampulla Ellansé® M180 000 Ft / ampulla

Felszívódó szálas kontúrozás (FTC)

FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS TESTKONTÚROZÁS

A Thread Lifting vagy más néven FineThreadContour (FTC) kezelés során biokompatibilis, a szervezet által lebontható szálak kerülnek a bőrbe. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. Ezeket az összetevőket orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz. A test bármely részén – nyak, dekoltázs, fenék, comb, belső comb stb. a bőrfeszesítésére alkalmazott kezelés, amely enyhe zsírbontó hatása miatt kiválóan alkalmas a cellulit elleni kezelésre is.

Hatása:
Az FTC eljárás során vékony szálakat szúrnak a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az testkontúrt, és stimulálja a bőr saját kollagéntermelését. Ebből kifolyólag az FTC fokozatosan fejti ki feszesítő és kollagén-termelő hatását. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagéntermelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat. Természetesen az egyéni hatások eltérőek. Egyéntől függően szükség lehet az ismétlésre, jellemzően 3 alkalommal, 4-6 hetes időközönként. A pontos ismétlésszámot előre nem lehet meghatározni, mert egyénenként eltérő lehet.
Nem alkalmazható:
 • akut, krónikus bőrbetegség esetén
 • fertőzés, gyulladás esetén
 • gyulladáscsökkentő, szteroid, véralvadásgátló vagy aszpirint szedése esetén (a kezelés megelőző egy héten belül)
 • terhesség, szoptatás idején
 • 18 év alatt
 • amennyiben kórtörténetében szerepel keloid képződés
 • diabétesz vagy véralvadási probléma esetén
Lehetséges mellékhatások:
A kezelés elvégzését követően várhatók az ezzel összefüggő reakciók, véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, fokozott érzékenység az injekció beadásának oldalán. Ezek jellemzően spontán megszűnnek 1-15 napon belül.    
Minden beavatkozás magában foglalja a fertőzés minimális lehetőségét, emiatt javasolt a kezelés utáni rövid antibiotikumos kezelés, amelyet vagy a kezelés után közvetlenül injekció, vagy szájon át szedhető kapszula formájában javasoljuk.

 

FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARC KONTÚROZÁS

A Thread Lifting vagy más néven FineThreadContour (FTC) kezelés során biokompatibilis, a szervezet által lebontható szálak kerülnek a bőrbe. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. Ezeket az összetevőket orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz.

Hatása:
Az FTC eljárás során vékony szálakat szúrnak a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését. Ebből kifolyólag az FTC fokozatosan fejti ki feszesítő és kollagén-termelő hatását. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagéntermelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat.    
Természetesen az egyéni hatások eltérőek. Egyéntől függően szükség lehet az ismétlésre. A pontos ismétlésszámot sajnos előre nem lehet meghatározni.
Nem alkalmazható:
 • akut, krónikus bőrbetegség esetén
 • fertőzés, gyulladás esetén
 • gyulladáscsökkentő, szteroid, véralvadásgátló szedése esetén, ha aszpirint szed azt a kezelést megelőző egy héten belül fel kell függesztenie
 • terhesség, szoptatás idején
 • 18 év alatt
 • amennyiben kórtörténetében szerepel keloid képződés (csak testen végzett FTC esetén fontos információ)
 • diabétesz vagy véralvadási probléma esetén
Lehetséges mellékhatások:
A beavatkozást követően várhatók az ezzel összefüggő reakciók, véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, fokozott érzékenység. Ezek a jellemzően, spontán megszűnnek 1-15 napon belül. Minden beavatkozás magában foglalja a fertőzés minimális lehetőségét, emiatt javasolt a kezelés után szájon át szedhető rövid antibiotikumos kezelés.
A bevatkozás utáni teendők:
 • Az első 24 órában hűtse a területen keletkező duzzanatot tiszta textíliába csomagolt jégzselével, illetve egyéb erre alkalmas tárggyal (ügyeljen, hogy a jég közvetlenül ne érintse a területet)!
 • Kerülje a napozást és egyéb UV fénnyel járó tevékenységeket, amíg fennáll az esetleges duzzanat, vörösség. Használjon fényvédőt!
 • Smink felvitele a kezelés utáni napon már lehetséges
 • Egyes esetekben a szúrási pontokat steril tapasszal zárjuk, ezek eltávolításáról orvosa tájékoztatja.

 

DERMA SPRING EYE KEZELÉS

Felszívódó szálas kollagén stimuláció a szem alatti karikák, beesettség, ráncok kezelésére.

Hogyan működik:

A kezelés során oldalanként 5 db szálat helyezünk be tompa végű kanüllel, így a bevérzés esélye minimális.

A szálak mechanikai támasztást adnak és a bent létük során folyamatosan stimulálják a környező szöveteket, így az alsó szemhéj és a középarc közötti átmenet kevésbé lesz látható, a táskák és a beesettség is javulnak.

Kinek / mikor javasoljuk:
 • az alsó szemhéj visszatérő duzzanata esetén
 • korábbi sebészeti beavatkozás esetén
 • akiknek a hyaluronsavas kezelés nem ajánlott
 • hormonális problémákra visszavezethető vízmegtartási hajlam esetén
 • botulin toxin kezelés kiegészítéseképpen
Hatása:

Az eredmény nem azonnal, hanem a kezelést követően körülbelül 1 hónappal kezd el látszódni.

Az eredmény fenntartását 9-12 havonta elvégzett kezelésekkel lehet elérni.

A megfelelő bőrápolás és a fényvédelem természetesen befolyásolja az eredményesség mértékét.

 

COGGING SCREW KONTÚROZÁS

A Thread Lifting speciális, továbbfejlesztett formája, amikor felszívódó, biokompatibilis, a szervezet által lebontható poli-L-lactic-acid szálakat helyezünk be célzottan az arc enyhén megereszkedett területeire.

Hogyan működik:
Ezzel a kezeléssel egyszerre bőrfeszesítést, ill. minimális emelést is meg tudunk oldani, megfelelő vektorban behelyezve a szálakat. Enyhe esetben 4-4, erősebb megereszkedés, vagy több terület kezelése során 8-8 darab kerül behelyezésre oldalanként. A kezelés előtt krémes érzéstelenítés elegendő. A kezeléssel a COG szál, ill. Aptos szál, vagy a  sebészeti arc emelés eredményeit nem érhetjük el.
Nem alkalmazható:
 • akut, krónikus bőrbetegség esetén
 • fertőzés, gyulladás esetén
 • gyulladáscsökkentő, szteroid, véralvadásgátló vagy aszpirin szedése esetén (a kezelés megelőző egy héten belül)
 • terhesség, szoptatás idején
 • 18 év alatt
 • amennyiben kórtörténetében szerepel keloid képződés
 • diabétesz vagy véralvadási probléma esetén
Lehetséges mellékhatások:
A kezelés elvégzését követően várhatók az ezzel összefüggő reakciók, véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, fokozott érzékenység az injekció beadásának oldalán. Ezek jellemzően spontán megszűnnek 1-15 napon belül. 
A beavatkozás utáni teendők:

Az első 24 órában hűtse a területen keletkező duzzanatot tiszta textíliába csomagolt jégzselével, illetve egyéb erre alkalmas tárggyal (ügyeljen, hogy a jég közvetlenül ne érintse a területet)!

Kerülje a napozást és egyéb UV fénnyel járó tevékenységeket, amíg fennáll az esetleges duzzanat, vörösség. Használjon fényvédőt!

Smink felvitele a kezelés utáni napon már lehetséges.

Minden beavatkozás magában foglalja a fertőzés minimális lehetőségét, emiatt szükséges a szúrási pontok átmeneti fedése, 24rán keresztül. Bizonyos esetekben javasolt a kezelés utáni rövid antibiotikumos kezelés.

Bemutató képek

 

Áraink

Felszívódó szálas kontúrozás (FTC)
Felszívódó szálas kontúrozás (arc, nyak, dekoltázs, comb, has, kar, fenék)240 000 Ft-tól *
Derma Spring Eye kezelés85 000 Ft / alkalom
Cogging Screw kontúrozás (kezelésenként mininum 8 szál szükséges)20.000 Ft / szál
* a beavatkozás során használt szálak mennyiségétől függően 

 

Fillmed BioNutriLift kezelés

A BioNutriLift egy természetes hatást eredményező rejuvenáló kezelés, egyszerre hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid-és hosszútávon egyaránt.

RÉSZLETEK

A kezelés alappillérét az NCTF® 135HA nevű polirevitalizációs készítmény adja, amely egy víz állagú, steril bőrrevitalizáló folyadék. Több, mint 50 összetevőből áll, gyakorlatilag minden benne van, amire az egészséges bőrnek szüksége van: hialuronsav, vitaminok, aminosavak, koenzimek, nukleinsavak, ásványi anyagok és antioxidánsok. Sejtszinten kezeli a bőrt, belülről tölti fel tápanyagokkal. Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása egyedülálló. Az NCTF® 135HA kezelést követően a bőrminőség láthatóan javul, csökken a pórusok mérete, a finomabb ráncok kisimulnak és az arc látványosan megfiatalodik, tündöklővé válik.

