Dermart Buda Klinika
1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Rólunk mondták

Tomán Szabina

Mindig a legjobb, legfelkészültebb szakembereket keresem, bármiről is legyen szó. Amikor Katinkával találkoztam, azonnal tudtam, ő az, akire rábízom a bőröm. Mert a szépség szubjektív. A természetes szépség kortalan. Az egészség azonban ténykérdés. Én pedig kívül, belül az egészségre szavazok. Köszönöm, hogy rábízhatom magam. Ő pontosan tudja, nekem mire van szükségem.

Tomán Szabina, vállalkozó
Ráskó Eszter

Minden alkalom egy transzcendentális szőrtelenedési élmény. Mióta a Dermartba járok, nem félek a reptéri vetkőztetős motozástól és a közös képviselő fürkésző tekintetétől sem.

Ráskó Eszter, humorista
Szegedi Kata

Katinka az egyik legnagyobb tudású szakember, mindig maximálisan biztonságban éreztem magam akár esztétikai kezelés kapcsán, akár bőrproblémáim megoldásában segített.

Ráadásul elfogulatlanul állítom, hogy ő az egyik legizgalmasabb személyiség, akivel valaha találkoztam, mindig örömmel jövök.

Szegedi Kata, divattervező
Pálmai Anna

Dr. Pónyai Katinka és a Dermart Buda szakemberei mindig örömmel fogadnak és mindenben a segítségemre vannak, ami az egészséges szépségápolást illeti. Számomra ez az a hely, ahol páratlan szakértelemmel, világszínvonalú termékekkel és kezelésekkel a lehető legtovább vigyáznak majd a bőrömre. Támogatást kap az arcom, a testem és a lelkem, hogy önmagam legjobb verziója lehessek!

Pálmai Anna, színész
Péterffy Bori

Szakértelem, kedvesség, figyelem, jókedv, móka-kacagás. Az ember sokkal többet kap a kezeléseknél nálatok! Jó társaságban, igazi hús-vér jófej nők keze alatt szépülni is könnyebb!

Péterffy Bori, énekes, színész
Béres Judit

Évek óta állandó páciense vagyok a Dermart Buda klinikának. Dr. Pónyai Katinka profi szakértelmének köszönhető, hogy minden reggel elégedett vagyok a képpel, amit a tükörben látok. A Doktornő kiválósága mellett kiemelném a klinika összes orvosának és asszisztensének segítőkészségét és kedvességét. Gyönyörű, luxus környezet, ráadásul állandó a jókedv! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek!

Béres Judit, mesteredző, táplálkozási tanácsadó
Józan László

Mintha haza járnék!

Józan László, színész
Linter Ákos

Az első telefonhívásom óta kedvelem ezt a helyet. Már a telefonban annyira közvetlenül kedvesek voltatok velem, hogy ott már beleszerettem a Dermart csapatába… szerencsére személyesen csak fokoztátok a hely színvonalát… és fokozzátok folyamatosan! A helyzet az, hogy ahogy öregeszem egyre többet jövök.

Linter Ákos, vállalkozó
Singh Viki

Emlékszem, évekkel ezelőtt mennyire rettegtem mikor először léptem be a rendelőbe: “ Úristen mi fog történni velem? Vajon fájni fog? Tutira elájulok majd!” Mára természetesen minden félelmem elszállt, hiszen tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok! Itt mindig “csak” azt és annyi kezelést kapok amire valóban szükségem van! A végeredmény pedig minden esetben csodaszép és ami a legfontosabb: TERMÉSZETES!
Köszönöm Katinka!

Singh Viki, énekes
Bochkor Gábor

Ha a rádióműsoromban bőrgyógyászati vagy kozmetológiai tematikában hiteles szakértőre van szükségünk, már mindenki mosolyog és egyként kiáltjuk a szerkesztőségben: Katinka!!!! Mert pontosan tudjuk, hogy hallgatóinkat nem csak szakszerűen tájékoztatja, hanem laza stílusával, humorával, szórakoztatva ad választ szépészeti beavatkozásokkal vagy bőrgyógyászattal kapcsolatos kérdésekre.

Bochkor Gábor, műsorvezető
Bódi Sylvi

Katinka a “Bőr Tudományok” koronázatlan, dögös Királynője, aki mindig segít, ha baj van. Kata pedig okos, kedves és még szép is! Őt úgy lázba hozzák a különleges anyajegyek, mint mást a lottó ötös.  Bármelyikük keze közé kerülök, tudom, hogy jó helyen vagyok!

Bódi Sylvi, modell
Pásztor Anna

Szaktudás és cserfes fiatalosság, pompásan megfér egy ilyen impozáns chick rendelő falai közt. Barátnős összekacsintással ad a gyönyörű “medi-legénység” reményt a szépülni vágyóknak, az örök fiatalság kedélyjavító cseppjei csillannak meg a pipetták végén :)
Köszönöm, hogy mindig szeretettel és kedvesen viszonyultok hozzám! Mindig alig várom, hogy mehessek, még akkor is, ha tudom, hogy kicsit meg leszek kínozva…

Pásztor Anna, énekes
Dermart Buda