Sokan félnek attól, hogy egy hyaluronsavas töltést követően nagyon meg fognak változni, nagyon más lesz az arcuk és ezért egyszerre csak 1-1 ml-t kérnek.

Ráadásul jellemző, hogy kifejezetten meghatározzák azt is, hogy mely területbe kerüljön az anyag. Ők ettől érzik magukat biztonságban.

Az igazság az, hogy 1 ml lehet sok is, ha rossz helyre kerül, és kifejezetten kevés is, ha valódi eredményt szeretnénk.

 

A szakember egy hyaluronsavas arctöltés esetén is szakmai szempontok alapján dönt (ami egy laikus számára nehéz lenne) és ő az arcra egészként tekint.

Az arcot, az arányait és a volumen hiányokat figyelembe véve pótolja ki a hiányzó helyeket az anyaggal azért, hogy így harmonikusabbá tegye az arcot.

 

Így lesz az eredmény természetes, harmonikus és arányos.

Harmonizációs csomagjainkat azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik hajlandóak rábízni magukat a szakemberre, hajlandóak a döntést teljes mértékben átadni neki annak érdekében, hogy a kezelés valóban szakmai szempontok alapján legyen elvégezve.

Csomagjainkra az archarmonizacio@dermartbuda.hu e-mail címen lehetséges bejelentkezni.

Kérjük, hogy a jelentkezés során küldjenek közeli, smink és filter nélküli fotót az arcukról, profilból és szemből is (lehetőség szerint olyat, ahol a frizura nem takarja az arcot).

 

Bővebben archarmonizációs csomagjainkról »