Bár a készítmény önmagában is csodát tesz a bőrrel, a BioNutriLift kezelés során az NCTF®135HA polirevitalizációs folyadékot a stabilizált hialuronsav töltőanyagával együtt alkalmazzák. Egy keresztkötött hialuronsavat (20mg/ml) is tartalmazó töltőanyag. A keresztkötött hialuronsav volument és tömörséget ad a bőrnek, feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt (lifting hatású) és egyenletes bőrfelszínt biztosít.

E két anyag együttes alkalmazása egy kivételesen látványos kezelést eredményez, amely minden fiatalságát megőrizni vagy visszanyerni vágyó hölgy és úr álma. Az NCTF ®135HA belülről hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt. A stabilizált hialuronsav megfiatalítja a bőrt, kisimítja a ráncokat és megemeli az arc kontúrjait. Az eredmény azonnal szemmel látható lesz: feszesebb arc, élesebb arckontúrok, sima, ragyogó bőrfelszín, rugalmas és tömör bőr.

A BioNutriLift kezelés által elért eredmény nem csak azonnali látványt és pillanatnyi javulást eredményez, hanem hosszútávon javít az Ön bőrének minőségén.

Az NCTF ®135HA a bőrben szintén stimuláló hatással rendelkezik, új kollagén képződését váltja ki. Így tehát e két anyag együttes alkalmazásával nem csak a bőrünk jelene, hanem a jövője is biztosítva van.

Kinek ajánlott a kezelés?   
A BioNutriLift kezelés minden korosztály és minden bőrtípus számára ideális. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, visszafiatalítására. A BioNutriLift kezelés alkalmazási területei: bármely bőrfelület, ahol a kezelés elvégzése indokolt. Pl.: arc, szájkörnyék (BioNutriLips), nyak, dekoltázs, kézfejek, stb. Ideális az arc két oldalán megjelenő ráncok kisimítására.

Hogyan történik a kezelés?   
A kezelés kis mértékű fájdalommal jár, amely helyi érzéstelenítő krém alkalmazásával minimalizálható. A kezelés felépülési időt nem igényel!   
Az arc megtisztítását követően az orvos lidokainos érzéstelenítő krémet visz fel a kezelendő bőrfelületre. Az érzéstelenítő hatóidejének lejárta után eltávolításra kerül a bőrről és megkezdődik a kezelés. Apró tűszúrást követően tompa végű tűvel (kanüllel), legyező alakban befecskendezik a stabilizált hialuronsavat a bőr alá, majd megismétlik a műveletet az NCTF 135HA biorevitalizációs készítménnyel. A beavatkozást az arc mindkét oldalán elvégzik, oldalankét két-két bemeneti ponttal. A kezelés végén az orvos bőrnyugtató és/vagy fényvédő krémmel keni be a bőrét. A páciens ezután jegelheti az arcát, hogy csökkentse az esetleges pirosságot, majd azonnal visszatérhet a mindennapi életviteléhez. A kezelés eredménye azonnal látszik, de az elkövetkezendő napokban fokozatosan egyre látványosabb lesz.

Hány Bio Nutri Lift kezelés javasolt?   
Már egy BioNutriLift kezelés hatására is sokat javul a bőr megjelenése és minősége. Az optimális hatás elérése érdekében javasolt a beavatkozás megismétlése 3 hónappal az első után. A stabilizált hialuronsav anyagot csak az első két alkalommal szükséges használni, ezután már csak az NCTF 135HA-t alkalmazzuk. A teljes revitalizációs protokoll szerint a második kezeléstől számított 1 hónap múlva történjen a következő. További 3 kezelés szükséges összesen az NCTF 135HA-val, a kezelések között 2 hetes időközökkel.

A BioNutriLift kezelés kúraszerű alkalmazása javasolt. Az Ön számára legmegfelelőbb kezelési tervet az orvosa egyénre szabva, a bőre állapotát és az elérni kívánt eredményt számításba véve állapítja meg.

A BioNutriLift kezelés a legjobb dolog, ami az Ön bőrével történhet.

Szakmai egyeztetés beavatkozás előtt, melynek keretein belül felmérjük a jelenlegi problémákat, igényeket és összeállítjuk a kezelési tervet.

A konzultáció során a páciens részletes tájékoztatást kap a javasolt kezelésekről/beavatkozásokról, azok várható eredményeiről és lehetséges kockázatairól, valamint felteheti felmerülő kérdéseit is.

Áraink

Fillmed BioNutriLift kezelés
Fillmed BioNutriLift kezelés 200 000 Ft

Hámlasztások Videóval

A hámlasztások előnye, hogy gyors, látványos változást hoznak fájdalom, bevérzés nélkül. Kúraszerű alkalmazásuk esetén az arcbőr tömöttebbé, egyenletesebbé válik, az otthoni kezelés során használt krémekből pedig a hatóanyagok gyorsabban és jobban szívódhatnak fel.

LUNCH TIME PEELING - GLICOLSAVAS HÁMLASZTÁS

Bőrmegújításra, a túlzott faggyútermelés szabályozására (akné, seborrheas dermatitis), a nyaralások emlékeként megmaradt pigmentációs zavarokra, vagy csak megelőzésképpen/bőrmegújításra bármely bőrtípusra, bármely életkorban, akár a tavaszi, nyári időszakban is alkalmazható hámlasztás (fényvédelem mellett).

A kezelés során bőr előkészítését követően vékony rétegben felvisszük a kémiai anyagot, mely koncentrációja a kezelések során     
fokozatosan növelhető. A hámlasztás nem jár fájdalommal, enyhe égető, csípő érzés jelentkezhet, illetve enyhe vörösség, mely pár óra múlva el fog múlni. A hámlasztás csupán kb 15 percet vesz igénybe.

A kezelést követően nem javasolt smink használata a beavatkozás napján. Otthonában nem szabad a kezelést követően a bőrt dörzsölni,     
radírozni, hámlasztó szivacsot használni. Szigorúan kerülni kell a szoláriumot, fokozott fényvédelem javasolt a kúra alatt 50+ spf faktorszámú, széles UVA/UVB spektrumú fényvédővel. Egy kúra során 5-6 kezelés javasolt, hetente/kéthetente 1-1 alkalommal, fokozatosan emelt koncentrációval (20-70%)

EASY DROXY VERSICOLOR FELSZÍNES HÁMLASZTÁS

Az Easy Droxy Versicolor különböző AHA és BHA savak kombinációjából (glikolsav, tejsav, citromsav, kojiksav, szalicilsav) álló bőr-, és sejtmegújító peeling. Kíméletes megoldást nyújt a felületes ráncokkal, a bőröregedés korai jeleivel, a fénykárosodott bőrrel, enyhe pigmentfoltokkal és a pattanásokkal szemben is. Mindezt felépülési idő nélkül.

A kezelés során bőr előkészítését követően vékony rétegben felvisszük a kémiai anyagot, majd un. neutralizáló, semlegesítő géllel közömbösítjük azt. A hámlasztás nem jár fájdalommal, enyhe égető, csípő érzés jelentkezhet, illetve enyhe vörösség, mely pár óra múlva el fog múlni. A hámlasztás csupán kb 15 percet vesz igénybe. Azt követően a termékhez tartozó, a bőrtípusnak megfelelő krémmel és egy 50 SPF fényvédővel kenjük be a bőrt, melyeket otthon is használni kell.

A kezelést követően nem javasolt smink használata a beavatkozás napján.

Otthonában nem szabad a kezelést követően a bőrt dörzsölni, radírozni, hámlasztó szivacsot használni. Szigorúan kerülni kell a szoláriumot, fokozott fényvédelem javasolt a kúra alatt 50+ spf faktorszámú, széles UVA/UVB spektrumú fényvédővel. Illetve az otthonába kapott készítmények használata.

Egy kúra során 4-5 kezelés javasolt, hetente/kéthetente 1-1 alkalommal.

EASY DROXY AZELIAC SAVAS HÁMLASZTÁS

Az azelainsav hatékonyan alkalmazható, gyulladás utáni hyperpigmentáció, acne, fokozott bőrérzékenység, rosacea esetén is.     
Antikeratolitikus hatása révén szabályozza a bőr felső rétegében lezajló sejtosztódási és regenerációs folyamatot. Antibakteriális hatással is rendelkezik, mely a Propionibacterium acnes-al szemben hatékony. Gyulladáscsökkentő hatású, illetve a pattanások utáni foltok halványításában is a melanint termelő (bőrben lévő pigment) tyrosinase enzim blokkolásával. Glycolsavat (30%), tejsavat (13.8%), azelain savat (10%), citromsavat (2%) tartalmazó peeling.

Alkalmazható fénykárosodott bőrre, a bőröregedés korai jelei esetén, pigmentfoltok, rosacea, acne jelenlétekor.     
A kezelés során a bőrt alaposan megtisztítjuk, majd felvisszük a savat, végül egy semlegesítő géllel állítjuk meg a hámlasztási folyamatot. A kezelés kb 15 percig tart.

A kezelést követően nem javasolt smink használata a beavatkozás napján. Otthonában nem szabad a kezelést követően a bőrt dörzsölni,     
radírozni, hámlasztó szivacsot használni.     
Szigorúan kerülni kell a szoláriumot, fokozott fényvédelem javasolt a kúra alatt 50+ spf faktorszámú, széles UVA/UVB spektrumú fényvédővel.

Javasolt egy kúra során 4-5 kezelés javasolt, kéthetente 1-1 alkalommal.

BENEBELLUM® - LUMPEEL TCA HÁMLASZTÁS

Triklórecetsavat (TCA), glikolsavat és citromsavat tartalmaz, melyek középmély hámlasztást eredményeznek.

Az orvosi kezelés két lépésben zajlik, az arctisztítást követően orvosi hámlasztás történik, majd egy dermaroller segítségével direkten juttatjuk a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. Emellett természetesen fontos az otthoni bőrápolás, az előírtaknak megfelelően. Egy nappali krém (Fulgora 50) fényvédővel, ami a kék fény és a látható fény ellen is védi bőrünket, egy éjszakai krém (Lumina Vit A+E) és egy C-vitaminos szérum (Lumina Vit-C 18%). Mindhárom készítmény pigmentáció ellenes összetevőket is tartalmaz. A C és E vitamin antioxidánsok, így védik a bőrt a szabadgyökök okozta káros hatásoktól.

A felépülési idő 7-10 nap, ami alatt durva lemezes hámlás tapasztalható a kezelt területen.     
Amennyiben szükséges a kezelések (a kezelő orvos döntésének megfelelően) 3-4 hetente ismételhetőek.

Otthoni teendők:

 • 4-6 óráig a kezelés után ne érje víz a kezelt területet
 • A kezelőorvosa a hámlasztás végén részletesen ismerteti Önnel az otthoni előírt bőrápolási rutin lépéseit
 • A kezelés után 8 hétig TILOS a napozás, szoláriumozás, kerülje a túlzott hővel való érintkezést (pl. szauna)
 • A kezelés után 7 napig NE végezzen megerőltető, izzasztó testmozgást, mert az súlyosbíthatja a gyulladást, a bőr a nemkívánt mértékben begyulladhat, majd hegesedéssel gyógyulhat
 • A kezelés után 7-10 napig (a hámlás végéig) TILOS a smink használata
 • A kezelés után a hámló bőrt TILOS leszedni, letépni, levakarni, meg kell várni míg a hámló bőr magától leválik
 • A kezelés után 4 hétig NE használjon bőrradírt, ne szőrtelenítse (gyanta, epilátor, szőrtelenítő krémek) a kezelt területet, NE ütemezzen be arc- vagy kozmetikai kezelést, lézeres-, vagy IPL kezelést

A hámlasztás fellobbanthatja az ajkak herpes fertőzését, ha ezt észleli, azonnal értesítse kezelő orvosát, aki herpes vírus elleni gyógyszerrel fogja ellátni.     
Bármilyen kérdés, kétely estén értesítse a kezelőorvost, a rendelőt, ahol a kezelést végezték.     
A szigorú fényvédelem (SPF 50+, direkt napfény ill. szolárium kerülése) kötelező a kezelések mellett!

MÉLYHÁMLASZTÁS TRIKLÓRECETSAVVAL

A TCA, azaz a triklórecetsav a bőr mélyebb rétegéig hatoló kémiai hámlasztó, mellyel középmély hámlasztás érhető el. Hatására bekövetkezik a fehérjék koagulációja, azaz kicsapódása. Használata után a bőr felső hámrétege lényegében teljesen "halott". A klinikánkon használt EasyTCA komplex 15% TCA-t, antioxidánsokat, vitaminokat sőt még AHA savakat is tartalmaz. A papilláris dermiszig, azaz az irha felső részéig hatol. Ennek hatására a sérült, elöregedett hámsejtek helyét újonnan képződött egészséges hámsejtek veszik át. A reepitelizáció (a felhám újraképződése) következtében a kollagénszintézis is beindul. A kötőszövet stimulálása következtében beinduló fokozott elasztin és kollagénszintézis akár 6 hónapig is észlelhető.

Kinek ajánljuk?

 • fénykárosodott bőrre, a fénykárosodás okozta ráncokra
 • hiperpigmentációs problémákra, melasmára, lentigora, posztinflammatórikus hiperpigmentációra, szeplőkre
 • finom, mérsékelt erősségű periorális ráncokra
 • a bőr megújítására, a bőr öregedésének "megelőzésére"
 • enyhén súlyos aknés hegekre
 • tág pórusokra
 • solaris keratosisokra
 • aknés bőrre

 

A kezelés után kb. 1 hét a felépülési idő, mely alatt a kezelt terület bőrének lemezes hámlása észlelhető. Egy kúra során 4 kezelés javasolt, 10 naponta 1-1 alkalommal. A kúra alatt és utána legalább 6 hétig kerülendő a direkt napfény, szolárium. Az otthoni bőrápolás részeként egy ápoló krém (bőrtípusnak megfelelően választjuk) és egy fényvédő (Melablock HSP 50+) használata mindennap kötelező.

PIXEL PEEL HEGKEZELÉS
A bőrön sok minden tud maradandó nyomot hagyni. Akár akne, akár bárányhimlő okozta heg, az eltüntetése legtöbbször nehézkes és sokszor lehetetlen. A triklórecetsavas hámlasztás és a dermaroller kezelés külön-külön is kiváló eredményeket hozhat, de ezek hatása, ha kombináljuk őket, még kifejezettebb. A kezelést leghamarabb 2 hetes különbséggel lehet elvégezni, 4 alkalommal, de már egy kezelés is a lézeres kezeléssel vetekedő hatást hoz.

 

Bemutató videó

 

Áraink

Hámlasztások
Easy Droxy Versicolor felszínes hámlasztás 40 000 Ft / alkalom
Easy Droxy Azeliac Peel felszínes hámlasztás 40 000 Ft / alkalom
BeneBellum - Lumpeel TCA (Az első kezelés alkalmával meg kell vásárolni az otthoni utókezeléshez tartozó krémeket, amelynek értéke: 49 500 Ft) 95 000 Ft / alkalom
Mélyhámlasztás triklórecetsavval (4 alkalom javasolt) 70 000 Ft / alkalom
Pixel peel hegkezelés (TCA + dermaroller) 95 000 Ft-tól
Egyéb területAz árak a kezelt terület méretétől függően alakulnak.

 

 

HArmonyCA™ töltés Új!

HArmonyCA™ - az új hibrid töltőanyag az Allergantól

A HArmonyCa a világ első hibrid töltőanyaga, amely hialuronsav és kalcium-hidroxiapatit kombinációjából áll. A két töltőanyag együttes hatásának köszönhetően azonnal feszesíti a bőrt, javítja a ráncok megjelenését és hosszútávon fokozza a bőr kollagéntermelését, újra strukturálja a kötőszöveti állományt.

 

Milyen hatása van a kezelésnek?
 • feszesíti a bőrt
 • alkalmas áll, állkapocs kontúrozásra
 • javítja a mimikai ráncok megjelenését az alsó arcfélen
 • az eljárás hatása közvetlenül utána látható
Hogyan zajlik a kezelés?
A biostimulátorként működő keresztkötött hialuronsav azonnali emelő hatást gyakorol a szövetekre, kisimítja a ráncokat, feszesíti a megereszkedett bőrt. A kalcium-hidroxiapatit hosszútávon fokozza a bőr kollagéntermelését, ezáltal fenntartva a feszességet, a lifting hatást, az eredményt. Lidokaint is tartalmaz, így a kezelés minimális kellemetlenséggel jár.
Kinek ajánljuk?
 • leginkább 40 éves kor felett
 • megereszkedett bőr esetén
 • statikus és dinamikus ráncokra
 • a kezelendő területen már legalább 3-6 hónapja nem történt injekciós volumenpótló kezelés
Melyek a kezelhető területek?
 • az arc oldalsó részei, a fülek előtti területek
 • áll, állív

Nem kezelhető vele a szemkörnyék, a szájkörnyék és a homlok.

Mennyi ideig tart a kezelés?
A kezelés átlagosan 20 percet vesz igénybe.
Mennyi ideig tart a kezelés hatása?
A kezelés hatása 12-24 hónapig tart.
Mellékhatások
Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a HArmonyCA alacsony kockázati profillal rendelkezik. Mint minden tűs kezelésnél itt is lehet számítani 24-48 óráig tartó pirosságra, duzzanatra, a kezelt terület érzékenységére. Ezek az utóhatások csökkenthetőek, ha jégzselét alkalmazunk a kezelés napján a területre. Bevérzés is előfordulhat, mely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.

Bemutató képek

 

Áraink

HArmonyCA™ töltés
HArmonyCA™ kezelés 180 000 Ft / ampulla

Radiesse kezelés

A kollagén a fő fehérje-alkotórésze a bőrnek, feszessé, teltté, simává teszi azt. Az öregedéssel a természetes kollagéntermelés lelassul, így a bőr elvékonyodik és elveszíti a teltségét, rugalmasságát. Ennek a következménye a ráncok, az arcforma elváltozása, a kontúrok eltűnése. ami biztosítja a bőr rugalmasságát és a teltségét.

RÉSZLETEK

Az azonnali feltöltő hatás mellett a Radiesse magas minőségű hatóanyagai serkentik a természetes kollagéntermelődését is. Ennek köszönhetően a bőr visszanyeri a fiatalos feszességét, és rugalmasságát - visszatér a természetes, eredeti szépségünk.

Függően az Ön arca igényeitől a Radisse-szel kisebb problémákat is meg lehet oldani, de komplex arckezelés is végezhető hosszútávú eredményekkel.

A Radiesse egy befecskendezendő töltőanyag, amely azonnal feltölti az arc volumenét, megszünteti az öregedés zavaró tüneteit. Befecskendezés után nemcsak teltebbé teszi az arcot, hanem idővel a test természetes kollagénújratermelődését is serkenti, amely 1 éven túl is eredményt biztosít a páciensek nagy részének.

Engedélyek:  
A Radiesse 2003 óta engedélyezett európai piacokon és 2006 óta elérhető az amerikai piacon. Mindkét regisztráció (CE, FDA) a helyi piacokon a termék biztonságosságára vonatkozó standard.

Hatása:  
Az egyéni eredmények függenek a kortól, bőr állapotától, életmódtól, anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől. A legtöbb páciens esetében 1 éven túl is látható az eredmény.

Lehetséges mellékhatások:  
Enyhe kellemetlenséget érezhet az injekciózás miatt. Duzzanat, fájdalom, csípő-, égő érzés, vérzés, elszíneződés, érzékenység előfordulhat, de ezek normál esetben néhány nap alatt elmúlnak. Kérjük, hogy a fentiekkel kapcsolatban konzultáljon orvosával!

Nem alkalmazható:  
• szemöldők közé, orr, száj környékére  
• Lidocain- vagy egyéb allergia esetén  
• állandó töltőanyag (pl. szilikon) mellé  
• véralvadási zavar esetén  
• anaphilaxia esetén  
• bőrgyulladás esetén  
• aktív herpesz esetén

Összefoglalva:  
A Radiesse egyike a legbehatóbban tanulmányozott töltőanyagoknak, eddig több mint 4000 beteg klinikai adatait vizsgálták meg. A tanulmányok bizonyították hosszan tartó hatékonyságát, kiváló biztonsági profilját és tolerálhatóságot.

Biztonságosan és hatékonyan alkalmazható arc és kéz esetében is.

Áraink

Radiesse kezelések
Radiesse kollagénstimuláló terápia 155 000 Ft / ampulla

 

Hialuronsavas kezelések

Hialuronidáz kezelés (hialuronsav bontás)

A hialuronidáz egy enzim, amely természetesen is jelen van a szervezetben és részt vesz számos reakcióban. Képes a keresztkötött hialuronsav lebontására, így segítséget nyújthat a hyaluronsavas töltések korrekciójánál, a szövődmények kezelésénél. Beadás előtt – nem sürgősségi esetben – bőrpróbát végzünk, hogy a páciens nem allergiás e a hyaluronidázra. Kontraindikációt jelenthet, ha a páciens allergiás a méhcsípésre (a méh mérge is tartalmaz hyaluronidázt), vagy ismert a hiperszenzitivitás, allergia a hyaluronidázra. Javasoljuk, amennyiben elégedetlen a hyaluronsavas töltés eredményével, vagy szövődményt észlel legelőször a töltést végző orvost keresse fel.

 

Áraink

Hialuronidáz kezelés (hialuronsav bontás)
Hialuronidáz kezelés (hyaluronsav bontás) 100 000 Ft / alkalom

Hialuronsavas archarmonizációs csomagok Népszerű Videóval

Harmonizációs csomagjainkat azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik hajlandóak rábízni magukat a szakemberre, hajlandóak a döntést teljes mértékben átadni neki annak érdekében, hogy a kezelés valóban szakmai szempontok alapján legyen elvégezve.

Amennyiben bármelyik csomagunk felkelti érdeklődését és jelentkezni szeretne archarmonizációs napunkra kérjük, hogy hívja recepciónkat a +36-1-886-1101-es telefonszámon.

 

Minden csomag tartalmazza az első konzultációt, amelynek során

 1. Felmérjük a Páciens igényeit.
 2. Kielemezzük a bőr aktuális állapotát a Visia bőrképrögzítő és analizáló rendszerrel. A 3 irányból elkészített kép pontos információt ad a bőr felszíni egyenetlenségeiről, az UV károsodás mértékéről, a faggyútermelés problémáiról, az értágulatok mennyiségéről, a mélyben levő pigmentációs problémákról és a felszíni ráncokról. Segítségével a felszíni és a felszín alatti bőrproblémák is diagnosztizálhatóak, prognosztizálhatóak a jövőbeli problémák is, illetve személyre szabottan ajánlhatóak nem csak bőrápolási termékeink, hanem kozmetikai vagy bőrminőség javító esztétikai kezeléseink, amelyet szükség szerint bőrgyógyászati kezeléssel is ki tudunk egészíteni. A Visia felvétel igény szerint kinyomtatva is a Páciens rendelkezésére áll, ill. segítségével követhető az egyes kezelések eredménye.
 3. Az arc formájának és arányainak kielemzése a genetikailag meglévő és az életkor előrehaladtával egyre prominensebb asszimetriákra illetve aránytalanságok orvoslásának megfelelő eszközeit vetíti fel.
 4. Az állapotfelmérés része az arc zsírpárnáinak hiánya, illetve átrendeződése miatt kialakult volumen hiány diagnosztizálása.
 5. Az öregedési folyamatok miatti megereszkedés okainak tisztázása és kezelései lehetőségeinek ismertetése.
 6. A csomag nem tartalmazza a kezelés során javasolt krémeket, gyógyszereket, illetve a gyógyulást követő kontrollt, amelynél a Páciens további esztétikai életútját tervezzük meg.

 

Mit tartalmaznak a csomagok és mik az előnyei:
 • Hyaluronsavas volumen pótlás és arcformázás minimum 5 illetve minimum 10 ampulla segítségével
 • a minimális ampulla felhasználás mellett biztosított jelentős kedvezmény legtöbbször tovább emelkedik, ugyanis az archarmonizációs kezelés során a kezelő orvos nincs ampulla számhoz kötve, így akar plusz 2-3 ampulla árát is megspórolja Önnek, mintha egy-egy ampullánként venné ezt a beavatkozást
 • Az eredmény azonnal látható, de a kezelést követő 3 hónapban komplettálódik
 • Az eredmény fenntartására már nem lesz szükség ekkora volumen pótlásra - a kezelést követő években évi 1-2 ampulla nagy valószínűség szerint elegendő lesz megfelelő bőrápolás, testsúly tartás és egyéb kiegészítő stimulációs kezelések mellett
 • A kezelés következtében nem változtatjuk meg arca karakterét, eredeti vonásait feltűnően, az eredmény természetes és a környezet számára megfoghatatlan lesz.
 • Az archarmonizáció része lehet az ajak töltése, de nem feltétlenül szükséges része. Erről minden esetben a Páciens dönt, hogy kéri-e.
 • A hyaluronsavas pótlás helyeiről es az alkalmazott mennyiségekről minden esetben a kezelő orvos dönt. Elképzelhető, hogy az arc bizonyos pontjai nem kezelhetőek a szakma szabályai alapján.
 • Kontraindikaciót jelenthet korábbi műtéti beavatkozás, tartós illetve örök anyag ill. bármely korábbi kezelés és ennek szövődményes gyógyulása - ezek dokumentációja nélkül a kezelés nem elvégezhető.
 • A kontraindikaciók listája alább olvasható - és nem teljeskörű. A kezelés elvégezhetőségéről szakmai szempontok alapján a kezelő orvos dönt.
 • Amennyiben az archarmonizáció kontraindikációja a konzultáció során derül ki, konzultációs díjat számolunk fel a mindenkori árlista alapján.
A kezelés nem végezhető el az alábbi esetekben:

Abszolút kontraindikáció

 • terhesség, szoptatás
 • autoimmun betegség, sarcoidosis
 • testképzavar
 • akut, vagy krónikus bőrbetegség a kezelt területen
 • akut, vagy krónikus infekció a kezelt területen
 • allergia

 

Relatív kontraindikáció

 • 18 éves kor alatt
 • műtéti hegek, sérülések
 • semi-permanens, permanens anyag a kezelt területen
 • irreális elvárások
 • plasztikai sebészeti beavatkozást igénylő esetek 
 • vérhígító gyógyszerek használata, véralvadási zavar
 • immunszupresszió
 • keloid hajlam
 • folyamatban lévő fogászati kezelés
 • egyidőben elvégzett egyes esztétikai kezelések
 • a bőr hegesedését befolyásoló gyógyszerek, vagy állapotok

Csomagjaink:

Profil harmonizáció

Az arc profiljának harmonizációja hyaluronsavval, amely magában foglalja az orr pozíciójának rendezését, és az áll kihangsúlyozását, a száj formázásával együtt.

Kinek ajánljuk: aki szeretné megváltoztatni az orra formáját, de nem szeretne orrműtétet. Aki a szájtöltését szeretné az arca arányaihoz igazíttatni, elkerülve a „kacsaszáj” hatást.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri száltöltése volt. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát.

Masculinizáció

Hyaluronsavas arcformázás, amely a férfias arcvonások kiemelését szolgálja, így téve karakteresebbé az arcot.

Kinek ajánljuk: férfi vendégeinknek, akik járomívük, vagy állkapcsuk formájával nem elégedettek.

Kiknek nem ajánljuk: női pácienseinknek. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 10 ampullát

Beautifikáció

Hyaluronsavas arcformázás, amely az arc nőies vonásait emeli ki, így téve harmonikusabbá, finomabbá az arcot.

Kinek ajánljuk: női vendégeinknek, akik járomívük, szájuk és/vagy állkapcsuk formájával nem elégedettek. Akiknek eredetileg férfiasabb vonásaik vannak, amelyet lágyítani szeretnének. Azoknak a női pácienseinknek, akik a felszínes zsírpárnáik elvesztésével karakteresednek a kor előrehaladtával. 

Kiknek nem ajánljuk: férfi pácienseinknek. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akik több alkalommal kaptak nagy mennyiségben szakmailag nem indokolt szempontok alapján elhelyezett töltőanyagot. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 10 ampullát

Szájkörnyék formázás

A száj töltése szakmai szempontból sohasem végezhető önállóan, hiszen az öregedés során a csontok, fogak alátámasztása változik, a lágyrészek megereszkednek, vagy felszívódnak, így a száj pozíciója is megváltozik, nem csupán a volumene esik össze.

A szájkörnyék hyaluronsavas formázása során a száj, a nevetőránc, a Marionette ránc és az állcsúcs hyaluronsavas töltése történik.

Kinek ajánljuk: aki szeretné megváltoztatni a szája formáját, és szájtöltését szeretné az arca arányaihoz igazíttatni, elkerülve a természetellenes hatást.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri szájtöltése volt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát

Tekintet frissítés

A kor előrehaladtával a szemöldök megereszkedik, a felső szemhéj bőre megnyúlik, az alsó szemhéj alatt bemélyedés alakul ki, és a szemkörnyék bőre is elvékonyodik, pigmentálódik.

A kezelés során a halánték, a homlok, a középarc és a szemzug hyaluronsavas töltése történik.

Kinek ajánljuk: aki nem szeretne műtéti beavatkozást, de szeretne fiatalosabb tekintetet. Akinek volt már felső szemhéj plasztikája, de nem változtatott sokat az összhatáson.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri műtéte volt a homlok és a szemkörnyék területén. Fiatal páciensek esetében, ahol a szem környékének bőre pigmentált, és ettől tűnik karikásnak a szem. Faceliften átesett páciensek esetében. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát

Bemutató képek

 

Bemutató videó

 

Áraink

Hialuronsavas archarmonizációs csomagok
Profil harmonizáció 650 000 Ft
Masculinizáció 900 000 Ft
Beautifikáció 780 000 Ft
Szájkörnyék formázás 540 000 Ft
Tekintet frissítés 540 000 Ft

Hialuronsavas ráncfeltöltés, hialuronsavas arcformázás

A bőr rugalmassága az idő előre haladtával csökken, veszít feszességéből, hidratáltságából, ami előbb finom, majd egyre mélyebb ráncok kialakulásához vezet. A hialuronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás műtét nélkül, minimális felépülési idővel kínál erre megoldást.

A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen megtalálható nagy molekulájú szénhidrát. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik vízmegkötő képessége, amely molekulasúlyának nagyjából ezerszerese. Vizes közegben gél állagot alakít ki, ezzel részt vesz élettani folyamatokban, az immunrendszer aktivitásában, valamint szükséges a sejtek normális működéséhez. Emellett felelős a bőr rugalmasságáért, hidratáltságáért, feszességéért és ellenálló képességéért. A hialruonsav fontos antioxidáns szerepet is betölt, képes a fibroblastok aktiválására, ezzel serkentve a kollagén és elasztin szintézisét. Regenerációs képességének köszönhetően a sérülések, sebek gyógyulásában is részt vesz. Sejtvédő tulajdonsága miatt pedig véd a külső károsító hatásokkal szemben. A hialuronsav teljes mértékben organikus, így szintetikus anyagok nélkül végezhető a bőr rejuvenálása.

Milyen esetekben javasolt a hialuronsavas ráncfeltöltés?
Az arc öregedése során nemcsak a bőr különböző rétegei változnak, hanem a bőr alatti szövetekben az irhában, a zsírszövetben, az izmokban, végül a koponya csontjaiban is változás következik be. Az arc zsírpárnái fogynak, és a gravitációnak megfelelően lejjebb ereszkednek. Az esztétikai kezelések célja ennek a folyamatnak a megelőzése vagy javítása. Próbáljuk visszaállítani az eredeti arcformát, a természetes arányok megtartásával, az öregedés során elvesztett zsírpárnák, felszívódott csontok pótlásával. Az arc egészét figyelembe véve végezzük el a volumenpótlást, a ráncfeltöltést.
Így történik a kezelés
Először lidokainos krémmel érzéstelenítjük a kezelendő területet. Az esztétikai orvos részletesen tájékozódik a korábbi arcfiatalító beavatkozásairól, majd az állapot felmérése után javaslatot tesz az egyéni, személyre szabott kezelésre. Az eljárás gyors és minimális fájdalommal jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe. Utána átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat.
Az alábbi területeken alkalmazható
Ajkak, áll és állvonal, halánték, középarc, szemöldök környéke, Marionette ráncok, nasolabiális redő, szem alatti karikák, a járomív és állvonal definiálása, kiemelése.
Mikor nem javasolt a beavatkozás?

Aktív fertőző bőrbetegség (pl. herpesz) esetén, terhesség és szoptatás alatt, bizonyos gyógyszerek szedése (pl. véralvadásgátlók) mellett, alvadási zavarok, autoimmun betegségek esetén.

Klinikánkon kizárólag magas minőségű, hyaluronsavas feltöltőanyagokat alkalmazzuk: Restylane, Hyamira.

 

Bemutató képek

 

Áraink

Hialuronsavas ráncfeltöltés, hialuronsavas arcformázás
Hialuronsavas volumenpótlás, kiemelés (járomcsont, áll, állvonal) 130 000 Ft / ampulla

Hialuronsavas szájtöltés Új kezelések!

Az ajak hialuronsavas töltése nem elsősorban a karakter megváltoztatását célozza, hanem a korral összeeső szövetek újra hidratálását, teltebbé tételét. Természetesen a megfelelő anyagválasztással elképzelhető az ajak formájának finom módosítása is, azonban teljes karakterváltás, vagy az arc meglévő és korral egyre jobban látszódó aszimmetriáinak korrigálására ez a beavatkozás nem javasolt.

RÉSZLETEK

A száj feltöltését csak és kizárólag hyaluronsavval szabad elvégezni, más – örök - anyag erre nem engedélyezett és szakmailag sem elfogadott, ugyanúgy, ahogy örök anyaggal feltöltött száj további hyaluronsavas formázása sem.

Az ajak töltése ritkán önálló feladat egy rejuvenatios folyamatban, inkább kiegészítése egy kezelési sorozatnak. Fontos, hogy a környezet (csontok, fogak, bőr állapota, szerkezete) befolyásolja az összképet, amelyről a kezelés előtti konzultáció során szintén felvilágosítást fog kapni.

Fogszabályozás alatt álló fogsor esetén a szájtöltést érdemes a fogszabályzó eltávolítása után elvégezni. Fogászati kezelés a beavatkozás előtt és után 2 hétig ne legyen.

Amennyiben a szájtöltés szakmailag nem indokolt, kezelőorvosa visszautasíthatja azt.

Mikor látható a végleges eredményt és milyen gyakran lehet tölteni?

A beavatkozás után 2-3 hét alatt gyógyulnak meg a kezeléshez köthetően kialakult mellékhatások, így a bevérzés és a duzzanat, valamint az anyag idegentest érzése. További 2-3 hónap, míg a szövetek közé történő integráció megtörténik, és a töltés elnyeri végső formáját.

Töltést ennél sűrűbben csak szakmailag indokolt esetben ajánlott végezni az ajak területén, a további szövődmények megelőzése végett. Saját felelősségre nem kérhető a beavatkozás.

Az első töltés utáni eredmény mindenképpen természetes, nem szakértő szemmel észrevehetetlen lesz. Az ajak területére kifejlesztett hyaluronsavak képesek a száj körüli izom folyamatos mozgásához alkalmazkodni és teljesen integrálódni, azaz kitapinthatatlanná válni megfelelő gyógyulási idő után.

Az anyag megválasztása sokban függ a páciens igényeitől és a befogadó szövet állapotától. Az anyag választás a szakorvos feladata és felelőssége, erről a pácienst a kezelés előtt tájékoztatja.

A kezelés előtt fénykép készül, amely a száj eredeti állapotát rögzíti. A beavatkozás után azonnal duzzanat észlelhető, amely az azt követő 4 órában fokozódni fog. Újabb kezelés/korrekció igénye esetén minden esetben megvárjuk a teljes gyógyulást, azaz 3 hetet és csak és kizárólag akkor végzünk el korrekciót.

A töltés eredménye 12-18 hónapig tart, és fokozatosan veszíti el az ajak a volument. Az ajak hidratáltsága, teltsége akkor is jobb marad a kiindulási helyzethez képest, ha többet beavatkozás nem fog történni. Újabb rátöltés esetén az eredmény egyre tartósabb lesz, akár több évig is megmarad.

Teendők korábbi töltés esetén
Amennyiben korábban volt már szájtöltés korábban, más orvosnál, kérjük, hogy dokumentációját hozza el. Ennek hiányában a töltés nem elvégezhető. A korábbi töltések letagadása, az orvos megtévesztése nem célszerű.
Strip Lips - szájtöltés speciális stabilizációs technikával

A klasszikus ajaktöltési technikák nem mindenkinél hoznak megfelelő eredményt: egyenetlen felszín, többszöri töltés esetén sem változó ajak forma, ill. a töltőanyag elvándorlása a környezet felé egyaránt kellemetlen és esztétikailag nem megfelelő eredményt hoznak. 

Ezen folyamatok hátterében szerepelhet hibás beadási technika, az anatómiai és élettani határok tiszteletben nem tartása, vagy nem megfelelő anyagválasztás, de a páciens speciális anatómiai adottságai, erős szájkörüli mimikája is szerepet játszhat. Az anyag migrációját okozhatja a túl gyakori és túl nagy mennyiségekkel történő szájtöltés, amelyet sokszor a páciensek a nem megfelelő végeredmény miatt gondolnak szükségesnek.

A Dermart Klinikán Pácienseink az első konzultáció során felvilágosítást kapnak arról, hogy a klasszikus ajak töltés megfelelő lehet-e a számukra, avagy anatómiai adottságaik miatt szükségszerű lehet az ún. „strip lips” technika, amely ugyanúgy hialuronsav beadásával történik, azonban a kezelés végén egy speciális, 24 órán keresztül fennmaradó rögzítő kötés kerül fel a kezelt ajakra. A kötés lehetővé teszi az étkezést, beszédet és a száj higiéné ellátását. 24 óra múlva a kötés eltávolítható, a gyógyulási és kezelési folyamat a klasszikus szájtöltésekkel megegyezik.

A „strip lips” technika bármely szájtöltésnél alkalmazható, és gyorsítja a gyógyulási folyamatot, csökkenti a befertőződés esélyét és a bevérzés nagyságát, így minden kedves Páciensünknek ajánljuk.

Bemutató képek

 

Áraink

Hialuronsavas szájtöltés
Hyaluronsavas szájtöltés 130 000 Ft / ampulla
Strip Lips - szájtöltés speciális stabilizációs technikával ÚJ!150 000 Ft

Mezoterápiás kezelések

EJAL 40 - biorevitalizációs kezelés

A bőr külső megjelenése az öregedés elsődleges mutatója, amelynek egyik fő jellemzője az kötőszöveti elemek pl. a kollagén rostok töredezettsége, mely a felelős a bőr szerkezeti integritásának elvesztéséért és a kötőszövetképző sejtek, a fibroblasztok funkcióinak gyengüléséért. A hialuronsavval végzett kezelések serkentik az új kollagén termelődését és jelentős javulást eredményeznek az öregedő bőr megjelenésében és egészségében. Az EJAL 40 helyreállítja a bőr hialuronsav szintjét, ellensúlyozva az öregedési folyamatból adódó természetes csökkenését.

RÉSZLETEK

Az innovatív EJAL 40 biorevitalizációs hialruonsavas kezelés különböző molekulasúlyú hialuronsav alkalmazását (összesen 40 mg hialuronsavat tartalmaz egy ampulla) jelenti a 3 a lépésből álló kezelési protokoll során, rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva.  
EJAL 40 a legújabb generációs, közepes molekulatömegű hialuronsav, mely a kötőszövet újjáépítését segíti. A kezelés hatására a kötőszöveti újrastruktúrálodik, fokozódik a kötőszöveti sejtek, a fibroblasztok aktivitása, melynek hatására a bőr hidratáltabbá válik, nő a kollagén, elasztin és hialruonsav tartalma. Ennek köszönhetően megújul a dehidratált, napkárosodott bőr.

Egy ampulla 2 ml hatóanyagot tartalmaz, mely egy terület (pl. arc, vagy nyak vagy dekoltázs) kezelésére használható.

Előnye, hogy mindösszesen 4-4 tűszúrást igényel, az előre meghatározott biorevitalizációs pontokon. A felépülési idő, így gyakorlatilag minimális, csökken a bevérzések lehetősége is.

Az EJAL 40 előnyei:

 • Helyreállítja és megerősíti a sérült és dehidratált bőrt
 • A 4-4 szúrási pont segítségével minimalizálja mellékhatásokat
 • Visszaállítja a bőr tömöttségét és a feszességet, lifting hatást eredményez
 • Fokozza a hialuronsav szintézist, a természetes csökkenése után
 • Javítja az arckontúrt
Hogyan zajlik a kezelés?
A hatóanyagot a fent leírt 4-4 ponton injektáljuk, majd az anyag eloszlik a bőr nyirokkeringése révén. Nem szükséges masszírozni.
Kinek ajánljuk?
Az EJAL 40 alkalmas a megereszkedett bőr tónusának fokozására, finom ráncok kezelésére, valamint jó választás intradermális töltőanyagok használata előtt, bőrminőségjavítási céllal.
Hány alkalom szükséges?

3 kezelés javasolt, az első kettő havi egy-egy alkalommal majd két hónap elteltével a harmadik

A kezeléssorozat évente 2 x javasolt.

A kezelés után
A kezelés napján sminkelés, sportolás már nem javasolt. Másnap már viszont a kezelt terület sminkelhető, sportolás is megengedett. 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: EJAL 40 biorevitalizációs kezelés
EJAL 40 biorevitalizációs kezelés 95 000 Ft / alkalom

Karisma kezelés

A kollagén a bőr száraz tömegének 75%-át teszi ki, és a bőrünkben leggyakoribb kollagéntípus az I-es típusú kollagén. A kollagén a bőr tónusának és rugalmasságának fenntartásáért felelős.

40 éves kor felett azonban a kollagén bőrünkben évente 1%-kal csökken, emiatt a ráncok mélyülnek, az arc fakóbb lesz és fáradtnak fog tűnni. Azért, hogy ezt megelőzzük illetve kezeljük, a fibroblaszt sejteket új I-es típusú kollagén termelésére kell késztetnünk.

Hogyan működik a Karisma?
A Karisma egy olyan innovatív készítmény, mely nemcsak nagy molekulasúlyú hialuronsavat, de R-polipeptid α1 láncot is tartalmaz.  A hidroxilált α1 láncot selyemhernyók termelik (ennek köszönhetően az allergiás reakciók kockázata igen alacsony), és növeli az I-es típusú kollagén termelését a fibroblasztokban.  Ezért a kollagénrostok minőségi és mennyiségi növekedése miatt a szövetek visszahúzódását eredményezi, ami emelő hatást, jobb bőrtónust és textúrát eredményez. 
  
A Karisma-ban lévő hialuronsav segíti a hidratálást és a fibroblasztok proliferációjának és metabolizmusának kedvező környezet fenntartását, és nem utolsó sorban antioxidáns hatású is.
Mik az előnyei?
A Karisma-nak a többi elérhető mezoterápiás készítménnyel szemben az a különlegessége, hogy kollagén láncokat is tartalmaz, mely könnyíti a hiányzó kollagén visszatermelődését.
Hogyan és hova alkalmazható a kezelés?
A Karisma kezelés célzottan a problémás bőrterületre vagy az egész arcra/nyakra alkalmazható, az orvos döntése alapján.  
Az anyag bejuttatása a bőrbe tűvel vagy kanüllel történik, a kezelendő területen egyenletesen eloszlatva azt a felhám alatt.
 Milyen problémák esetén alkalmazható?
 • fotó- és kronoagingben szenvedő arc és nyak célzott kezelésére
 • aknés hegek kezelésére
 • a bőr sorvadásos kórképeinek kezelésére
Hány alkalom szükséges?
Az indukciós kúra 2 alkalomból áll, amelyet havi egyszer kell beadni.  
Az ezt követő 4. hónapban egyszeri fenntartó kezelést lehet alkalmazni.
A kezelés után
A kezelés mellékhatása az egyéb tűs mezoterápiás kezelésekkel megegyező.  
Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat előfordulhat a beadás helyén, valamint bevérzés is lehet, amely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.

Bemutató képek

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Karisma kezelés
Karisma kezelés 180 000 Ft / alkalom

NCTF® 135 HA (Filorga)

Filorga Laboratories már több mint 40 éve van jelen az orvosi kozmetikumok piacán.

A sejtek rejuvenációjának megoldását a mezoterápiában látták meg, ezért kifejlesztették injektálható termékeiket, melyek hyaluronsavat tartalmaznak.

Megalkották az NCTF® 135 HA-t, egy revitalizáló bőrfiatalító terméket, amely a bőrminőség 6 legfontosabb területén remekel:

 • hidratálás
 • ráncok kezelése
 • feszesség
 • ragyogás
 • bőrfelszín egyenletesség és a
 • pórusok finomítása.

 Revitalizáció az NCTF-el; a cég forradalmi vívmánya a Natural Cellular Trearment Factor, a sejtszinten ható rejuvenációs „koktél”.

Egyedülálló termék, amely 50+ hatóanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket, antioxidáns összetevőket, aminosavakat.

Mik az előnyei?

Az NCTF bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul:

 • összehúzza a pórusokat
 • hidratál
 • anti-aging hatású
 • feszesít
 • visszaadja a bőr egészséges ragyogását
 • egyenletessé teszi a bőrfelszínt

Az NCTF steril folyadék, a felhasználása a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű.

Hány alkalom szükséges?
A kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, egyénileg meghatározva a kezelések számát és gyakoriságát.
Hol alkalmazható?
Alkalmazható szemkörnyékre, az arc-, a nyak-, és a dekoltázs bőrére egyaránt.
A kezelés után

Szövődményként átmeneti bőrpír, néhány napig tartó enyhe oedema, bevérzés jelentkezhet.

A kezelés másnapján már lehet sminkelni, sportolni.

Áraink

Mezoterápiás kezelések: NCTF® 135 HA (Filorga) kezelés
NCTF® 135 HA (Filorga) kezelés 70 000 Ft / kezelés / ampulla

Nucleofill bőrmegújító anti-ageing kezelés Videóval

A Nucleofill úgynevezett polinukleotidokat tartalmaz, melyek egy háromlépcsős mechanizmus révén stimulálják és megújítják a bőrt.

 1. A bőr egy kötőszöveti sejtjéhez, a fibroblasztokhoz kapcsolódik, melynek hatására ezek a sejtek kollagént, hialuronsavat és elasztint kezdenek termelni, ezáltal javítva a bőr struktúráját, fokozva a rugalmasságát, feszességét. Ezt a folyamatot „GYM effektusnak” nevezik a gyártók. A hatás hasonló, mint amikor edzőterembe megyünk, edzünk és az izmaink feszesebbek, erősebbek lesznek. A Nucleofill hatására hasonló folyamat játszódik le a bőrben.
 2. Antioxidáns tulajdonsága révén semlegesíti a rendkívül káros szabad gyököket. Gátolja a gyulladásos jelátviteli anyagok szintézisét, így gyulladáscsökkentő hatású.
 3. Vizet köt meg, ezáltal hidratálja a bőrt, javítja a minőségét és feszesít. Biorevitalizáló és sejtmegújító, fenntartja a sejtek belső egyensúlyát és mint mediátor kedvező irányba módosítja a működésüket.
Nucleofill kezelés arc/nyak/dekoltázs területre

Hogy zajlik a kezelés?    
A Nucleofill értékes hatóanyagainak bejuttatása a bőrbe tűvel történik. A szakember orvos döntése szerint lehet 5 pontos technikával, kanüllel vagy több szúrással a kezelendő területen egyenletesen eloszlatva a felhám alatt.

Kiknek ajánljuk?    
Oxidatív stressztől, napfénytől károsodott, fakó, dehidratált, fáradt bőrűeknek. De hatásosan javítja a hegek, striák állapotát is.

Hány alkalom szükséges?    
Az indukciós kúra 4-5 kezelésből áll, kéthetente 1-1 alkalommal. Fenntartó kezelésnek kéthavonta 1-1 alkalom javasolt. Lehetséges a kombinálása más mezoterápiás hatóanyagú készítményekkel pl. Skinbooster- rel, vagy RRS mezoterápiás koktélokkal, az esztétikai orvos javaslatának megfelelően.

A Nucleofill tiszta hatóanyagokat tartalmaz, allergizáló hatása lényegében nincs. Összetevői természetes forrásból származnak. A kezelés mellékhatása az egyéb tűs mezoterápiás kezelésekkel megegyező. Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat lehet a beadás helyén, valamint bevérzés, mely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.

Nucleofill Hair kezelés

A Nucleofill Hair kezelés jelentős előnye, hogy csökkenti a hajhagymák DHT érzékenységét, amely a hajhullás oka lehet.

Hogy zajlik a kezelés?

A kezelés során a hajat óvatosan szétválasztva, mezoterápiás tűvel juttatjuk az anyagot a kívánt területre. Kérjük, hogy a kezelésre frissen mosott hajjal érkezzenek.

Kinek ajánljuk?    
Elsősorban hölgyeknek ajánljuk, minden olyan esetben, amikor a hajhagymák elvékonyodása, gyengülése, hullása tapasztalható, mint például:

 • kezdődő hajhullás esetén
 • Covid utáni hajvesztés esetén
 • öröklött kopaszodás esetén
 • hajbeültetés elő-, illetve utókezeléseként
 • szülés utáni vagy a menopauza időszakában kialakuló hajritkulás esetén
 • szemöldök ritkulása esetén
 • férfiaknak szakáll dúsítása céljából

Hány alkalom szükséges?    
Kéthetente 4 alkalom javasolt.

Nucleofill Eyes kezelés

Biorestrukturáló kezelés, kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására kifejlesztve.

Hogy zajlik a kezelés?    
Szemek környékét, szarkalábakat és a szemhéjak területét kezeljük, mezoterápiás tűvel juttatjuk be az anyagot az érintett területekre.

Mikor ajánljuk?

 • sötét karikák esetén
 • szem körüli ráncok ellen
 • a bőr alatti kötőszövet stimulálására
 • felszínes ráncok javítása töltőanyag használata nélkül
 • lézeres kezelések elő-illetve utókezeléseként

Hány alkalom szükséges?    
4 alkalom ajánlott, 1 és 2. alkalom között 2 hét szünet, 2-3. alkalom között 3 hét szünet, 3-4. alkalom között is 3 hét szünet

Bemutató képek

 

Bemutató videó

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Nucleofill bőrmegújító anti-ageing kezelés
Nucleofill kezelés 90 000 Ft / alkalom / ampulla
Nucleofill Eyes kezelés 50 000 Ft / alkalom
Nucleofill Hair kezelés 100 000 Ft / alkalom

Profhilo – Bio remodeling

Az innovatív Profhilo kezelés a bőr remodellingjét, újraépítését végzi el, nagymértékű javulást eredményezve a szövetek szerkezetében.

A Profhilo nem egy töltőanyag, vagy biorevitalizációs készítmény, hanem az anti-aging kezelések új kategóriája a bőr minőségének javításában. A Profhilo nagy mennyiségű kis- és nagy molekulatömegű injektálható hialuronsav keveréket tartalmaz, amelyet kémiai adalékanyagok nélkül hővel stabilizálnak. A komplex egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.  
A Profhilo hatását számos klinikai kutatás vizsgálta, amelyek igazolják az extracelluláris mátrix átalakulását, a kollagénképződés jelentős fokozódását. A bőr textúrája, rugalmassága, hidratációja javul, a bőr feszesebbé válik, lifting hatás alakul ki. 
A Profhilo önmagában is használható, vagy kiváló kiegészítése a hialuronsavas töltőanyagokkal történő kombinációnak, a legjobb eredmény elérése érdekében. 
Kezelhető vele az arc, nyak, dekoltázs, a kézfej. A kezelés utáni eredmény szinte azonnal látható, természetes, de látványos megújulás, javulás mutatkozik a kezelt területen. A Profhilo stimulálja a bőr kollagén és elasztin képződését, javítja a bőr tónusát, textúráját, hidratáltságát és ragyogását. 
Növeli az arc teltségét, feszesítő és lifting hatással. 
A terméket 5 meghatározott, anatómiai ponton injektáljuk a bőr mély rétegébe. Az anatómiailag meghatározott 5 esztétikai pont lehetővé teszi az egyenletes eloszlást, a kívánt eredmény érdekében nincs szükség több tűszúrásra. A felépülési idő minimális, rövid ideig tartó pirosság, duzzanat, bevérzés előfordulhat.

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Profhilo – Bio remodeling
Profhilo bioremodelling 120 000 Ft / ampulla

 

Restylane Skinboosters terápia

Restylane skinbooster vital és vital light

A mikroinjekciós eljárás során hialuronsavat juttatunk a bőrbe, mely egyenletesebbé és simábbá teszi a bőrt. A technika az arcon , a nyakon, a dekoltázson és a kézfejken is egyaránt alkalmazható, ugyanakkor az aknék okozta sebek kezelésére, illetve a hegek „finomítására” is alkalmazható. A hialuronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag, az injektálással bevitt anyag pedig magától kiürül a szervezetből.

A Skinbooster kezelést nemtől, korosztálytól függetlenül mindenkinek ajánljuk, aki üdébb, frissebb bőrre vágyik. Segíti az öregedés jeleit enyhíteni, javítja a bőr barrier funkcióját, helyreállítja a hidratáltságot, növeli a bőr feszességét, simábbá teszi a ráncokat. A Vital light fiatal, vagy érzékeny bőrre, vagy vékony bőrre alkalmazható hialuronsav.

Klinikánkon javasoljuk egy három alkalmas kúra elvégzését, melynek terápiáit havonta lehet ismételni. Fenntartó kezelést 4-6 hónappal a kúra után lehet elvégezni.

A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés maga nagyjából 15 percet vesz igénybe, a kezelés után enyhe bőrpír, pontszerű bevérzés, kisebb bevérzések (hematóma) keletkezhetnek, melyek néhány napon belül elmúlnak.

Bemutató képek

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Restylane Skinboosters terápia
Restylane Skinboosters mezoterápia 90 000 Ft / ampulla

 

RRS revitalizációs koktélokkal

Az orvosi, mikrotűs mezoterápia során a hatóanyagot célzottan, a kezelni kívánt bőrrétegbe tudjuk juttatni. A hatóanyagok tudatos kiválasztásával depo hatás érhető el, amely hosszantartó eredményeket és tartós gyógyszerjelenlétet jelent a bőrben, sőt akár a mélyebb rétegekbe történő diffúzió segítségével ezek kezelése is megoldottá válik. A kezdő, négyalkalmas kúra után a fennmaradó kezeléseket 4-8 hetente ajánlott elvégezni.

RRS Whitening: Az RRS® HA Whitening, amelyet kifejezetten napfénykárosodott, pigmentfoltos bőrre javaslunk. Hialuronsav tartalmának köszönhetően javítja a bőrtónust, fehérítő hatóanyagainak - mint pl. Morus Alba levél kivonat, édesgyökér kivonat, C -vitamin - , köszönhetően pedig segít a pigmentfoltok leküzdésében. Bevezető kúraként hetente 1-1 alkalom javasolt 4-5x, majd kb. kéthavonta fenntartó kezelések.   

RRS Eyes: Az RRS® HA Eyes-t kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására fejlesztettek ki, felszívódó hialuronsavat, valamint vitaminokat, antioxidánsokat, szerves szilíciumot és kötőszöveti sejt stimuláló faktort tartalmaz. Javítja a szemkörnyék bőrének mikrokeringését, a szem alatti sötét karikák megjelenését, a szemkörnyéki finom ráncokat. Beindítja a kollagén és rugalmas rostok képződését, erősíti a szemkörnyék bőrét.   
Kéthetente 4-5 alkalom javasolt, majd kéthavonta fenntartó kezelések.   

RRS Strimatrix: Az RRS® HA Strimatrix hialuronsavat, szerves szilíciumot, kötőszöveti sejt stimuláló faktort, vitaminokat, antioxidánsokat tartalmaz. Segíti a bőr mátrixának regenerálódását, javítja az atrófiás mélyedéseket, a striákat. Célja, hogy kitöltse a striák bőrrepedései által okozott mélyedéseket. Hetente 1 kezelés javasolt 4-6 alkalommal, majd kéthavonta fenntartó kezelések.   

RRS Tensorlift: hialuronsavat. szerves szilíciumot, antioxidánsokat, koenzimeket és vitaminokat tartalmaz. Hidratálja és feszesíti a bőr, anti-aging hatású. Heti 1-1 alkalom javasolt 4-5x, majd fenntartó kezelések kéthavonta.   

RRS Cellulit: hialuronsavat, L-karnitint, koffeint, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz. Megfelelő életmód, sport mellett segít a cellulit, vagy narancsbőr csökkentésétben. Heti 1 alkalom javasolt, 4-8x, majd fenntartó kezelések kéthavonta.

XL Hair: Az XL Hair® segítséget kínál különböző hajhullások kezelésére. Az XL Hair® hialuronsavat, kötőszöveti sejt stimuláló faktort, aminosavakat,   
zsírsavakat tartalmaz. Fokozza a sejtek osztódását, stimulálja a hajnövekedést. A haj vastagságának növelésével javítja a bőr tápláltságát és védi a bőrt belső és külső stressz és károsító tényezők ellen. Heti 1-1 alkalom javasolt 4-6x, majd kéthavonta fenntartó kezelések.

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: RRS revitalizációs koktélokkal
RRS kezelések 35 000 Ft / ampullától

VOLITE kezelés

Juvederm Volite

Juvederm szabadalmaztatott Vycross technológiájával keresztkötött mezoterápiás hyaluronsav.

Serkenti a fibroblasztokat (a kollagénképződésért felelős sejteket), megnöveli az elasztin, a kollagén és a hyaluronsav termelődését. 

Mik az előnyei?
 • A hyaluronsav nagyon jó vízkötő kapacitással rendelkezik, hidratálja a bőrt, javítja a bőrminőséget, kisimítja a finomráncokat, javítja a bőr védekezőképességét. 
 • Végezhető az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejken egyaránt.
 • Ugyanakkor az aknék okozta hegek kezelésére, illetve a hegek „finomítására” is alkalmazható.
Meddig tart a hatása?

Egy VOLITE kezelés eredménye akár 6-9 hónapig is kitarthat.

A kezelés hatása a szervezet saját természetes kollagénjének stimulálásával a beadást követően fokozatosan alakul ki. A klinikai vizsgálatok során a betegek 91%-a volt elégedettebb a bőrével, 96%-uk bőre simább volt a kezelés után, és 6 hónap elteltével is a páciensek bőrminőségbeli javulást tapasztaltak a kezdeti állapothoz képest.

Hogyan zajlik a kezelés?
A kezelés során hialuronsavat juttatunk a bőrbe, injekciós tű segítségével számos apró szúrással a bőr mélyebb rétegébe, mely egyenletesebbé és simábbá, feszesebbé teszi azt.
Hány alkalom szükséges?
1 alkalmas kúra elvégzését javasoljuk, mely 9 havonta ismételhető.
A kezelés előtt és után

A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés maga nagyjából 15 percet vesz igénybe, mely során számos apró szúrással juttatjuk a hyaluronsavat a bőrbe. A kezelés után enyhe bőrpír, pontszerű bevérzés, kisebb bevérzések (hematóma) keletkezhetnek, melyek néhány napon belül elmúlnak. A kezelés után 4-6 óráig nem szabad a kezelt területet tapogatni, fogdosni. Aznap kerülendő a sminkelés, sportolás.

A kezelés után már estétől javasolt az arc masszírozása, az esetlegesen jelen lévő kis csomók szétmasszírozása, melyeknek a kezelés utáni 5. napra már nem szabad jelen lenniük (addigra szét kell masszírozni őket). Javasolt a kezelt terület alapos hidratálása, fokozott vízfogyasztás. Szaunázás 1 hétig a kezelés után nem javasolt.

Áraink

Mezoterápiás kezelések: VOLITE kezelés
Juvederm VOLITE kezelés 120 000 Ft / alkalom / ampulla
Dermart Buda